עבור לתוכן

קניית מסך 32 אינטש למחשב

Featured Replies

פורסם

לאחר הרבה התייעצות ונסיון לעבוד עם המחשב שלי מחובר טלוזית 32" של סמסונג (HD Ready),

החלטתי שהמסך הבא למחשב שלי הולך להיות בגודל 32".

חוויה אחרת, ואני מקווה לא להתחרט ;)

כיוון שזה מסך למחשב, אני צריך שזה יהיה Full HD (1920X1080

האם אפשר לקבל מכם המלצות ל-איזה טלויזיה/מסך כדאי?

והאם יש המלצה ממש ממש גורפת שלקנות 32" זאת טעות גמורה..? (למרות שחשבתי על זה כבר הרבה וגם התנסיתי..)

אודה לכל תשובה!

ערן.

פורסם

בהחלט חוויה אחרת מאחר שכאשר תשב קרוב למסך 32" 1080P התמונה תהיה מאוד לא חדה.

פורסם

בתור אחד שיושב על 27" עם 2560X1440 - ללא ספק 32" יכול להיות אפילו יותר כיף.

לדעתי 1080P קצת לא נוח ב32 אינצ' אלא רק 2560X1440 ומעלה.

היה לי תקופה קצרה 32" HD READY - ממש סבל !

פורסם
לדעתי 1080P קצת לא נוח ב32 אינצ' אלא רק 2560X1440 ומעלה.

אין (חוץ מכמה מסכי 4K שבינתיים הם מסכי נישה ויקרים מאוד). בגדלים האלה יש טלוויזיות, לא מסכי מחשב, ובטלוויזיות אין צורך ביותר מFullHD.

בהחלט חוויה אחרת מאחר שכאשר תשב קרוב למסך 32" 1080P התמונה תהיה מאוד לא חדה.

נכון, ולכן אם קונים כזה מסך, צריך לשבת רחוק.

פורסם

שליטה בשחקן עם מסך גדול (מעל ל-24") היא עלובה למדי + אינפוט לאג. לא הייתי ממליץ.

פורסם
  • מחבר
שליטה בשחקן עם מסך גדול (מעל ל-24") היא עלובה למדי + אינפוט לאג. לא הייתי ממליץ.

למה אינפוט לאג?

ואני מכיר הרבה מאוד אנשים שמרוצים ממסכי 27" ומעלה

פורסם

למה אינפוט לאג? כי ככה מסכים וחומרה עובדת. זה לא שיש הרבה לעשות בנידון.

גם לי יש מסך 27" ואני מרוצה. אני מרוצה כשאני עובד עליו, רואה סרטים וכו. כשאני משחק? אין סיכוי שאני עולה על 80% מהיכולת שלי מאשר על מסך 23". זה פשוט לא קורה.

פורסם

הבעיה ברזולוציות מעל HD זה שצריך למשחקים כרטיס מסך ממש יקר ואז כל המערכת יוצאת יקר מאוד.

פורסם
  • מחבר
הבעיה ברזולוציות מעל HD זה שצריך למשחקים כרטיס מסך ממש יקר ואז כל המערכת יוצאת יקר מאוד.

בדיוק קניתי מחשב חדש.

והכרטיס שלי חזק (760GT)

היום יש לי 24" שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 - מסך ממש ישן של MAG אבל אני ממש מרוצה ממנו. שורד שנים.

ספיציפית כרגע אני יושב עם 32" (HD ready) וממש נוח לי.

המסך לא קרוב אלי כי יש לי שולחן עמוק.

גם שיחקתי את כל Crysis 3 עליו ואין לי בעיה של "כאבי ראש" או צוואר או מה שכולם אומרים. שוב. המרחק סביר.

לכן אני שוקל ממש לקנות 32" כדי שיהיה לי גם לסרטים לחדר, וגם למחשב (לכל הצרכים)

פורסם
למה אינפוט לאג? כי ככה מסכים וחומרה עובדת. זה לא שיש הרבה לעשות בנידון.

גם לי יש מסך 27" ואני מרוצה. אני מרוצה כשאני עובד עליו, רואה סרטים וכו. כשאני משחק? אין סיכוי שאני עולה על 80% מהיכולת שלי מאשר על מסך 23". זה פשוט לא קורה.

למה יש לך אינפוט לאג דווקא על המסך 27 לעומת ה23?

הגודל של המסך מפריע לך?

פורסם

גם לי יש מסך כמו שלו.

עם באטלפילד 4 אני מצטער שהוא לא גדול יותר

פורסם
למה יש לך אינפוט לאג דווקא על המסך 27 לעומת ה23?

input_lag_1a.jpg

input_lag_1.jpg

פורסם

אכן. האינפוט לאג של U2312HM, שהוא הדוגמא הטובה ביותר למסך גיימינג כיום, נמוך משמעותית מזה של U2713HM, שנחשב בעצמו לנמוך בין מסכי ה-27 מסוגו. (למעשה, הרבה אנשים בתעשיה היום עדיין תוהים מה עשתה דל במסך הזה כדי לקבל את האינפוט לאג הכמעט בלתי אפשרי)

זה אומר שבפועל מקבלים (מלבד שדה ראיה רחב מעט מדי) תוספת "פינג" מדומה שכזה של עוד 20 מילי-שניות. לרבים מדובר בגורם מכריע ושובר קניה אגב.

זה אגב, עוד מבלי שנגענו באינפוט לאג המכאיב שיהיה למסך טלויזיה.

זה טוב למשחקי מרוצים וגוף שלישי בעיקר, זה אסון למשחקי גוף ראשון.

פורסם
תוספת "פינג" מדומה שכזה של עוד 20 מילי-שניות. לרבים מדובר בגורם מכריע ושובר קניה אגב.
ולמרות זאת אני עדיין לא משוכנע שהתפיסה כאילו אינפוט לאג של 20 מילי (פריים וקצת) משפיע ברמה של להרוס משחק הוא לא סתם בולשיט אחד גדול.
פורסם

מפינג פונג בין 2 מסכים במשך השנה האחרונה, לפחות מהנסיון הצנוע שלי - זה בהחלט מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים