עבור לתוכן

מסך XEROX

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מסך XEROX

"23 הוא עובד ומציג תמונה 1-2 שניות ונכבה. פתחתי ואין קבלים מנופחים.

אני חושש שהנורות נשרפו. מישהו יודע איפה קונים נורות? ואיך מחליפים?

תודה

פורסם

בשלב ראשון תחליף קבלים. יותר פשוט, יותר זול וברוב המקרים זו התקלה. הם לא צריכים להיות מנופחים כדי להפסיק לפעול.

פורסם
  • מחבר

זה נכון אבל זו לא התקלה. חיברתי מטריצה אחרת לספק כוח שלו והוא עובד טוב.

יש אפשרות לקנות רק מטריצה?

פורסם
  • מחבר

החלק במסך שהנורות בפנים (נראה לי שקוראים לזה מטריצה..)

כמו במסך מחשב נייד שאפשר להחליף פשוט את כל המסך ולא חייבים להתעסק עם הנורות

פורסם

כל הפאנל יעלה לך יותר ממסך חדש.

זה שווה רק אם תמצא משומש כזה.

פורסם

ניתן להחליף מנורות, אבל היי, יש סימנים לכך שהבעיה במנורות ?

(סימנים : גוון ורוד, אור לא יציב בכמה שניות שהוא דולק, מסךחשוך יותר מהרגיל)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר להחליף נורות השאלה איך משיגים נורות ואיך מבצעים את ההחלפה. אני טכנאי ויש לי ניסיון בפירוקים אבל אף פעם לא יצא לי לעשות את זה.

כשהוא דולק (בכמה שניות שזה קורה) הוא קצת חשוך והאותיות נמרחות אבל הבדיקה שעשיתי זה שחיברתי פאנל אחר והוא עבד יפה במשך כמה דקות ארוכות

פורסם

זו בדרך כלל בעיה ב INVERTER (שמספק את המתח לנורות) ולא בנורות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע. למה אתם קשים כ"כ?? הנורות הבעיה בטוח! בדקתי עם נורות אחרות!

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, ביררתי על המסך. הוא שימש כלוח מודעות בבית כנסת ועבד רצוף כל יום מ5 בבוקר עד 12 בלילה במשך כ 5 שנים

פורסם

אז זה כנראה נורות. יש הרבה באיביי.

ההחלפה זו עבודה לא מסובכת, אבל רגישה ודורשת זהירות ועדינות רבה. תנסה לפתוח קודם מסך לא תקין ולראות איך הולך לך, כי אני שברתי כמה פאנלים עד שהצלחתי לעשות את זה. (ועד היום הם נשברים ונשרטים מדי פעם).

פורסם

בפאנל של LG Philips ניתן למשוך את המנורות החוצה אחריי פירוק המסגרת החיצונית + ברגים קטנים מאחורי הפאנל, ולא צריך לפרק כלום מעבר לזה

בפאנלים אחרים :

תתחיל מה PCB מאחורי המסך - תוציא את הברגים כדיי שיהיה תלי על החוטים

תוריד את המסגרת המתכתית (אל תכניס מברג מהצד שבו כבלים שטוחים הולכים לפאנל) - תתחיל מהצד שני קודם)

עכשו יש לך פאנל (חלון) בתוך מסגרת פלסטיק שחורה. תחזיק את כל זה במצב אנכי כשה PCB למעלה, תבדוק אם הפאנל נפרד מהמסגרת אם משיכה קלה מאוד ב PCB (אם הוא לא מודבק למסגרת - בדרך כלל הוא לא). אם לא ניתן, תנסה להפריד אותו מהפינה על ידיי מברג קטן

כשהוא נפרד, תרים אותו מהצדדים של הזכוכית או מה PCB ותשים אותו אנכי צמוד לקיר

יתר הפירוק קל יותר. יכול להיות שיש כמה ברגים נוספים שמחזיקים את המסגרת השחורה

מה שכן - תנסה לא לגעת ולא לשים על כלום את החלון ואת הריפרקטורים (הדפים הגמישים). כל חלקיק אבק שנצמד אליהם ייראה כמו נקודה במסך

יכול להיות שהחוטים קצת שרופים וכו - אם כן תחתוך את הקטע השרוף ותמשוך אותם הלאה

החלקי סיליקון שתפוסים על הקצוות של המנורת לפעמים נדבקים למנורות ונקרעים - זה קורה, פשוט תשים שכבה נוספת של שרינק על המנורות במקום הזה

אל תצליב את החוטים בין המנורות - אם הן היו מחוברות ורוד-לבן וכחול-שחור, תשאיר כך ואל תהפוך ל ורוד-שחור וכחול-לבן. המיקום של איזה מנורה מחוברת לאיזה יציאה באינוורטר לא משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים