עבור לתוכן

האם צריך לאפשר בפורום HWZONE חדרים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה?

האם אתה בעד קיומו של פורום אקטואליה ופוליטיקה במתכונתו הנוכחית באתר? 10 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד קיומו של פורום אקטואליה ופוליטיקה במתכונתו הנוכחית באתר?

• כן
      7
    • לא
      2
    • כן, בתנאי ש..
      4
    • לא, בתנאי ש...
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם:

האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה?

הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה.

נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות.

דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.

נערך על-ידי 2Fluffy4U

פורסם

חופש הביטוי.

פורסם
  • מחבר

חופש הביטוי הוא ראוי ביותר.

אבל בפורום המסוים הזה, אין חופש ביטוי.

יש עברות חוזרות ונשנות על חוקי הפורום ואין שום אכיפה.

קבוצה של בריונים השתלטה עליו ומונעת דיון נורמלי תוך ירידה לפסים אישיים רווים התנשאויות לעג וזלזול.

חופש הביטוי הוא צודק ונכון - בהינתן מסגרת חוקתית תומכת שמאפשרת קיומו. במקרה הנידון אני בדעה שלא כך המצב.

מוזמן להיכנס לפורום ולקרוא בו ולהיווכח בעצמך.

הבחירה שלי בסקר היא:

כן, בתנאי ש...

והתנאי הוא שחוקי הפורום יאכפו בו כנדרש וכראוי.

נערך על-ידי 2Fluffy4U

פורסם

יש חוק לא כתוב שאני משתדל להצמד אליו.

אם אתה באתר מחשבים תדון במחשבים, זה מפיק תועלת, ידע ועזרה לאחרים. רוצה לדון בפוליטיקה? יהיה עדיף לך לדון בפוליטיקה במקומות שמתעסקים בעיקר בזה.

אני לא מבין את הדחף של אנשים לבזבז 90% מזמנם כאן בדיונים פוליטיים.

כאילו, בחיאת חבר'ה.

פורסם

באופן כללי - אני חושב שיש מקום גם לפורום אקטואליה שכזאת

זה חלק מהדברים שהופכים פורום לקהילה.

מצד שני - צריך שם מודרים עם אצבע על ההדק

הדיונים שם מתדרדרים במהירות (כן, גם אני פעמים רבות נסחפתי והגבתי בצורה לא ראויה)

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך לגמרי, העניין הוא שבתכלס יש נושאים מעניינים מאד שפתאם כשהם מופעים בראשי בלוהט בפורומים אתה מסתקרן ורוצה לשמוע דעות של אנשים.

בסופו של דבר כאדם שחשוב לו המקום בו הוא חיי אני מוצא עצמי נגרר לדיונים האלה והבעיה היא שהם רווים בעבירות על חוקי הפורום. לדעתי ברגע בו יאכפו את החוקים כפי שראוי - הרמה תעלה ויתאפשר דיון ענייני והולם. ופה הביקורת שלי על הפורום הספציפי הזה.

לכן אני גם מציע בדיון אחר פה בפורום אולי לשקול לבטל את כל הקטע הזה של פורום אקטואליה כי בתכלס - באמת מה שחשוב לי שהאדם שמייעץ לי על המחשב הוא מקצועי ולא אם הוא שמאלני או ימני. ברגע שאני יודע את דעתו הפוליטית זה עשוי לגרום לי לשפוט אותו בצורה לא ראויה ולא תואמת למטרת הפורום הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים