עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

!VLC - My player of choice

הנגן הכי טוב שיש.

תסיר את CCCP. בשביל מה התקנת את החרא הזה?

אתה לא צריך כלום עם VLC.

אני תמיד מתקין מינימום מקודדים. בטח שלא את החבילות הגרועות האלה. הן מלאות ג'אנק.

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

*זאת* הבעיה שלך? כיצד להפסיק סרט? אתה יודע שהתוכנה הזאת ניתנת לקינפוג מלא החל מהפעלה / ביטול של מקודדים וכלה בשינוי כפתורים מלא? אני לתומי חשבתי שאתה באמת משתמש בvlc בגלל שיש בו אופציה כלשהי שלא קיימת או לא ברורה במדיה פלייר. למה זה לא עובד לך בVLC? אין לי שמץ. בעצם יש, כי זאת חרא של תוכנה. תנסה למצוא את האופציה הזאת בהגדרות, לחפש ברשת או שאולי מישהו פה עם התוכנה יעזור לך. אינני מתכוון להוריד את התועבה הזאת למחשב שלי גם אם ישלמו לי.

זאת לא הבעיה העיקרית שלי,אלא סתם משהו שמפריע לי. אני משתמש ב-vlc כי בשבילי בניגוד לנגנים האחרים הוא הכי טוב בכך שהוא מהיר והכי נוח, יותר מהנגנים האחרים. חוץ מזה,במדיה פלייר אצלי יש סרטים שנתקעים וב-vlc אין סרטים שנתקעים. והמדיה פלייר קלאסיק הום מציג סרטים טוב,אבל הוא לא נוח לי.

!VLC - My player of choice

הנגן הכי טוב שיש.

תסיר את CCCP. בשביל מה התקנת את החרא הזה?

אתה לא צריך כלום עם VLC.

אני תמיד מתקין מינימום מקודדים. בטח שלא את החבילות הגרועות האלה. הן מלאות ג'אנק.

יש לי vlc בעברית.

אתה יודע איפה נמצא

hardware acceklration ב-vlc?

פורסם

nat: cccp לא מלאה בזבל אלא מתקינה את המינימום הנדרש על מנת להפעיל את רוב הסיומות הפופולריים. אם כבר 99% מהמקודדים הפנימיים של VLC הם לא רצויים לרוב המוחלט של המשתמשים וסתם מאיטים את התוכנה.

פורסם
  • מחבר
nat: cccp לא מלאה בזבל אלא מתקינה את המינימום הנדרש על מנת להפעיל את רוב הסיומות הפופולריים. אם כבר 99% מהמקודדים הפנימיים של VLC הם לא רצויים לרוב המוחלט של המשתמשים וסתם מאיטים את התוכנה.

אתה יכול לבדוק בפורומים של התוכנה איפה נמצא מה שכתבת לי : ה- hardware acceklration ?

פורסם

יש לי vlc בעברית.

אתה יודע איפה נמצא

hardware acceklration ב-vlc?

לדעתי, אתה הולך למקומות שאין לך מה לחפש שם...

האצת חומרה זה כשהווידאו מתחיל לקרטע וצריך יותר כוח עיבוד.

אצלך הבנתי זה בעיית צבעים מרוחים מהתמונה ששמת (לא התעמקתי במה שנרשם, טראד ארוך מדי).

בכל מקרה, מעולם לא הייתי צריך להיכנס להגדרות האלה, כך שאין בעיה עם ברירת המחדל.

מה שאתה צריך לעשות זה להסיר את כל החבילות והנגנים שהתקנת ולהתחיל מחדש.

תוריד את הגרסה הכי חדשה, ותתקין VLC בלבד. וודא שאין בעיית דריברים מוזרה עם הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר
לדעתי, אתה הולך למקומות שאין לך מה לחפש שם...

האצת חומרה זה כשהווידאו מתחיל לקרטע וצריך יותר כוח עיבוד.

אצלך הבנתי זה בעיית צבעים מרוחים מהתמונה ששמת (לא התעמקתי במה שנרשם, טראד ארוך מדי).

בכל מקרה, מעולם לא הייתי צריך להיכנס להגדרות האלה, כך שאין בעיה עם ברירת המחדל.

מה שאתה צריך לעשות זה להסיר את כל החבילות והנגנים שהתקנת ולהתחיל מחדש.

תוריד את הגרסה הכי חדשה, ותתקין VLC בלבד. וודא שאין בעיית דריברים מוזרה עם הכרטיס מסך.

אז לא הבנתי מה הבעיה ולמה vlc מנגן סרטים באיכות HD בצורה לא טובה.

symbobe רשם : טוב אני חושב שהבעיה נמצאה. על פי הקישורים הנ"ל יש בעיה בקידוד AVC1. העצה שניתנת היא לבטל hardware acceleratin (אינני יודע איך לעשות את זה בVLC)

אז מה הבעיה - האצת החומרה או משהו עם צבעים? כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה לעשות קודם

פורסם

אין שום בעיה בשום קידודים. הרי לא ניסת את זה רק עם קובץ אחד אני מניח, לא?

אני כבר שנים משתמש ב-VLC והרצתי בו כל קובץ אפשרי, ואף פעם לא נתקלתי בבעיה שלך.

הדבר היחיד שאני יכול להניח שזה בעיית מקודדים כלשהי. תתחיל בלהסיר - הכל (גם את VLC).

הייתי אפילו הולך לתיקיות ההתקנה ומוודא שלא נשארו שום שאריות או קבצי פרפרנס כלשהם שעלולים להפריע.

וודא שעשית עבודת נקיון יסודית, בקיצור, והשבת ככל הניתן את המצב לראשיתו.

כל שאר ההצעות זה סתם הסתבכות מיותרת. אין סיבה שזה לא יעבוד לך.

באיזה ווינדוס מדובר, דרך אגב?

פורסם

VLC מנגן מצויין כל מה שתתן לו גם בחלונות וגם בלינוקס. אם אצלך זה לא עובד אז יש לך מזל רע או שהוטל כישוף על המחשב שלך.

(מצטער... נדלקה לי אזעקת טרול)

פורסם

(מצטער... נדלקה לי אזעקת טרול)

למה? הוכחות מצולמות לא מספיקות בשבילך?

פורסם

אני האבולוציה שלך חח. גם אני הייתי עושה כמוך בעבר. היום לא נוגע בחבילות האלה יותר, אפילו אלו שמסומנים כ-LITE.

אתה יכול להסתדר יופי טופי עם להתקין רק MATROSKA SPLITTER, HALI MEDIA SPLITTER, FFDSHOW (אני אוהב יותר FINE GRAIN CONTROL על מה שנכנס למערכת). אני גם לא סומך במיוחד על החבילות האלה...

אתה לא ממש צריך שום דבר נוסף. אולי רק quick time alternative ו- VOBSUB.

בווינדוס 8, אם אני זוכר נכון, אפילו את זה אני כבר לא מתקין.

ו-VLC נגן הרבה יותר מפותח ועם המון אופציות מתקדמות מאוד מאשר MPCHC שהוא נגן סתמי (אם כי השני המעודף עלי). באופן אישי, אני מתקין את שניהם, אך משתמש בעיקר ב-VLC. אותו הדבר בדפדפנים; מתקין את כולם אבל משתמש בכרום.

פורסם
  • מחבר
אני האבולוציה שלך חח. גם אני הייתי עושה כמוך בעבר. היום לא נוגע בחבילות האלה יותר, אפילו אלו שמסומנים כ-LITE.

אתה יכול להסתדר יופי טופי עם להתקין רק MATROSKA SPLITTER, HALI MEDIA SPLITTER, FFDSHOW (אני אוהב יותר FINE GRAIN CONTROL על מה שנכנס למערכת). אני גם לא סומך במיוחד על החבילות האלה...

אתה לא ממש צריך שום דבר נוסף. אולי רק quick time alternative ו- VOBSUB.

בווינדוס 8, אם אני זוכר נכון, אפילו את זה אני כבר לא מתקין.

ו-VLC נגן הרבה יותר מפותח ועם המון אופציות מתקדמות מאוד מאשר MPCHC שהוא נגן סתמי (אם כי השני המעודף עלי). באופן אישי, אני מתקין את שניהם, אך משתמש בעיקר ב-VLC. אותו הדבר בדפדפנים; מתקין את כולם אבל משתמש בכרום.

עכשיו יש לי את מדיה פלייר קלאסיק וגם ההעדפה שלי היא נגן vlc ולא מדיה פלייר קלאסיק הום.

באיזה ווינדוס מדובר, דרך אגב?

יש לי ווינדוס 7

***מצאתי את Hardware Acceleration ורשום שם שהיא במצב של נטרול

פורסם

אני לא מבין מה מתלהבים פה מהמקודד הזה CCCP זה כולה מתכנת רוסי באתר לא חוקי רוסי שכתב תוכנה ושם בה כמה מקודדים שונים

אין בה שום דבר חדש במיוחד הלוגו האדום עם הסמל הצהוב זה מקודד קומוניסטי אני לא נגד רוסים אין לי בעיה אתם אפילו היה סרטון שיר ב גוגל

של הקבוצה שלו בשם CCCP חיקוי של השיר OPP למי שמכיר מחתרת נגד הקומוניסטים ברוסיה זה היה בשנת 2000 ושרד כמה שנים ונעלם רק רוסים מבנים מה זה אומר CCCP

ולא שמענו מימנו יותר

זה הגרסה של הלהקה הישראלית וריאציה על הCCCP

עוד משהוא ישן משנות ה90 60 להקת מחתרת השיר אלבום CURAMI C.C.C.P שניקרת

שמימנה אומרים קבל את הרעיון

פורסם

CCCP זה סובייט יוניון.

אם כבר, תמיד העדפתי את K-LITE בגרסאות הרזות.

פורסם

עכשיו ברור לי למה הקומוניסטים העלימו אתו פתאום:mad0233:

פורסם

^ צר לי לאכזב אותך. אף אחד מהמפתחים הראשיים איננו רוסי.. ישנם כמה בודקים שהם ממוצא רוסי..

נאט: זה כל העניין שcccp הוא פשוט מאגד לי את כל הקודקים שאני צריך עם כמה קינפוגים מינוריים. לפני כן, הייתי מגיע לקעינפוג דומה מאוד אז ccp חוסך לי עבודה.

אני לא מבין איך בהודעה אחת אתה מדבר על כך שיש בהם הרבה זבל והרבה קודקים לא רצויים כאשר החבילה כולל המדיה פלייר שוקלת 9 מגה. ה-vlc ימח שמו וזכרו כ-25 מגה וגם k lite (אשר מכיל אין ספור קודקים לא רצויים) שוקל מעל לעשרים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ צר לי לאכזב אותך. אף אחד מהמפתחים הראשיים איננו רוסי.. ישנם כמה בודקים שהם ממוצא רוסי..

נאט: זה כל העניין שcccp הוא פשוט מאגד לי את כל הקודקים שאני צריך עם כמה קינפוגים מינוריים. לפני כן, הייתי מגיע לקעינפוג דומה מאוד אז ccp חוסך לי עבודה.

אני לא מבין איך בהודעה אחת אתה מדבר על כך שיש בהם הרבה זבל והרבה קודקים לא רצויים כאשר החבילה כולל המדיה פלייר שוקלת 9 מגה. ה-vlc ימח שמו וזכרו כ-25 מגה וגם k lite (אשר מכיל אין ספור קודקים לא רצויים) שוקל מעל לעשרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים