פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון)תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG* גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15* רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה* משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.* Bluetooth? לא חובה (לא צריך)* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה* כונן אופטי? לא, אין כיום שימוש יש כוננים חיצוניים עם חיבור USB* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא טושיבה
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים מחבר מה דעתכם על שני המחשבים האלה?http://ksp.co.il/?select=.268..271..347..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=4038
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.