עבור לתוכן

פתרון יעיל להארכת טווח קליטה של נתב

Featured Replies

פורסם

הנתב נמצא בתוך ממ"ד, רוצה שתהיה קליטה נורמלית בסלון מבלי להעביר או לשנות את המיקום הנוכחי של הראוטר.

כרגע יש ניתוקים. לא יודע להגיד בדיוק מה המרחק, בערך 20-30 מטר.

פורסם

רפיטר אלחוטי או הום פלאג.

שניהם יכולים לתת תוצאות מעולות אבל בשני המקרים אי אפשר להבטיח תוצאות טובות מראש.

פורסם

הפתרון האופטימלי הוא העברת כבל רשת מהממ"ד לסלון דרך הארון תקשורת וחיבור נתב נוסף שיוגדר כ AP.

בצורה זו תקבל ביצועים בדיוק כמו מהנתב הראשי.

הסבר מורחב על מגדילי טווח ותקשורת אלחוטית ניתן למצוא באתר שלנו.

פורסם
  • מחבר

http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/523523529.html

זה יתאים?

אני רוצה שזה יתחבר אלחוטי לראוטר, ולא להעביר בניהם כבל רשת.

אגב, איך מתקינים? בפעם הראשונה כן מחברים עם כבל רשת רק בשביל להגדיר?

פורסם
הנתב נמצא בתוך ממ"ד, רוצה שתהיה קליטה נורמלית בסלון מבלי להעביר או לשנות את המיקום הנוכחי של הראוטר.

כרגע יש ניתוקים. לא יודע להגיד בדיוק מה המרחק, בערך 20-30 מטר.

כדאי שתמדוד את המרחק בדיוק ותספר לנו כמה קירות ומכשולים יש בדרך - לגשר על 20 מטר באופן אלחוטי על ידי AP אינה תמיד אפשרית, בטח לא עם הציוד שנתת אליו LINK.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אמדוד.

המוצר ששלחתי אליו קישור אכן "מקבל" את האינטרנט מהראוטר בצורה אלחוטית?

פורסם

מכיוון שהנתב הראשי שלך נמצא בתוך הממ"ד אתה לא תקבל בחיים ביצועים גבוהים באלחוטי מחוץ לממ"ד כי קירות הממ"ד הורגים את הלינק האלחוטי.

אתה צריך לחשוב על פתרון קווי עם כבל רשת או להתפשר על פתרון עם ציוד אקטיבי כמו HPNA או HOMEPLUG.

פורסם
אוקיי, אני אמדוד.

המוצר ששלחתי אליו קישור אכן "מקבל" את האינטרנט מהראוטר בצורה אלחוטית?

בעקרון כן, אבל חוות הדעת על המוצר הסיני הזה אינן מלהיבות והוא ככל הנראה לא יוכל לגשר על מרחק גדול + קירות ממ"ד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים