עבור לתוכן

אשמח לעזרתכם - הראוטר כל כמה שעות מפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

הראוטר מסוג Dlink dir-615

כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות.

אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012

למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אתה יכול לגשת לממשק של הציוד ולקרוא משם לוגים?

פורסם

ראשית הנתב שלך 10/100 ולא מתאים לאינטרנט של 100 מגה, כדי שיעבוד טוב אתה צריך נתב שיתמוך בחיבור 1G שיוצא מההוטבוקס.

בקשר לתקלה שלך זה נשמע כמו בעיה בנתב ואין ברירה אלא להחליפו.

פורסם

לא יזיק לנסות ושדרג את הקושחה של הנתב לגרסא האחרונה.

פורסם
לא יזיק לנסות ושדרג את הקושחה של הנתב לגרסא האחרונה.

זה תמיד נכון :xyxthumbs:

פורסם
ראשית הנתב שלך 10/100 ולא מתאים לאינטרנט של 100 מגה, כדי שיעבוד טוב אתה צריך נתב שיתמוך בחיבור 1G שיוצא מההוטבוקס.

בקשר לתקלה שלך זה נשמע כמו בעיה בנתב ואין ברירה אלא להחליפו.

אני שומע את זה כל כך הרבה פעמים ועדיין לא מבין, איך פורט 100 FULL DUPLEX לא יכול לתת 100?

פורסם

יש שתי נקודות שמשפיעות על המהירות wan

ראשית יכולת העיבוד והניתוב של הנתב. הינה כאן יש לך באנצמרק שכולל בתוכו גם dir615

http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/view

הוא יכול להעביר רק 87.5Mbps

הנקודה השניה זה התקורה, אם בין המודם לנתב יש תקשורת אתרנט, אז בגלל התקורה בחיבור של 100, המהירות המקסימלית היא 94Mbps.

במקרה שלך המהירות המקסימאלית שתקבל היא הנמוכה מבין השניים, כלומר 87.5

בשביל לנצל את כל ה100, אתה צריך נתב עם יציאת WAN של 1G שיכול להעביר WAN to LAN לפחות 107Mbps

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לגשת לממשק של הציוד ולקרוא משם לוגים?

האמת, אני ממש בור בכל העניין הטכני אז אני לא ממש יודע מה הכוונה. אם תוכל להכווין אותי אני אשמח

לכל השאר, קודם כל תודה רבה על העזרה!

חידשתם לי על הראוטר, אם הבעיה הקיימת לא תסתדר לי אני חושב שאשקול להחליף נתב באמת לאחד כמו שציינתם (יציאת WAN של 1G)

רק איך אני אדע לזהות אחד כזה? או - איזה נתב הייתם ממליצים לי? אם זה לא חוקי אשמח אם תשלחו לי בהודעה פרטית

תודה מראש לכולם!

פורסם

לציוד הזה יש ממשר web.תיכנס אליו עם הדפדפן ותחפש איפה הוא מציג לוגים.

פורסם

אתה באמת כל כך מנצל את הפס שאתה הולך להרגיש הבדל של 87 vs 100 (וגם מי אמר שאתה בכלל מקבל 100) ?

אם לא הראוטר הקיים שלך יספק אותך מעל ומעבר, פתור את הבעיה שיש ותישאר איתו......

הגישה לראוטר היא מדפדפן לכתובת שלו כמו http://10.0.0.254. הכתובת שלו אמורה להיות ה default gateway שלך או שתנסה דברים כמו

10.0.0.1

192.168.0.1

192.168.1.1

..

כש 3 החלקים הראשונים זהים ל IP המקומי שלך והאחרון הוא בדרך כלל 1, 138 או 254

חוצמזה תבדוק אם הראוטר מתחמם, אם יש בתוכו קבלים מנופחים, ואם אתה יכול לנסות להחליף את הספק כוח שלו לספק אחר מתאים (אותו V, אותו A או יותר A, אותו כיוון של +/- בתקע, ושיהיה מיוצב) - לפעמים הבעיה היא בספק ולא בראוטר עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים