עבור לתוכן

שאלה בנוגע לPHP או HTML

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה המקום הנכון .

יש לי אתר ואני רוצה להוסיף איזה קוד מסויים , ויש לי שאלה בנוגע לPHP או HTML לקוד .

אני רוצה שיהיה דף באתר נפרד כאילו , עם סיסמה ואני יביא אותו כאילו לצוות שלי .

ושהיה שם כפתור שיחלצו עליו זה יהפוך תמונה מה-OFFLINE ל - ONLINE .

ויכתוב איזה שורה כל פעם שלוחצים על כפתור ה-ONLINE בדף הנפרד !

-

אני ינסה להסביר את זה בקצרה יותר פשוט יש לי כרגע תמונה בדף הבית אני רוצה שיהיה דף נפרד שאני יביא לאנשים שאני רוצה את הכתובת שלו הוא יהיה עם סיסמה- ובתוכו יהיה פשוט 2 כפתורים ONLINE ו OFFLINE ברגע שOFFLINE ואז מה שכבר לחוץ כאילו מה שכבר מופעל שיהיה בוהק או בצבע אחר או משהו וברגע שאתה נגיד לוחץ על כפתור ONLINE או יחליף את התמונה לתמונה אחרת כאילו+ יוסיף שורה כאילו שיהיה רשום בה - "הצוות מחובר ליצירת קשר נא ללחוץ פה" זה יהיה כאילו כל פעם שזה יהיה על ONLINE ..

האם יש קוד כזה האם זה אפשרי . ?

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

הכל אפשרי, רק שקשה להבין מה אתה רוצה בדיוק.

מה שהבנתי: אתה רוצה שיהיה דף נסתר באתר, שתהיה גישה אליו רק באמצעות סיסמה.

בדף הזה יהיה כפתור עם שני מצבים - offline ו-online.

ואתה רוצה שבדפים הרגילים שבאתר, אם הכפתור הנ"ל הוא במצב online, אז יהיה כתוב להם "הצוות מחובר..." ויופיע איזשהו לינק ו/או תמונה כלשהי.

הבנתי נכון?

פורסם
  • מחבר
הכל אפשרי, רק שקשה להבין מה אתה רוצה בדיוק.

מה שהבנתי: אתה רוצה שיהיה דף נסתר באתר, שתהיה גישה אליו רק באמצעות סיסמה.

בדף הזה יהיה כפתור עם שני מצבים - offline ו-online.

ואתה רוצה שבדפים הרגילים שבאתר, אם הכפתור הנ"ל הוא במצב online, אז יהיה כתוב להם "הצוות מחובר..." ויופיע איזשהו לינק ו/או תמונה כלשהי.

הבנתי נכון?

כה זה בדיוק

פורסם

אם אתה מגיב להודעה האחרונה בדיון אין צורך לצטט אותה, פשוט תלחץ על כפתור "תגובה".

איזו רמת ידע יש לך ב-php? איך האתר בנוי? בעקרון זה די קל לכתוב דבר כזה, אבל אם לדוגמה לאתר כבר יש מערכת משתמשים מסודרת אז עדיף להשתמש בה מאשר ליצור מערכת נפרדת עם סיסמה.

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך יודע PHP ..

האתר בנוי עם PHPVMS

פורסם

אז מומלץ שתלמד קצת php, או שתשיג מישהו שיודע, אחרת אתה יכול בטעות לעשות נזק לאתר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אבל בעיקרון לגבי הסיסמה אני באמת אדבר עם מישהו אבל יש איזה קוד או משהו שעושה את זה על אונליין כאילו ..

פורסם

כן, כאמור - הכל אפשרי.

אם לדוגמה יש באתר מסד נתונים כלשהו, אז אפשר לשמור באיזושהי טבלה רשומה שאומרת האם אנחנו במצב online או offline. כל מה שצריך הוא שבעת לחיצה על כפתור ה-online, יש קוד שניגש לטבלה הזו ומשנה את מה שכתוב ברשומה הזו, ובעת כניסה לכל דף באתר תתבצע שליפה מהטבלה ותבדוק באיזה מצב אנחנו כרגע, ולפי זה להציג מה שרוצים למשתמש. גם בלי מסד נתונים זה אפשרי (לדוגמה ע"י שמירת קובץ על גבי השרת).

אני לא מכיר את המערכת phpvms, אבל עדיף לראות אם אפשר להשתמש ביכולות שהיא מספקת בשביל לעשות משהו כזה.

נערך על-ידי שניצל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים