עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

לא שאני לא מסכים עם הצורך בלנקות את המחשב (2 גרסאות של אותה תוכנה כבר מראה על שימוש קלוקל במחשב)

אבל VLC משתמשת בקודקים הפנימיים בברירת מחדל ולכן גם לא צריך לתקין CCCP (שלא נוצרה ע"י רוסים) וגם לא צריך למחוק שאר זבל

אם וידאו לא עובד כאשר יש שימוש בקודקדים פנימיים (ולא אלה שניתנים לשימוש ע"י כל התוכנות במחשב AKA חיצוניים) אז כנראה הבעיה היא בהאצת החומרה (דרייברים)

אני בספק מאוד שהדרייבר הכי מעודכן מותקן (או דרייבר כלשהו) ולכן צריך להתחיל משם

נ.ב-פרמוט זה עבודה לא פחות שחורה ממחיקה של זבל (תלוי בבן אדם)

נ.ב2-לא רק שGUI של אובונטו זה הדבר הכי מיותר וטיפשי שראיתי אי פעם בהפצת לינוקס, גם לך היו קונפליקטים בין תוכנות אם בכלל היה לך מאגר תוכנות שניתנות להתקנה( אני כל כך אוהב שלינוקסאים מדברים על אלטרנטיבות לתוכנות של ווינדוס אבל בעצם קיימות להם פחות אופציות מאשר לאנשי הווינדוס)

• תגובות 334
  • צפיות 71.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא שאני לא מסכים עם הצורך בלנקות את המחשב (2 גרסאות של אותה תוכנה כבר מראה על שימוש קלוקל במחשב)

אבל VLC משתמשת בקודקים הפנימיים בברירת מחדל ולכן גם לא צריך לתקין CCCP (שלא נוצרה ע"י רוסים) וגם לא צריך למחוק שאר זבל

אם וידאו לא עובד כאשר יש שימוש בקודקדים פנימיים (ולא אלה שניתנים לשימוש ע"י כל התוכנות במחשב AKA חיצוניים) אז כנראה הבעיה היא בהאצת החומרה (דרייברים)

אני בספק מאוד שהדרייבר הכי מעודכן מותקן (או דרייבר כלשהו) ולכן צריך להתחיל משם

נ.ב-פרמוט זה עבודה לא פחות שחורה ממחיקה של זבל (תלוי בבן אדם)

נ.ב2-לא רק שGUI של אובונטו זה הדבר הכי מיותר וטיפשי שראיתי אי פעם בהפצת לינוקס, גם לך היו קונפליקטים בין תוכנות אם בכלל היה לך מאגר תוכנות שניתנות להתקנה( אני כל כך אוהב שלינוקסאים מדברים על אלטרנטיבות לתוכנות של ווינדוס אבל בעצם קיימות להם פחות אופציות מאשר לאנשי הווינדוס)

1.אין לי 2 גרסאות של vlc, אלא יש לי רק את הגרסה האחרונה של התוכנה.

2.התקנתי cccp, ראיתי שזה לא משפיע ולכן מחקתי את זה.

3.אמרו לי פה לנטרל את Hardware acceleration (האצת החומרה) שנמצא בתוך התוכנה vlc והוא היה מבוטל בתיבת הסימון.

4.התקנתי את הדרייבר שנתנו לי פה

5.פירמוט עשו לי לפני חצי שנה

6.כל התוכנות אצלי מותקנות וזה אומר שהן ניתנות להתקנה

פורסם

1. אתה יכול בכיף להמשיך להשתמש ב-VLC. זו תוכנה מעולה.

2. ברור שאין שום צורך לפרמט את המחשב בגלל בעיה כזו, זו בדיחה. הרי כל המקודדים של התוכנה נמצאים בתוכה, ואין שום השפעה לסביבת הווינדוס שבה היא מותקנת, למעט הדרייבר, שהוא אכן מעודכן, לדבריך.

3. ברור גם שאין שום צורך להתקין חבילות מקודדים, במיוחד לא CCCP. תוכנת VLC אמורה לפתור בעיות כאלו כיוון שהמקודדים בתוכה, כנ"ל, ובנוסף בהרבה מהקידודים אין יותר מידי מפענחים חופשיים או חינמיים, כך שיתכן שהמקודדים שתתקין יכילו את המפענח שכלול כבר ב-VLC.

4. כפי שכבר ענו לך, הבעיה טמונה בהגדרות של המפענח הספציפי לקובץ הוידאו שאתה מעוניין להפעיל, שככל הנראה בברירת המחדל של VLC מוגדרות לא נכון לחומרה שלך.

לכן אתה צריך לפרט מה סוג המעבד, זיכרון ה-RAM, כרטיס המסך \ ערכת השבבים המובנית, וסוג הקובץ שאתה מעוניין להפעיל - פורמט, קידוד, רזולוציה.

5. לא כל חומרה תומכת בכל קידוד. יתכן שאין לך כלל אפשרות להפעיל את הקובץ. לקידודים מסויימים דרושה האצת חומרה, ותמיכה תוכנתית בדמות VLC \ מקודדים לא תפתור את הבעיה. לפעמים דוקא פענוח הוידאו באיכות נמוכה יותר מהמקור, כפי שאתה מתאר, או הצגת חלק מהפריימים בלבד, היא הדרך שבה VLC מתמודדת עם החומרה.

פורסם
  • מחבר

בקשר למה שרשמת ב-4:

ענו לי כבר הרבה דברים, אז אני מבולבל. מישהו אמר לי פה שצריך לבדוק את האצת החומרה ב-vlc.אתה יכול לעזור לי עם הנושא הזה שב-vlc ההגדרות לא מוגדרות טוב ולהגיד לי איך צריך נכון להגדיר? ועוד משהו - אני אפרט על מה שאמרת, רק תגיד לי איפה אפשר לבדוק את מה שכתבת: סוג המעבד, זיכרון ה-RAM, כרטיס המסך \ ערכת השבבים המובנית, וסוג הקובץ שאתה מעוניין להפעיל - פורמט, קידוד, רזולוציה.

בקשר ל-5:

הקובץ כן מתנגן לי, אבל פשוט באיכות לא טובה - אם הוא מתנגן אז זה אומר שיש אפשרות להפעיל את הקובץ. רק צריך לסדר את עניין האיכות.

בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור, אבל במחשב השני שלי(מחשב ישן שקניתי בשנת 2002 עם כרטיס מסך ישן) vlc עובד שם בלי בעיות. ומה לעשות עם זה שזו הדרך שבה VLC מתמודדת עם החומרה?

פורסם

1) מה קורה אם אתה אתה מנגן, אחרי עדכן DirectX ?

להורדה עדכון : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

אחרי עדכון צריך להפעיל מחשב מחדש

2) מה קורה אם אתה מנגן בגירסה vlc portable ?

להורדה גירסה http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable

אחרי הפעלה גירסה portable צריך לגרור קובץ וידאו לתוך חלון

3) מה קורה אם אתה משנה בVLC ב פליט לDirectX DirectDraw?

אחרי שינו הגדרה, צריך להפיל מחדש VLC כדי לבדוק

נערך על-ידי ROMA_T

פורסם
  • מחבר

1) מה קורה אם אתה אתה מנגן, אחרי עדכן DirectX ?

הורדתי את זה,הפעלתי את המחשב וכלום לא קרה.

2) מה קורה אם אתה מנגן בגירסה vlc portable ?

הורדתי את התוכנה הזאת וזה מראה לי בדיוק כמו שמראה לי ב-vlc הרגיל.

3) מה קורה אם אתה משנה בVLC בפלט לDirectX DirectDraw?

נכנסתי לכלים --> העדפות --> הכל --> פלט -->

DirectX DirectDraw.

סגרתי את התוכנה וכשנכנסתי כדי לבדוק את הסרט שלא עובד לי באיכות טובה, הסרט שוב הוצג לי באיכות לא טובה וזה לא השפיע.

למה זה לא עובד לי טוב ומה זה אומר?

נערך על-ידי hwzone

פורסם

מה הדגם של כרטיס מסך?

אפשר לדעת דרך תוכנה Speccy

נערך על-ידי ROMA_T

פורסם
  • מחבר

אני יודע את הדגם:

nvidia geforce 9600m gs

פורסם

1) התצוגה מוגדרת 32bit ?

אפשר לדעת דרך תוכנה Speccy:

rlicyh.jpg

2) סיכוי קטן שזה יעזור אבל אפשר לנסות

להסיר דרייברים של NVIDIA דרך הסרה הוספה תוכניות

להריץ ניקוי דרייברים:

2yye05k.png

ולהוריד ולהתקין דרייברים מחדש: http://www.geforce.com/drivers/results/73217

פורסם
  • מחבר

1. כן, בדקתי דרך המחשב שלי ורשום: 32 סיביות

2. אם אני אסיר את הדרייבים, יכול להימחק משהו מהמחשב שלי(כמו תמונות,מסמכים,שירים,סרטים....)?

פורסם

בינתיים קראתי את הדיון כאן, והבנתי כמה דברים.

ראיתי מה כרטיס המסך שלך, הוא אמור לתמוך בוידאו בצורה טובה. את סוג המעבד וה-RAM אתה יכול לבדוק על ידי התחל>מחשב-קליק ימני>מאפיינים. אבל זה לא חשוב כל כך. ראיתי גם מה סוג הקובץ שאתה מנסה להפעיל.

זה נראה בהחלט בעיית דרייבר או הגדרות.

נתחיל מהדרייבר. אתה צריך לוודא שמותקן אצלך מנהל ההתקן האחרון של חברת Nvidia שמתאים לכרטיס המסך שלך.

אין לי כרגע אפשרות לתת לך קישור מדוייק, אבל הדרייבר נמצא בקישור:

www.geforce.com/drivers

שם באפשרות של MANUAL SELECTION תבחר בסדרה 9M, במערכת ההפעלה שלך, (האם היא 32 ביט או 64 תוכל לראות במאפייני המחשב שלך, כנ"ל), בדרייבר מומלץ (לא בטא), ובשפה OTHER כדי לקבל עברית. תלחץ על החיפוש. אני מקווה שתמצא את התוכנה בקלות. לפני ההתקנה עליך לוודא ברשימת התוכנות המותקנות שלא מותקנת אצלך גרסה קודמת.

בכל מקרה, בהתקנה תאשר (במקרה שתתבקש) להסיר את הדרייבר הקודם, כולל העדפות שהוגדרו אם קיימות, ותפעיל את המחשב מחדש.

גם VLC תוריד מחדש באתר:

www.videolan.org

גירסה לווינדוס, כמובן.

גם פה, תסיר את הגרסאות הקודמות, ואם תישאל אל תשמור את ההעדפות. בתוכנה עצמה לאחר ההתקנה, בהעדפות תלחץ על 'ברירת המחדל' כדי לאפס את הגדרות התוכנה ותפעיל אותה מחדש.

אם הבעיה ממשיכה, דווח, ונכנס יותר לעומק.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
1. כן, בדקתי דרך המחשב שלי ורשום: 32 סיביות

2. אם אני אסיר את הדרייבים, יכול להימחק משהו מהמחשב שלי(כמו תמונות,מסמכים,שירים,סרטים....)?

לא , אבל בגלל שתסיר דרייברים של כרטיס מסך יכול להיות שתשתני רזולוציה או צבעים

ברגע שתתקין דרייברים הכול תחזור בחזרה

כדי למחוק דרייברים צריך לרשום nvidia ב הסרה תוכניות שנמצא בלוח הבקרה

ולהסיר כול מה שקשור ל nvidia

אם לא מותקן לך דרייבר זה הלינק להורדת דרייבר לכרטיס שלך: http://www.geforce.com/drivers/results/73217

vrx6kw.jpg

נערך על-ידי ROMA_T

פורסם
  • מחבר

בדקתי,יש לי את כל הדרייברים, אבל בחיפוש ב"הסרת תוכנות ותוכניות" כשאני מחפש את המילה "nvidia" רשום:

לא נמצאו תוצאות המתאימות לחיפוש

פורסם

לחץ על זה

kb9ces.jpg

פורסם
בדקתי,יש לי את כל הדרייברים, אבל בחיפוש ב"הסרת תוכנות ותוכניות" כשאני מחפש את המילה "nvidia" רשום:

לא נמצאו תוצאות המתאימות לחיפוש

כנראה יש לך דרייבר לא מעודכן שבא עם ווינדוס

אז פשוט צריך רק להוריד ולהתקין דרייבר מעודכן:http://www.geforce.com/drivers/results/73217

נערך על-ידי ROMA_T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים