עבור לתוכן

האם לשדרג / למכור..או רק חלקים מסויימים ...כמה שווה

Featured Replies

פורסם

לוח - X58 A - UD7 GIGABYTE

מעבד - Intel I7 X990 EXTREME

זיכרון - 24GB

דיסק - Vertex 4 OCZ 256 GB SSD X 4 יחידות RAID 0 = 1TB SSD

כרטיס מסך - GIGABYTE 690GTX

מארז - COSMO THERMALTAKE

ספק - THERMALTAKE 1500W + 80 GOLD CM

מסך - DELL 3014 30" 2560X1600

פורסם

נא לא להאכיל את הטרול.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התגובות ? מי זה או מה זה טרול?

יש לי חברים ברוך השם...

את המודעה רשמתי כי המחשב כבר בן כמעט 3

המעבד כמה דורות אחורה

הזיכרון והלוח כמה דורות אחורה

כ המסך כמה דורות אחורה

השאלה היא ...אני לפני שידרוג האם ללכת על הכול חדש או להחליף רק את ה זיכרון מעבד ולוח גם ל I7 EXTREME אבל דור חדש

ואם כן כמה יכול לקבל על זה ואם שווה בכלל למכור אם המחירים ממש נמוכים.

בגדול כל המשחקים עובדים על המחשב הזה אבל בגלל שאני עובד על 30 אינץ עם רזולוצייה גבוהה 2560X1600

זה טיפה מקרטע..מה עוד שאני מתכנן על ה 32 החדש של דל שהוא כבר 4 K ברזולוצייה וכנראה כבר ההיה חלש מדי...

ועוד שבמסך החדש זה DISPLAYPORT ואין בכרטיס שלי.

פורסם

יש מיני dp

פורסם
  • מחבר

וואלה טוב לדעת..זה מראה גם כמה אני מבין בזה...עז עכשיו כשיודע שהכרטיס מתאים השאלה היא האם יחזיר משחקים ברזולוצייה של 4 K עם המפרט הקיים. ואיזה סיבה יש לי להמציא שיש לי כרטיס כזה...אני פשוט לא עד כדי כך מבין בזה..כשרוצה לקנות מחשב הולך לחנות שואל מה הכי יקר מה הכי טוב ואם זה עומד בתקציב שלי קונה ...מבקש שיתקינו ולוקח הביתה ....מאוד פשוט ...לא צריך להבין יותר מדי ...כמו שלא מתעניין ב OC וכדומה...מעדיך לקנות הכי חזק וזהו.

פורסם

קודם כול גישה לא נכונה.

יש לך מחשב טוב תקנה קירור טוב ותעשה OC.

תוספת בביצועים וכרטיס מסך טוב אבל אם אתה רוצה להחליף תחכה לסדרה הבא של אנווידיה.

פורסם
  • מחבר

הבעייה שאני לא מבין כלום בכל הקטע של OC פעם חיפשתי מישהו בתשלום שיסדר יכוון ויגדיר לי את הכול ברמה הכי טובה ולא מצאתי...כי למשל עם כל המערכת הזו המשחק ARMA III למשל מקרטע לגמרי ברמה באי אפשר לשחק וצריך להוריד הכול לפחות מ 1920X1080 ועדיין לא חלק אז אני לא יודע אם זה הגדרות / כיוון / DRIVERS / או שהמערכת חלשה...אין לי מושג...את הכרטיס הזה קניתי לאחר שהיה לי באותו מערכת שני כרטיסי 590GTX ב SLI ו CRYSIS III למשל לא זז לי אז החלפתי...ועדיין לא זז חלק . אז או להחליף שוב או הגדרות....לא יודע...אין לי מושג

פורסם

אם אתה משחק על הגדרות גבוהות ופילטרים זה בעיתי ברזולוציה כזו.

אתה לא חייב AA על הכי גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני צריך בשביל לשחק על ההגדרות הגבוהות...? עוד 690 ולעשות SLI ? זה יעזור.? OC ? אני מאוד אוהב את הגרפיקה וגבוהה ואיכות.... ומוכן לשלם על זה השאלה כמה ומה עוד צריך... היה לי לפני חודש פלייסטיישן 4 שיחקתי ב NEED FOR SPEED וזה לא היה זה...אחרי שרואים במחשב בקונסולה זה נראה זוועה..מכרתי אותה אחרי פחות משבוע...עכשיו יש לי XBOX ONE וגם..זה נחמד אבל אחרי משחק אחד או 2 בסוף חוזר למחשב ...כי מה לעשות מחשב חזק ייתן הרבה יותר מכל קונסולה...שוב לא איכפת לי לשלם.. שיבוא מומחה ל OC ושפיץ בהגדות וטוויקין...ויגדיר את המחשב שלי שייתן הכי הרבה ...כי הבסיס חזק אז אולי OC יעזור...או שצריך לקנות עוד כרטיס או להחליף הכול..לא יודע...זה מעצבן אותי

פורסם
אז מה אני צריך בשביל לשחק על ההגדרות הגבוהות...? עוד 690 ולעשות SLI ? זה יעזור.? OC ? אני מאוד אוהב את הגרפיקה וגבוהה ואיכות.... ומוכן לשלם על זה השאלה כמה ומה עוד צריך...
אתה צריך כמה סטירות טובות שיחזירו אותך למציאות.

או ללכת לפורום מיליונרים שאין להם על מה לבזבז כסף.

או לפורום של כאלה שחושבים שהם מיליונרים ומבזבזים כסף על שטויות, ואחרי זה הולכים לאוהלי המחאה כי אין להם כסף לדירה.

הsetup נראה אחלה דרך אגב. נדיר למצוא מישהו שמסדר 7.1 טוב. :)

פורסם

למה אתה נכנס לכיס של הבן אדם? אם אתה לא יכול/לא רוצה לענות על השאלה שלו, אל תגיב ב-THREAD.

פורסם
  • מחבר

מה זה 7.1 ?

פורסם

הוא התכוון למערכת סאונד.

אני מסכים עם QttP שההלך הבערי בשילוב ממון בלתי נדלה, יוצר אנטיגוניזם או תחושת מתיחה. ועם זאת, ננסה שניה להתעלם:

* הנה ההבדלים בין המעבד הנוכחי שלך 990x לעוצמתי ביותר לשוק הביתי כיום, 4960x:

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-990X-vs-Intel-Core-i7-4960X

כמו שאתה רואה, ההבדלים בשיעור 35% לערך, אם נעשה ממוצע. אם אתה כל כך בטוח במעבר ל4K, השיפור יורגש. אבל מה החסרון במסך הנוכחי, שגורם לך לרצות 4K? אפשר לקנות גם 30" לא 4K.. נוצרת תחושה שאתה בכוונה מנסה להקשות על עצמך במקום פשוט להנות

* אם תעשה את ההחלטה לעבור ל-4K ותרצה ביצועים סבירים במשחקים עם הגדרות גבוהות, לא יהיה מנוס מSLI - אבל אתה לא חייב עוד GTX 690. החודש יוצא TITAN BLACK Edition ובמרץ GTX 790. טרם החלפת מעבד (שכרוכה גם בהחלפת לוח אם ויתכן זכרונות), הייתי רק מוסיף כרטיס מסך בSLI ובודק אם זה מספיק. רוב הסיכויים שכן, הגם שהלוח הנוכחי שלך לא תומך pci-e 3.0.

* על כל העצות הטובות האלה, צ'פר אותי באיזה אשטון מרטין db9 תודה

פורסם
  • מחבר

כיום יש לי 30 אינץ של DELL שזה נחמד ודיי מספק... הבעייה היא בגדול אצלי אני דיי פריק של חידושים .....

ותמיד מנסה להתקדם מתי שאפשר ומתאפשר לי. כמו כן אני גם צלם ומצלם וידאו וסטילס ...לאחרונה גם מתלבט על לעבור למצלמה 4 K

שהמחירים דיי ירדו בשנה אחרונה אז בגלל זה מתלבט אם לעבור ל 4 K במחשב ובמסך...בחישוב גס אם להחליף את המעבד לוח ולעלות ל 32 גיגה של זיכרון זה בסביבות 9 אלף להוציא עכשיו .. וזה ללא 10 אלף למסך של DELL 4K ...

שאמרת SLI לנסות קודם התכוונת עוד 690 או להחליף ל 2 TITAN

- - - תגובה אוחדה: - - -

כיום יש לי 30 אינץ של DELL שזה נחמד ודיי מספק... הבעייה היא בגדול אצלי אני דיי פריק של חידושים .....

ותמיד מנסה להתקדם מתי שאפשר ומתאפשר לי. כמו כן אני גם צלם ומצלם וידאו וסטילס ...לאחרונה גם מתלבט על לעבור למצלמה 4 K

שהמחירים דיי ירדו בשנה אחרונה אז בגלל זה מתלבט אם לעבור ל 4 K במחשב ובמסך...בחישוב גס אם להחליף את המעבד לוח ולעלות ל 32 גיגה של זיכרון זה בסביבות 9 אלף להוציא עכשיו .. וזה ללא 10 אלף למסך של DELL 4K ...

שאמרת SLI לנסות קודם התכוונת עוד 690 או להחליף ל 2 TITAN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים