פורסם 2014 בפברואר 311 שנים הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אא"כ יש ללנובו דגם עם מסך ברזולוציה גבוהה יותר שבמקרה מתאים בדיוק למסך הפוגי'טסו הנ"ל אז כן. בקיצור - לא.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים למה לא הזמנת מראש את המחשב עם מסך FHD IPS או אחר? יש אפשרויות רבות והמסכים איכותיים.להתעסק עם החלפות כאלה - מתכון לביטול האחריות על המסך וכל מה שקשור אליו.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחבר הזמנתי מראש את המסך הכי איכותי שיש ללנובו להציע שהוא כמו שהזכרת IPS FHD אבל אני הייתי רוצה רזולוצייה של 1800X3200
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחבר מה הגורם הבעייתי הכרטיס מסך החיבורים או הרזולוצייה אם לא קשה לך להרחיב אשמח לשמוע
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים כן. אפילו בדגם אחר של לנובו ולפעמים אפילו ברוויזיה אחרת של אותו דגם. זה מה יש.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים זה מאוד תלוי ועשוי להשתנות גם מדגם לדגם.רוב הפאנלים של הניידים הם עם חיבור סטנדרטי אבל לא כולם. רזולוציות שונות לפעמים דורשות כבלים שונים.כל עוד זו אותה רזולוציה, יש סיכוי גבוה לתאימות. זה מסביר את מה שציינת לגבי המעבדות.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי לפותח הדיון - יש צורך במסך תואם לנייד הספציפי. ישנם מספר תחליפיים שיעבדו אבל בגדול לכל סדרה (ואף בתוכה) יש תאימות מאוד מסויימת. אתה מוזמן לחפש לדוגמא באיביי ולראות.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אישית במסכים כאלה קטנים זה בלתי אפשרי לנצל בצורה טובה את הרזולוציה הזו.אפילו בפוטושופ התוכנה פשוט קטנה מידי מבחינת תפריטים ושימוש.יצא לי לעבוד קצת על היוגה-פרו עם הרזולוציה הזו ובסופו של דבר בגלל פרקטיות הורדנו את הרזולוציה ל-FHD "בלבד" ולא שמתי לב לשינוי איכות.מיותר לחלוטין.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחבר אין מצב שלא רואים הבדל בתצוגה כי זה הבדל של 100 ומשהו ppi (במסך 14")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.