עבור לתוכן

שאלה| הארד דיסק עם חומר חשוב מאוד הפסיק לעבוד..

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו.

שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ)..

רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני?

האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא...

החומר חשוב לי, אך המחיר גבוה מאוד. אם הדרך שלהם שונה אז אני אוכל לשלם את המחיר בלי לאכול את הלב על זה יותר מדי אבל אם הם מריצים את אותן תוכנות וגובים סכום מאוד גבוה אני מעדיף לנסות בעצמי.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

פורסם
  • מחבר

שלום,

לא ציינתי למי פניתי כי לא הייתי בטוח אם אפשר לציין שמות בתי עסק. אני רואה שבחוקי הפורום נרשם כי מותר, פניתי ל'טיק טק טכנולוגיות'.

ההארד דיסק כרגע אצלם אז קשה לי לענות על שאלות כמו מה קורה בביוס/מנהל הדיסקים. ע"מ לענות על השאלות אני צריך לקחת את ההארד דיסק חזרה.

שאלתי את השאלות הנ"ל כדי להחליט על תכנית פעולה.

לא היה לי נסיון עם שחזור מידע מעולם ולכן אני לא יודע מה המחיר הסביר (יכול להיות ש2000 ש"ח זהו מחיר סביר). אני לא טוען לרגע שטיק טק טכנולוגיות לא יודעים מה הם עושים או מנסים לרמות, אני שואל האם ישנן דרכים שונות ויותר מקצועיות או מבטיחות תוצאה לשחזר מידע בהן חברות כמו טיק טק משתמשות או שלהריץ את אחת התוכנות שהומלצו בלינקייה זה מה שחברות אלו עושות.

על מנת להבהיר את שאלתי: האם לדעתכם אני אוכל לעשות כל מה שהם יעשו בעצמי ועלי לקחת חזרה את ההארד דיסק ולהיעזר בכל מי שיוכל פה, או האם טיק טק פועלים בצורה הרבה יותר מקצועית, ובגלל שאני רוצה להבטיח את החומר עלי לשלם את המחיר?

תודה שוב.

פורסם

אי אפשר לענות על השאלות האלו מבלי לדעת את כל הפרטים הטכניים אודות הבעיה. המחיר עצמו לא נראה גבוה במיוחד אם יש בעיה מכאנית בדיסק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. האם מישהו יכול להמליץ לי על המעבדה הטובה ביותר לדעתו לחילוץ מידע מהארד דיסק? בין היתר אם הבעיה מכאנית או לא.

תודה.

פורסם

אין שום בעיה עם טיק-טאק. לי אישית, הם עזרו לי בבעיה עם Western Digital 250KS שהחליט למות (למי שזוכר את הבעיה בסדרה הזאת) ב2007.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים