עבור לתוכן

יש מצב שספקיות האינטרנט חוסמות לנו פורטים או מגבילות לנו את הגלישה בדרכים אחרות?

Featured Replies

פורסם

אני שואל כי אני רגיל לשתף קבצים בטורנט ושרק התחברתי לבזק בנלאומי בחודש הראשון הייתי מעלה כל לילה 3-4 ג'יגה, אבל פתאום זה לא מעלה לי כמו מקודם, והטורנטים שיש לי עדיין פופולרים ובעלי ביקוש רב, פשוט מרגיש לי כאילו הייתה כאן התערבות חיצונית כלשהי, יכול להיות?

פורסם

כן.

פורסם

בדוק את מהירות ההעלאה שלך בתוכנת הטורנט, בדוק אותה באתר speedtest (ללא טורנטים פעילים כמובן) ותשווה את שני המספרים למהירות שאתה אמור לקבל לפי החבילה שלך.

פורסם
  • מחבר
בדוק את מהירות ההעלאה שלך בתוכנת הטורנט, בדוק אותה באתר speedtest (ללא טורנטים פעילים כמובן) ותשווה את שני המספרים למהירות שאתה אמור לקבל לפי החבילה שלך.

:cheesy:

פורסם

ברןר שהן חוסמות, לא לכולם אבל חוסמות.

פורסם

כולם חוסמות. אני בהוטנט, פעם עבד מצויין והיום צולע

פורסם

אצלי אין בכלל חסימה, אני לא שולל אפשרות שזה בגלל חבילת גיימר.

אני עם בזק+בזק בנלאומי.

פורסם
  • מחבר
כולם חוסמות. אני בהוטנט, פעם עבד מצויין והיום צולע

וזאת לא עילה לתביעה?

פורסם

יש לך אתר שמאפשר לאתר חסימות.

http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

מעבר לזה קשה לעשות עם זה משהו חוץ מלנסות להחליף ספק מאחר והספק תמיד מתעקש שהוא לא חוסם ושהבעיה היא במקומום שלא באחריותו (שרתים בחו"ל וכו')

אני בכל מקרה ב 018 והם דווקא בסדר גמור.

פורסם
וזאת לא עילה לתביעה?

תביעה, איך, על מה? מישהו מחזיק הוכחות ביד ?

אבל תהיה בטוח שאתה נמצא במסגרת שמתאימה את הגלישה שלך בהתאם לתיעדופים השונים של כל חברה וחברה.

פורסם

קח בחשבון שזה לא בהכרח חסימה - זה יכול להיות עומס מקומי. נאמר בין הרדבק של בזק לספק שלך או בכל מקום אחר ברשת. זה מסביר מדוע חלק מהמשתמשים לא חווים איטיות וחלק כן.

פורסם

כל הספקיות עושות טראפיק שייפינג. וזה בלי קשר אם יש או אין עומס מקומי.

להגיד שדווקא בצורה כזאת שתשפיע לך פתאום על טורנט אני לא בטוח. אני אומנם לא מוריד מטורנט בעצמי אבל חבר מוריד כל הזמן ולטענתו תמיד מקבל מהירות מירבית.

פורסם
כל הספקיות עושות טראפיק שייפינג. וזה בלי קשר אם יש או אין עומס מקומי.

אני יכול לומר לך בוודאות מוחלטת, כמי שמכיר לעומק כמה ספקי אינטרנט בארץ, שזה לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים