עבור לתוכן

השוואה בין PS08B ל-Antec 302

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לפני קניה של מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין מארז silverstone ps08B לבין מארז antec 302 - האם זה רק הגודל?

הסילברסטון קורץ לי בגלל הקומפקטיות שלו, ורציתי לוודא שאין משהו אחר שאני מפספס.

הספק יהיה 400W ודיסק קשיח אחד של 1T, ללא כרטיס מסך.

תודה מראש.

ליאור.

פורסם

יכולתי לענות לך בדיון על המפרט (-:

בכל אופן לדעתי אין פה מקום להשוואה.

האנטק:

אוורור:

מאוורר יותר ומגיע עם מאוורר של 120 מילימטר באחורי המארז, כמו כן מגיע עם מאוורר 140 מילימטר בגג המארז.

חוץ מזה יש בו מקום לשני מאווררי 120 מילימטר קדמיים, מקום ל-1 מאוורר 120 בדלת המארז מול כרטיס המסך ועוד פתח אחד למאוור בדלת השניה מאחורי לוח האם.

כולל אפשרות לחיבור רדיאטור כפול בגג המארז.

מפרט טכני(מקוצר):

יכול להכיל כרטיסים באורך של עד 318 מילימטר וקירור מעבד בגובה של עד 170 מילימטר.

כולל 3 מקומות לכונני 5.25, 2 מקומות לכונני 2.5, כמו כן הוא יכול לכלול גם לוחות אם סטנדרטיים בגודל ATX.

יש לו 2 יציאות USB3 בקדמת המארז וחיבורי שמע, הספק יושב בתחתית המארז(חשוב מאוד).

מחיר מזומן: 179₪.

הסילברסטון:

אוורור:

מגיע רק עם מאוורר בודד אחד 120 מילימטר בקדמת המארז, כולל פתח באחורי המחשב להוספת מאוורר(יחסית קטן) 80/92 מילימטר.

כולל פתח אוויר בצד המארז, מתאים לעבודה משרדית ולא מומלץ למערכות בעלות כרטיסי מסך מעט מתקדמים וחמימים.

חסרון גדול מאוד הוא שהמארז אינו כולל פתח למאוורר עליון בגג המארז כדי להפטר מאוויר חם כלוא שעולה למעלה.

מפרט טכני מקוצר:

יכול להכיל כרטיסים באורך של עד 14.1 אינץ(כ350 מילימטר), הכרטיס יכנס לתוך הכלובים של הקשיחים(דפוק), כמו כן יכול להכיל קירור מעבד בגובה של עד 140 מילימטר.

כולל מקום אחד לכונן 3.5 ומקום אחד לכונן 2.5 ושני מקומות לכונני 5.25, הוא יכול להכיל לוחות קטנים בגדלים של Micro-ATX, Mini-ITX.

יש לו שתי כניסות USB3 וחיבורי שמע בקדמת המארז. דבר קיריטי הוא שהספק יושב בגג המארז ובעצם סופג את כל האוויר החם הכלוא שעולה למעלה(לא בריא בכלל לספק).

מחיר מזומן: כ-175₪.

האנטק מרווח, מאוורר, מפוצ'ר ומשתלם הרבה יותר.

הנה קישורים לשני המארזים:

http://store.antec.com/Product/benclosure/THREE-HUNDRED-TWO/0-761345-45013-3.aspx

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים