עבור לתוכן

החלפת מסך למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?

פורסם

אא"כ יש ללנובו דגם עם מסך ברזולוציה גבוהה יותר שבמקרה מתאים בדיוק למסך הפוגי'טסו הנ"ל אז כן. בקיצור - לא.

פורסם

למה לא הזמנת מראש את המחשב עם מסך FHD IPS או אחר? יש אפשרויות רבות והמסכים איכותיים.

להתעסק עם החלפות כאלה - מתכון לביטול האחריות על המסך וכל מה שקשור אליו.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי מראש את המסך הכי איכותי שיש ללנובו להציע שהוא כמו שהזכרת IPS FHD אבל אני הייתי רוצה רזולוצייה של 1800X3200

פורסם
  • מחבר

מה הגורם הבעייתי הכרטיס מסך החיבורים או הרזולוצייה אם לא קשה לך להרחיב אשמח לשמוע

פורסם

כל מה שהזכרת + הביוס. ניידים לא בנויים לעבוד עם כל פאנל.

פורסם
  • מחבר

אפי' שהפאנל המסויים ההוא כן מתפקד במחשב נייד?

פורסם

כן. אפילו בדגם אחר של לנובו ולפעמים אפילו ברוויזיה אחרת של אותו דגם. זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על המענה המהיר הסבלני והיעיל.

פורסם

זה מאוד תלוי ועשוי להשתנות גם מדגם לדגם.

רוב הפאנלים של הניידים הם עם חיבור סטנדרטי אבל לא כולם. רזולוציות שונות לפעמים דורשות כבלים שונים.

כל עוד זו אותה רזולוציה, יש סיכוי גבוה לתאימות. זה מסביר את מה שציינת לגבי המעבדות.

פורסם

כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי לפותח הדיון - יש צורך במסך תואם לנייד הספציפי. ישנם מספר תחליפיים שיעבדו אבל בגדול לכל סדרה (ואף בתוכה) יש תאימות מאוד מסויימת. אתה מוזמן לחפש לדוגמא באיביי ולראות.

פורסם

אישית במסכים כאלה קטנים זה בלתי אפשרי לנצל בצורה טובה את הרזולוציה הזו.

אפילו בפוטושופ התוכנה פשוט קטנה מידי מבחינת תפריטים ושימוש.

יצא לי לעבוד קצת על היוגה-פרו עם הרזולוציה הזו ובסופו של דבר בגלל פרקטיות הורדנו את הרזולוציה ל-FHD "בלבד" ולא שמתי לב לשינוי איכות.

מיותר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שלא רואים הבדל בתצוגה כי זה הבדל של 100 ומשהו ppi (במסך 14")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים