עבור לתוכן

ב IE 11 כשאני רושם בגוף ההודעה(למשל פה בפורום) יש מתחת לכל מילה "קו שגיאה כתיב",עזרה

Featured Replies

פורסם

הבעיה בכותרת ,

הכוונה לקו אדום גלי כמו בתוכנת word שמסמנת מתי שגיאה ,

הקו מופיע בכל המילים בעברית כשאני עובר לכתוב באנגלית אין את קו התחתון . איך לתקן את הבעיה ?

בנוסף כנראה כתוצאה מאותה הבעיה , ההקלדה לא סדירה , עכשיו כשאני לוחץ על המקלדת פעם מופיע האות ופעם לא וצריך כל פעם לחזור על ההקלדה כנל לגבי רווחים ...

קיצור יש בעיה שקוראת רק בדפדפן של האינטרנט אקספלולר

מישהו יכול לעזור זה משגע אותי.

*צירפתי תמונה איך זה נראה מהצד שלי

- - - תגובה אוחדה: - - -

פתרתי את הבעיה של "תיקן שגיאות "

אבל עדיין מחכה לפתרון של הלאגים בהקלדה והשמטת האותיות שקראה רק ב IE .

פורסם

בניהול תוספים בדוק אם מתקן האיות לעברית מותקן.

ניתן גפ לבטל לחלוטין את בדיקת האיות.

פורסם

[

בנוסף כנראה כתוצאה מאותה הבעיה , ההקלדה לא סדירה , עכשיו כשאני לוחץ על המקלדת פעם מופיע האות ופעם לא וצריך כל פעם לחזור על ההקלדה כנל לגבי רווחים ...

קיצור יש בעיה שקוראת רק בדפדפן של האינטרנט אקספלולר

גם אצלי זה ככה ב-IE11. גם מצב תאימות שיש ב-IE11 ב-Tools לא פותר את הבעיה אלא מביא בעיות אחרות בקריאה דווקא, ולא בכתיבת הודעה.

הפתרון שלי: אני קורא בפורום באקספלורר, אבל כשאני רוצה לכתוב פוסט אני כותב בפיירפוקס.

נערך על-ידי ariel007

פורסם
  • מחבר

די דפוק כל המצב הזה

עכשיו שמתי לב שבשיות הראשונות כמתחילים לכתוב הכל בסדר ואז מתחיל זה להשתגע

הסמן שמוביל את הכתב מתחיל לרעוד/להבהב וההקלדה נהיית בלתי אפשרית

נשמח אם למישהו יהיה פתרון (חוץ מלעבור מדפדפן לדפדפן)

פורסם

היי,

א. IVAN נתן את הפיתרון לתיקון שגיאות הכתיב.

ב. כרגע IE11 שובר הרבה אתרים ובעייתי באופן כללי, ניסיתי אותו וחזרתי מהר ל10.

ג. HWZONE הוא בעייתי גם בIE10 (כתיבת התגובות), ולכן מה שאני עושה זה להיכנס לDEVELOPER TOOLS ולבחור את גירסת הדפדפן (גירסא 9 עובדת בסדר גמור), מגיעים אל האופציה הזו או דרך תפריט "כלים" או ע"י F12 (פתח טאב חדש בדפדפן שלך ולחץ על F12). אולי זה יעזור לכם.

נערך על-ידי abatiah

פורסם
  • מחבר

הבנתי ,

לגבי א' - תיקון שגיאות עליתי על זה כבר בזמן שכתבתי את ההודעה הראשונה ועדכנית את זה.

לגבי ג'

לוחץ F12 לי חלון בתחתית של הדפדפן אבל לא משם ל מוצא דרך לעבור ל IE9 ?

פורסם

בIE11, אם אני לא טועה, נפתח לך ממש חלון חדש (לא חלון נעוץ בטאב כמו ב10) עם מספר תפריטי תמונות, האופציה שאתה מחפש נקראת BROWSER MODE והיא כנראה בתפריט EMULATION (אייקון תחתון).

פורסם
בניהול תוספים בדוק אם מתקן האיות לעברית מותקן.

ניתן גפ לבטל לחלוטין את בדיקת האיות.

אצלי אין בכלל לשונית של בדיקת איות. מה עושים?:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר הזכירו פה פותר עם לחיצה על F12 בזמן שאני בתוך הפורום ,פתרון די באסה כי זה לא נשמר וכל כניסה חדשה לפורום דורש את התהליך הזה.תמונה להמחשבה:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים