עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב עד 3500.Asus S500CA-CJ006H?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני יפרסם פוסט לפי החוקים:

מחפש מחשב נייד לבת דודה שגרה בבאלרוס. ( קנית המחשב יתבצע שם , לי יש משימה למצוא את הדגם המתאים :) )

* מטרות המחשב? = מחשב לסטודנטית, בעיקר תוכנות אופיס , גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , מוזיקה, למרות שאין צורך במחשב גיימרים אבל חייב יעבוד חלק ומהר

* גודל המסך? = היא רוצה אך ורק 15.6"

* רזולוציית המסך?= HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, פחות קריטי אם ה FHD יכנס בתקציב אז יהיה מצויין.

* דבר נוסף חשוב בקשר למסך = עדיפות למסך מט , מכיוון לפעמים בכיתות לימוד התאורה של הפלורסנטים לא מאפשרת עבודה עם מסך מבריק!

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? = אין

* משקל רצוי? = כמו רוב המחשבים בגודל 15.6" בסביבות ה 2-2.2 קילוגרם

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? = ביצועים יותר חשובים מחיי סוללה , תמיד תהייה לה אפשרות להתחבר לחשמל או בבית או בכיתה, אם זאת אם קיים מחשב שגם עם ביצועים טובים וגם עםחיי סוללה ארוכים לא נתנגד.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? = לא

* Bluetooth? = ברוב המחשבים קיים גם ככה, אבל לא כלכך חובה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? = פה הגענו לנקודת חולשה שלי , מכיוון שאני לא כלכך מבין בזה. מבחינת גודל 500 GB יספיקו מבחינת מהירות אני לא כלכך יודע. ראיתי שיש מחשבים שהזכרון בהם משולב HDD + SSD הייתי רוצה לקבל הסבר קצר איך זה עובד? ומה ההתרונות\ חסרונות?

שורה תחתונה מה עדיף HDD 500GB במהירות 7200RPM או HDD 500GB במהירות 5400RPM משולב עם 24GB SSD?

* כונן אופטי? = אין צורך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? = לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? = חשוב לי לציין שבת דודה שלי לא גרה בישראל, אלה בבלורוס ואת המחשב היא תקנה משם

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? = מומלץ שמחשב יעלה ביחד עם הווינדוס עד 1000$ ( במחירי בלארוס ניצא מנקודת הנחה שהמחירים זהים לפה)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? = בלי סיבה מיוחדת , אני חשוב ש ASUS הכי טובים מקום שני DELL , תקנו אותי אם אני טועה.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם = אם יש אפשרות להכניס למפרט מסך מגע זה יהיה מעולה , אבל אם מחשב באותו תקציב ללא מסך מגע יהיה הרבה יותר חזק ומהיר אז אפשר לוותר על הפונקציה.

********************************************************************************************************************

בגדול יש דגם ששמתי עליו אין והייתי רוצה גם לקבל חוות דעת עליו , מכיוון שהוא דיי מתאים מתאים לדרישות שלי

Asus S500CA-CJ006H

http://www.orpc.co.il/items/250582

ולדוברי השפה הרוסית: יש פה 3 דגמים שאין בארץ שאני מתלבט לגביהם

ASUS VivoBook S500CA-CJ060H

ASUS VivoBook S550CB-CJ064H

ASUS VivoBook S551LA-CJ111H

http://catalog.onliner.by/compare/s500cacj060h+s550cbcj064h+s551lacj111h/

לפי מה שהבנתי זה כמו ה ZAP של הרוסים :)

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אבל במחשב במחשב עם מסך מבריק. אתה קצת סותר את עצמך.

כמו כן, אם היא רוצה מסך מגע אז אי אפשר גם מט וגם מגע.

מט זה מט

מגע זה מבריק

ויש גם מבריק "סתם" - כמו בדגם שהבאת.

פורסם
  • מחבר
אבל במחשב במחשב עם מסך מבריק. אתה קצת סותר את עצמך.

כמו כן, אם היא רוצה מסך מגע אז אי אפשר גם מט וגם מגע.

מט זה מט

מגע זה מבריק

ויש גם מבריק "סתם" - כמו בדגם שהבאת.

יש את המחשב זה :

http://ksp.co.il/?uin=19347

[h=1]Samsung ATIV Book 6 NP680U3E-X01IL[/h]

לפחות ב SPEC שלו כתוב שהוא גם מט וגם מסך מגע.

וגם האם אפשר לקבל תשובה על עניין הכונן הקשיח ששאלתי?

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

HDD < HDD+ Cache SSD < SSD

פורסם
  • מחבר
HDD < HDD+ Cache SSD < SSD

אוקיי תודה רבה לגבי הארד דיסקים.

אבל מה לגבי המלצה למחשב שיתאימו לדרישות שלי?

אני רק מזכיר שהעדיפית למסך מט ולא מסך מגע. אם כי באמת קיים דגם שהוא גם וגם כמו הדבר של סמסונג ששאלתי לגביו.

פורסם

אין גם וגם !

שים לב שהטעות באתר תוקנה לגבי המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים