עבור לתוכן

בעיה עם SanDisk USB 3.0 Flash Drive

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן את הדיסק און-קי הבא:

http://www.sandisk.com/products/usb/drives/ultra3/?capacity=64GB

הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו.

כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת.

שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים).

אני לא חושב שהבעיה היא במוצר עצמו אלא באיך שאני משתמש בו.

אשמח לקבל הסבר קטן על השימוש בו והאם צריך לעבוד איתו בעזרת תוכנה כלשהי (היכן מורידים?) או פשוט להכניס למחשב ולהעביר קבצים?

תודה רבה וסופ"ש נעים!

פורסם

לצערי הבעיה במוצר עצמו.

מהירות הכתיבה שלו נמוכה מאוד.

מהירות הקריאה מהירה משמעותית.

כל הDOK של סנדיסק ללא יוצא מן הכלל(אאל"ט) בעלי כתיבה איטית וקריאה איטית עד בינונית.

הDOK היחידי!!! שלהם שיש לו ביצועים גבוהים ומרשימים הוא הSANDISK EXTREME USB 3.0.

והוא גם היחידי שעליו אני ממליץ.

את כל שאר הדגמים שלהם אני מקלל כבר 6 שנים.

פורסם

זה שמהירות הכתיבה של הכונן איטית לא מסביר את התופעות שהבחור מתאר.

יש סיכוי שהכונן גם פגום. ראיתי את זה הרבה בכוננים של סנדיסק (כולל האקסטרים, אגב).

פורסם
זה שמהירות הכתיבה של הכונן איטית לא מסביר את התופעות שהבחור מתאר.

יש סיכוי שהכונן גם פגום. ראיתי את זה הרבה בכוננים של סנדיסק (כולל האקסטרים, אגב).

יכול להיות.

אבל בוא נחשוב רגע על הדברים.

הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו.

כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת.

שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים).

המשפט הראשון מראה את הפער בין הציפיה לבין מה שאנחנו מכירים כמציאות (כתיבה איטית של אני מנחש בערך 4-8MB/s).

המשפט השני יכול להיות מובן בהתחשב במשפט הראשון, למרות שבקריאה המצב אמור להיות הרבה יותר טוב.

והמשפט האחרון, אם הוא קורה רק בזמן שהDOK בפעולה, הגיוני שהאקפלורר יגיב לאט או יתקע לזמן מה.

לכן אולי משהו בDOK לא בסדר.

אולי הוא לא תקין.

אולי יש עליו וירוס.

בכל מקרה בין האפשרות שהוא לא תקין, ובין הציפיות הגבוהות מהDOK, יש מציאות בה הדגם הזה מאכזב.

פורסם
  • מחבר

קיימת אופציה להחזיר את המוצר למרות שהוא לא פגום (נקנה בבאג), ולהחליף למוצר אחר? והאם קיים dok מומלץ יותר שבאג מוכרים? תודה רבה!

פורסם

כל הDOK של סנדיסק ללא יוצא מן הכלל(אאל"ט) בעלי כתיבה איטית וקריאה איטית עד בינונית.

הDOK היחידי!!! שלהם שיש לו ביצועים גבוהים ומרשימים הוא הSANDISK EXTREME USB 3.0.

והוא גם היחידי שעליו אני ממליץ.

את כל שאר הדגמים שלהם אני מקלל כבר 6 שנים.

לא מדויק יש גם את האח הגדול והחדש SanDisk Extreme PRO USB 3.0 Flash Drive

פורסם

נאמר "הDOK היחידי" (כלומר אין עוד מלבדו) וזה לא נכון כי יש גם את זה שלא כולם מכירים כי הוא חדש יחסית לכן דיקתי את התשובה להיות יותר נכונה.

פורסם
נו טוב, אם ירצה, שארטי יענה בעצמו.

התכוונתי לזה שזה מאותה משפחה / סדרה.

אבל, זה באמת לא מהות הדיון.

לפי התשובה שלו כנראה שגם הוא לא הכיר את האופציה הזאת אם לא הבנת.

פורסם

איזו קטנוניות...

האקסטרים מגיע ב-16, 32 ו-64 והפרו רק ב-128, ככה שמבחינתי זה דגם ממשיך של אותה הסדרה.

פורסם
  • מחבר
קיימת אופציה להחזיר את המוצר למרות שהוא לא פגום (נקנה בבאג), ולהחליף למוצר אחר? והאם קיים dok מומלץ יותר שבאג מוכרים? תודה רבה!

מישהו?

פורסם

האמת שלא ידעתי שקיים EXTREME PRO.

אין אותו בחנויות, אפילו בEBAY מצאתי רק אחד בנפח גדול ובמחיר חסר הגיון.

אז_Amaterasu_ דווקא קלע היטב בהבנתו דרך הניסוח.

ותודה על העדכון.

צודקים המגיבים לגבי העובדה שעדיין מדובר בסדרת EXTREME כך שבאופן כללי הדברים גם אם לא מדוייקים, עדיין נכונים, ואינם טועים ומטעים.

במיוחד כשלא ניתן להשיג את המוצר עדיין, והוא בטח יעלה הרבה יותר.

אולי גם כדאי להתייחס לעובדה שהביצועים הנוספים שהEXTREME PRO מביא אינם יכולים לבוא לידי ביטוי מול הרדיסקים.

ורק מול SSD הם יוכלו להינות מתוספת ביצועים, מה שהופך אותם להשקעה מפוקפקת לרוב האנשים שמחפשים DOK מהיר, שבואו לא נשכח הם בעצמם מיעוט בשוק צרכני הDOK.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

גם אני חיפשתי ארוכות ומצאתי אותו רק ישירות מסנדיסק ב-160 דולרים.

זאת מכיוון שייצא לאוויר העולם לפני פחות משבוע...

אגב, בסכום זה ניתן לקנות SSD של סמסונג מסדרת EVO בנפח 250GB, כמעט כפול. כמובן שאין השוואה כמעט בין שני המוצרים, אבל סתם Fun Fact.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

הייהיי, גם אני אמרתי :hi:

יש פה כבר רבים :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים