עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז יש רעיונות נוספים שלא ניסיתי ושכחו להזכיר פה??????

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפרמט למרות שפרמטת לפני חצי שנה.

אם לא יעבוד לך, יש לך בעית חומרה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש פתרון הרבה יותר פשוט מפרמוט.

משהו עם הגדרות התוכנה vlc או עם הדרייברים או משהו אחר שעוד לא הציעו לי.

פורסם

אז תמשיך לבזבז את הזמן שלך (ושלנו).

פורסם
  • מחבר

אני לא מבזבז זמן של אף אחד,בסך הכל אני רוצה שיעזרו לי

זהו!

פורסם
  • מחבר

?????????????????????????????????????????

פורסם
  • מחבר

???????????????????????????????????????????????

פורסם
  • מחבר

???????????????????????????????????????????????????????????

פורסם
  • מחבר

הבעיה עדיין לא נפתרה והרבה ממה שהצעתם לי לא הצליח........................................................

פורסם
  • מחבר

הבעיה עדיין לא נפתרה והרבה ממה שהצעתם לי לא הצליח........................................................

פורסם

לא מאמין שקראתי את רוב האשכול הזה... יש פה אנשים שמגיע להם פרס ישראל על סבלנות. ולעניינך, משתמש עקשן וחסר מוטיבציה לפתור את הבעיה בעצמך - תסיר את הvlc הסורר מהמחשב, תמחק את ההגדרות תוך כדי, כולל הפרופיל שנוצר. תפעיל את המחשב שלך מחדש, תוריד גרסה חדשה של vlc, תתקין אותה תוך כדי שימוש בהגדרות ברירת המחדל של התוכנה, ותבדוק אם עובד לך או לא.

אם משהו ממה שכתבתי לא מובן לך, תחפש בגוגל חלקי משפטים של מה שכתבתי, אני בטוח שתמצא עוד מידע. אם גם זה לא יעזור לך... ואללה, מכור את המחשב, קנה כרטיס טיסה לגואה, ותחזור לחוף/ים, כי יש מצב לא רע בכלל שהיית שם בשלב כלשהו בחייך, ונדפקה לך הגישה למעבד בראש.

פורסם
  • מחבר
לא מאמין שקראתי את רוב האשכול הזה... יש פה אנשים שמגיע להם פרס ישראל על סבלנות. ולעניינך, משתמש עקשן וחסר מוטיבציה לפתור את הבעיה בעצמך - תסיר את הvlc הסורר מהמחשב, תמחק את ההגדרות תוך כדי, כולל הפרופיל שנוצר. תפעיל את המחשב שלך מחדש, תוריד גרסה חדשה של vlc, תתקין אותה תוך כדי שימוש בהגדרות ברירת המחדל של התוכנה, ותבדוק אם עובד לך או לא.

אם משהו ממה שכתבתי לא מובן לך, תחפש בגוגל חלקי משפטים של מה שכתבתי, אני בטוח שתמצא עוד מידע. אם גם זה לא יעזור לך... ואללה, מכור את המחשב, קנה כרטיס טיסה לגואה, ותחזור לחוף/ים, כי יש מצב לא רע בכלל שהיית שם בשלב כלשהו בחייך, ונדפקה לך הגישה למעבד בראש.

1.אני לא חסר מוטיבציה לפתור את הבעיה בעצמי. אם באמת קראת את האשכול,אז אתה אמור לדעת שניסיתי לעשות כל מה שנתנו לי,רק שהבעיה היא שלא הצליח לי. חסר מוטיבציה זה מי שלא רוצה לעשות כלום ואני לעומת זאת ניסיתי לעשות הכל!

2. העיקר אתה רושם "תמחק את ההגדרות תוך כדי, כולל הפרופיל שנוצר.תתקין אותה תוך כדי שימוש בהגדרות ברירת המחדל של התוכנה" , אבל לא רושם איך עושים את זה....................................?????????????????

3.אתה ממש,אבל ממש לא מצחיק :sleep:

פורסם

איך?? איך???? פתח את העיניים שלך ותנסה לקרא את האותיות שמרכיבות את המילים שמופיעות לך במהלך כל ההתקנה. כתוב לך בכל שלב ושלב מה התוכנה הולכת לעשות, לשנות ולהתקין. ניסית איי פעם לקרא משהו לפני שלחצת next, למען השם?

פורסם
  • מחבר
איך?? איך???? פתח את העיניים שלך ותנסה לקרא את האותיות שמרכיבות את המילים שמופיעות לך במהלך כל ההתקנה. כתוב לך בכל שלב ושלב מה התוכנה הולכת לעשות, לשנות ולהתקין. ניסית איי פעם לקרא משהו לפני שלחצת next, למען השם?

לידיעתך,אני כל הזמן קורא לפני next ולפני כל דבר,רק שאלתי איך לעשות את זה.

אני אנסה לעשות את זה.

ואתה,ניסית אי פעם לענות למישהו בצורה נחמדה למען השם? לא נראה לי!

פורסם

אחרי 30 עמודים אני מחליט לערב את עצמי.

פותח דיון יקר, אתה מזכיר לי ילד קטן שנפל על הרצפה בבכי, וכשמנסים להרים אותו הוא צורח ונשכב שוב על הרצפה.

מי שיש לו אימפוטנציה רצינית בלהרים אצבע ולטרוח לעזור לעצמו

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13849540

שלא יצפה שאחרים יעזרו לו.

יש לך יכולת פנומנאלית בלהיות עצלן ולהרחיק אחרים ביכולת לעזור לך.

תגיד, אתה יודע למה נדיר שאני פותח דיון בו אני זקוק לעזרה? בגלל שאני טורח לחפש בגוגל את הפתרון קודם.

שיהיה בהצלחה עם עוד 200 הקפצות סוציופתיות ומרחיקות אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים