פורסם 2014 בינואר 2811 שנים היי,אני צריכה לכתוב תוכנה/אתר/אחר שיתאים לכל מערכות ההפעלה (מחשב, אייפון ואנדרואיד). הוא אמור לכלול הרבה שאלונים למשתמש (בעיקר אמריקאים).ידוע לי שקבצי jar אמורים להתאים, אבל זה יהיה מלא עבודה שחורה.יש משהו יותר טוב?מבחינתי כל האפשרויות פתוחות.תודה!
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים אם זה עובד דרך הרשת זה יכול להיות מבוסס web forms, לגישה על ידיי דפדפן פשוט. ניתן לבנות כזה ב PHP בקלות והוא לא דורש מהמחשב כלום חוץ מדפדפןאם זה אמור לעבוד על המחשב מקומית, יש ספריות GUI שעובדות על כל מערכות ההפעלה כמו QT, מה שכן, אני בספק שהרבה משתמשים (ברמה גבוהה) ירצו להתקין משהוא על המחשב שלהם אם זה בשביל לענות על שאלון "למישהוא".....
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים קשה מאוד לכתוב ממשק שיעבוד היטב גם על טלפונים וגם על מחשבים. יש להם מסכים בגודל שונה ואמצעי קלט שונים.הכי כדאי לדעתי הוא להשתמש בממשק web, כלומר בתכלס לעשות את האפליקציה שלך אתר אינטרנט. אבל גם אז תצטרך שיהיו לה שתי תצוגות שונות - אחת עבור טלפונים ואחת עבור מחשבים (כי צורת המסך שונה). אני מציע שתחשוב על ASP.NET MVC, התמיכה שלה בריבוי ממשקים טובה מאוד. נערך 2014 בינואר 2811 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 בינואר 2811 שנים מבחן אמריקאי לא דורש הרבה קלט מעבר להקשה על התשובה הנכונה, ואת זה ניתן לעשות באותה מידה אם עכבר או על מסך מגע. אם כבר, ההבדל בין העמוד למחשב ולטלפון יהיה בכמות ה "מילוי" בעמוד חוץ מהתשובות עצמן, ואותו ניתן להראות או לא להראות על ידיי if פשוט.....
פורסם 2014 בינואר 2911 שנים מחבר מכירים מדריך שמסביר את הASP.NET הזה מההתחלה ועד לרמה מתקדמת?(webmaster מתחילים מההתחלה אמנם אבל לא מגיעים לרמה מתקדמת ממש, לפחות לפי מה שקלטתי מרפרוף במדריך) תודה!
פורסם 2014 בינואר 2911 שנים אני למדתי PHP בלי אתר, פשוט פתחתי עורך טקסט והתחלתי לחפש דוגמאות קוד בגוגל.... הייתי מנחש שגם ASP.NET ניתן ללמוד כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.