פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים שלום לכולם, לפני כחודש שמתי לב שהמאווררים של המארז הפסיקו לעבוד, אחרי שחפרתי גיליתי שכשאני משחק עם הבקר של המאווררים אז מתחילים רעשים של כאילו שהמאווררים מתחילים לההסותבב אבל הם לא מתחילים, כשאני עוזר להם עם נגיעה קטנה אחד\שניים מהם מתחילים להסתובב ממש ממש לאט. אני חושב שהבעיה היא בבקר, האם זה הגיוני? איפה אפשר לקנות בקר או לחליפין איך אפשר לחבר את המאווררים בצורה ישירה ללא הבקר שיסתובבו במהירות קבועה? זה הבקר: תודה רבה!
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים שלום פותח הדיון.ישנה בעיה נפוצה בקרב בקרי מאווררים במארזי Core 3000. הבעיה היא שהם פשוט מפסיקים לפעול בצורה אקראית. מנסיוני אחוזי המוות של הבקרים האלה גבוה ומטריד.פשוט תיגש לחנות ממנה קנית ותשאל, סיכוי טוב שיוכלו לספק לך + להרכיב לך בקר חדש במקום המקולקל.
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים כמו שהציעו מתאם של מספר יציאות למאווררים שמחובר ישירות לספק כוח אם ישנה חיה כאזת,אני מכיר חיבור למאוורר אחד תבדוק אם יש למספר מאווררים במקביל. נערך 2014 בפברואר 1911 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר אנסה לחפש מתאם כזה... ואם לא אמצא אפנה לTMS.תודה רבה לכולם על העזרה!
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר כי אם כבר יש לי מתאם כזה כזה בבית, אז למה לחכות שיגיע (אם בכלל יש להם כזה).בכל מקרה אני לא משתמש בבקר הזה ומצידי שהמאווררים יעבדו כל הזמן במהירות מרבית
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים חבל, זה סתם ישחק אותם וירעיש לך. אני דיי בטוח שאם תבקש, אפילו לסניף, אתה תוכל לבוא ולקחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.