עבור לתוכן

החלפת מסך למחשב נייד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שבסמארטפון שלך כבר יש צפיפות פיקסלים יותר גבוהה אף על פי שהוא מסך הרבה יותר קטן. פשוט ההבדל ביניהם זה אם רואים את הפיקסלים בעיניים או לא ואני לא רוצה לראות אותם

פורסם

רק שלסמארטפון גם אם הרזולוציה גבוהה יותר, יש לך יכולת להתאים את התוכנות והאפליקציות תומכות ברזולוציה הזו.

בוינדוס זה לא קיים ומוגבל מאד, לא כל התוכנות תומכות ברזולוציה הזו וזה יוצר מצב שהתפריטים בתוכנות קטנות כל כך שעד מהרה תזדקק למשקפיים כי הטקסט בתוכנות קטן כל כך.

שוב - זה מניסיון התרשמותי במחשב ועבודה איתו (יוגה פרו) מספר ימים תוך התקנת תוכנות פוטושופ/אוטוקד וגרפיקה נוספות על המחשב.

מציע לך לנסות לראות את המסך של היוגה פרו איפשהו בתצוגה - למרות שאין לי מושג איזו חנות תחזיק מחשב כזה בתצוגה.

גם ב-FHD אתה לא רואה פיקסלים. ומעל זה זה מיותר, לא שמים לב.

אם תרצה אוכל אולי לנסות לעשות צילום מאקרו עם המצלמה שלי למסך עצמו של היוגה פרו (הוא 13") שבוע הבא בהשוואה בין שתי הרזולוציות.

נערך על-ידי Chevy

פורסם

אני אישית חושב שהרזולוציות המטורפות בסמרטפון הן מיותרות לחלוטין ואת הסמרטפון אתה מחזיק הרבה יותר קרוב לעינים מאשר מסך מחשב.

פורסם

יש יתרון לרזולוציות גבוהות בסמרטפון. במיוחד בגלל שיטת הרנדור שעובדת על גדלים אבסולוטיים ולא מספר פיקסלים. טקסט קטן הרבה יותר קריא כשהוא פחות מפוקסל. אבל זה נכון שמעבר לגבול מסוים זה הופך למיותר. איפה הגבול עובר אני לא יודע להגיד. :)

פורסם
  • מחבר

א.pP| תודה ענקית לכולכם על המענה המהיר ועל הידיעה שיש פורום שאפשר לפתח בו דיון נורמלי וענייני בלי להגרר להשתלחויות וכו'

ב. צפיפות הפיקסלים של סמארטפון דגל עכשווי היא בערך 400 ppi ואילו במסך 14" המדובר ברזולוציית FHD הצפיפות היא 157 PPi וברזולוציה שאני רציתי (1800×3200) הצפיפות היא 250 ppi ולכן על אף שאת הסמארטפון מחזיקים קרוב לעיניים עדיין ההבדל מורגש.

ג. את ענייין התפריטים הקטנים אפשר לפתור בקלות ע"י הגדלת אחוזי התצוגה, צוח מזה אני לא משתמש בתוכנות אדובי בעלות התפריטים המיניאטוריים.

ד. CHeVi אשמח מאד אם תוכל לצלם את מסך היוגה בשני המצבים. אם כי חושבני שצילום במצלמה דיגיטלית מפקסל את התמונה הרבה מעבר למה שהעין האנושית רואה היות ולמצלמה אין טעויות אופטיות. (עיין ערך פנסי מכוניות בצילום דיגיטלי)

פורסם

ואתה חושב שלא ניסיתי לשחק עם "אחוזי התצוגה"? זה לא עובד.

התוכנות שאני בדקתי הן ספציפית של אדובי, אבל זה יכול לקרות גם בכל תוכנה אחרת שלא בדקתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים