עבור לתוכן

שאלה 300WATTS PSU לכרטיס מסך 7870

Featured Replies

פורסם

קניתי לאח שלי כרטיס מסך 7870 עכשיו בקרוב נשדרג לו גם תמעבד ותספק כוח אבל רציתי לדעת לבנתיים.

יש לו מעבד מהסדרה E5000 שלINTEL לא זוכר איזה במדוייק(אם זה חשוב תגידו לי אני יבדוק)

וFSP300 הספק כוח שלו.

אני צריך לדעת אם הכרטיס מסך 7870 יעבוד עליו קניתי לו תזה שהיה בהנחה בTMS הOC.

פורסם

חד משמעית תשובה שלילית. עליך להצטייד בספק כח בעל הספק גבוה יותר במקרה שכזה.

פורסם
  • מחבר
חד משמעית תשובה שלילית. עליך להצטייד בספק כח בעל הספק גבוה יותר במקרה שכזה.

האם יש דרך לגרום לזה לעבוד באופן זמני עד לקניית הספק החדש? אני חוסך לקנות לו מחשב חדש אבל עד אז הוא צריך כרטיס מסך אז אין לי בעיה להוריד לכרטיס מסך תעוצמה או משהו באופן זמני רק שיעבוד.

פורסם

תשתמש בכ המסך המובנה על הלוח או כ מסך קטן ופשוט אחר. בשביל הכ מסך הזה + מעבד אינטל ללא OC תצתרך ספק 500-520W איכותי. אם המעבד ב OC או שיש לך דברים אחרים שלוקים הרבה חשמל (כמה דיסקים קשיחים ...) תצתרך ספק גדול יותר

פורסם

אם הוא לא ישחק משחקים עד הגעת ספק חדש, אין מה לדאוג. כרטיס מסך בidle (כולל צפייה בסרט HD) צורך כלום..

שיתאפק

אל תשדרג מעבד לsocket 775 אחר. זה לא שווה, גם E8500 מהווה צוואר בקבוק היום. חסוך לשילוש חדש

פורסם

אל תחבר את הכרטיס, זה יגול לגרום ליותר נזק מתועלת.

פורסם

ממליץ לא לחבר את הכרטיס עד שתצטייד בספק כח חזק יותר.

עם הרעב בא התיאבון, הבחור יגיד לעצמו נשים משחק נבדוק, יכול להיות שבהתחלה זה יעבוד והוא יתלהב מהרעיון, אחרי כמה זמן שיווצר נזק גדול יותר וזה יקרוס במכה, הוא יגיד לעצמו חבל שלא הקשבתי.

ספק חדש ומספיק יעלה לך באיזור ה-200 שקלים,למרות שהייתי משקיע על אחד חזק יותר שילווה אותך למערכת הבאה, משהו בסגנון הזה:

http://www.tms.co.il/product/13154

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים