פורסם 2014 במרץ 411 שנים זו הפונקציה שאני שולח public void sendObjectOnStream(List<string> o) { formater.Serialize(socketStream, o); }וזו הפונקציה שאני מקבל אבל אני מקבל אקספשיון בהמרה.public void showAvailablePlayers() { allPlayers = (List<string>)formater.Deserialize(stream); //exception foreach (object s in allPlayers) { string str = s as string; MessageBox.Show(str); } }תודה
פורסם 2014 במרץ 411 שנים איך אתה שולח? (באיזו תשתית אתה משתמש?)איזו שגיאה אתה מקבל? השגיאה היא ב-casting או בפונקציה Deserialize? (אתה מצפה שננחש?)
פורסם 2014 במרץ 411 שנים מחבר אני משתמש ב networkstream ונראה לי שהשגיאה היא בפונקציהגם ניסיתי להעביר סתם מחרוזת בדרך הזו וגם שגיאה דומה.מחרוזות עם binarywriter ו reader עוברות ללא בעיהAn unhandled exception of type 'System.Runtime.Serialization.SerializationException' occurred in TicTacToeClient.exeAdditional information: No map for object '1633771873'. נערך 2014 במרץ 411 שנים על-ידי alex7788
פורסם 2014 במרץ 411 שנים אז תנסה לבודד את הבעיה.נסה לעשות serialize ו-deserialize מהזכרון (באמצעות MemoryStream). אם זה עובד אז הבעיה היא בתקשורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.