פורסם 2014 בפברואר 811 שנים זה המפרט שלו:INTEL CORE T58701GB RAMכרטיס מסך מובנה.הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו?גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל..צריך לשדרג אותו? שווה את זה?אולי למכור אותו?
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים לשדרג לא שווה. אפשר לעשות איתו בדיוק את מה שהיית עושה איתו עד עכשיו. למכור אפשר לנסות אבל לא תקבל יותר ממאות שקלים בודדות, במיוחד כשגם הסוללה לא תקינה.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים תשתמש בו אולי כמחשב לקולנוע ביתי HTPCעם שדרוג זיכרון, התקנה נקייה של מע' הפעלה, קודקים נכונים ונגן טוב יכול להיות כמחשב סלוני.תוכל לחבר אליו נניח כונן HD חיצוני שיכיל את הסרטים שלך ו/או לרשת.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר אני לא מתכוון לעשות לו שדרוג מקיף, אלא רק זיכרון אני חושב..זה מחשב מיני נייד כזה.. התכוונת לחבר אותו לטלוויזיה יענו?
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר HP 2230S.רק זיכרון צריך? קשיח וכאלה זה מיותר לדעתך?ומאיפה לקנות זיכרון? אולי יד2? אני לא רוצה להוציא יותר מדי
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים אז תזמין מEBAYhttp://www.ebay.com/itm/Hynix-New-2GB-PC2-6400-DDR2-PC6400-800Mhz-So-Dimm-200pin-Laptop-Memory-ram-/160951435262?pt=US_Memory_RAM_&hash=item257973fffeדיסק קשיח מיותר בהינתן השימוש שלך במחשב.זיכרון והתקנה נקייה של מע' ההפעלה תספיק.המחשב במקור הגיע עם וינדוס ויסטה.תתקין וינדוס 7 32BIT, זה ישפר בכל מקרה את ההרגשה הכללית בשימוש הרגיל במחשב. נערך 2014 בפברואר 811 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר כרגע יש לו WIN7 BASIC והוא לא הכי חלק שיש.. אני מתכוון לפרמט ל-XP.אמ, יש משהו קצת יותר זול?
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים לא בטוח. הרבה נובע מאופטימיזציה של דרייברים. אם למחשב הזה לא היו דרייברים טובים לXP, ייתכן שתגלה שהחוויה לא טובה כמו שאתה חושב.בלי קשר לזה שXP ישנה, פחות מאובטחת ותומכת פחות ביישומים מודרניים מאשר ויסטה ו7.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר ה-7 עובד די טוב אבל לפעמים יש קצת איטיות וזה.. הדרייברים מעודכנים.לדעתי מעבר ל-HOME BASIC זה כבר באמת יקשה.. אני מתלבט אם לקנות זיכרון ולהשקיע במחשב הזה.. הוא לא הכי טוב שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.