פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים שלחו לי בטא לפני שבוע ורק בזכות הפוסט הזה נזכרתי.. התקנתי!!נקווה שיהיה מעניין
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים הבטא הסתיימה כבר... זה היה רק לסופ"ש אבל תשמור את המפתח, יכול להיות שיהיו עוד סופי שבוע כאלה בעתיד.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים סיבוב ביטא נוסף מתחיל בשישי הקרוב שימשך רק עד ליום ראשון. בנוסף מוזמני הביטא מקבלים מפתח נוסף להביא חבר
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים נראה לי שאני אוותר על הסבב הזה. כבר מיציתי את מה שיש למשחק להציע ויש לי את Thief, Diablo 3 וSecond Assault כתחליף לסופ"ש.מי שמעוניין במפתח, אני חושב שיש לי אחד אקסטרה זרוק.
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים מחבר נראה לי שאני אכנס לבטא הזהבא לי לבדוק קצת את המקצועות של ה crafting
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים נכנסתי ללאנצר לעדכן את המשחק וראיתי שנוסף לי ״משחק״ חדש - eso ptsחיפשתי קצת ומתברר שזה גרסת הפיתוח של המשחק או משהו כזה והשרת שם פתוח קבוע ללא קשר לשרתי בטא שפתוחים רק בסופי שבוע כשיש אירוע בטא.מעניין אם יש לי גישה אליו...
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים gamersbook.com התחילו את ה GIVEAWAY הראשון ל BETA עם 3000 CD KEYS. http://www.gamersbook.com/Giveaways/Article/ID/549/Massive-The-Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway FMYA4XXJEPE9393HFLDC נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר שיחקתי בבטא אתמול והיוםוממש נהנתיהיו כמה באגים אבל מינוריםיש המון המון תוכןוהממשק ממש נוח ויש המון אפשרויות לנהל את הדמות שלךעם גילדות וקבוצות ודואר ועוד .אני בוודאות אשחק בו עדיין לא החלטתי באיזו ברית =)רוב הסיכויים שאהיה ב DaggerFall
פורסם 2014 במרץ 111 שנים שיחקתי עוד קצת היום, סה"כ משחק נחמד ביותר, אבל זה פשוט לא מרגיש לי elder scrolls, לא יודע...אני רוצה לנסות קצת crafting, אבל אני לא מצליח למצוא מרכיבים לזהאני אשחק בו מתישהו בעתיד, אבל preorder זה בטוח לא יהיה, אני אחכה לראות מה יהיה מודל התשלום הסופי. עדיין לא ראיתי משהו נגד ה- microtransactions שנראה שהולך להיות שם, ואם זה ישאר אני כנראה שלא אקנה אותו.אגב, שאלה קטנה, ידוע למישהו אם סוג השריון משפיע פה על קסמים?
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר בינתיים ההשפעה שמצאתי היא שיש יכולת (SKILL) על בסיס סוג השריון (LIGHT) לחסוך בעלות ההטלה MANA והמהירות בה ה MANA מתמלא
פורסם 2014 במרץ 211 שנים ניסיתי לשחק קצת אתמול, המשחק רץ יפה מאוד בלי תקיעות בכללעדיין לא התחברתי לזה בצורה מלאה, אולי אחרי עוד כמה פעמים שאשחק ארגיש אחרת
פורסם 2014 במרץ 211 שנים מחבר אני חייב לציין שהמשחק מאוזן ממש יפהההשפעה של גזע על המשחק ממש מינורי זה בסף הכל איזו יכולת פה ושם בד"כ פאסיביתיש 4 מקצועות בלבד, שיחקתי בכולם חוץ מהHEALER הזה, כי אני לא אוהב להיות תלוי בחברי קבוצה אבל יכול להיות שאבדוק אותו עוד מעט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.