עבור לתוכן

ממשק שמתאים לכל מערכות ההפעלה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריכה לכתוב תוכנה/אתר/אחר שיתאים לכל מערכות ההפעלה (מחשב, אייפון ואנדרואיד).

הוא אמור לכלול הרבה שאלונים למשתמש (בעיקר אמריקאים).

ידוע לי שקבצי jar אמורים להתאים, אבל זה יהיה מלא עבודה שחורה.

יש משהו יותר טוב?

מבחינתי כל האפשרויות פתוחות.

תודה!

פורסם

אם זה עובד דרך הרשת זה יכול להיות מבוסס web forms, לגישה על ידיי דפדפן פשוט. ניתן לבנות כזה ב PHP בקלות והוא לא דורש מהמחשב כלום חוץ מדפדפן

אם זה אמור לעבוד על המחשב מקומית, יש ספריות GUI שעובדות על כל מערכות ההפעלה כמו QT, מה שכן, אני בספק שהרבה משתמשים (ברמה גבוהה) ירצו להתקין משהוא על המחשב שלהם אם זה בשביל לענות על שאלון "למישהוא".....

פורסם

קשה מאוד לכתוב ממשק שיעבוד היטב גם על טלפונים וגם על מחשבים. יש להם מסכים בגודל שונה ואמצעי קלט שונים.

הכי כדאי לדעתי הוא להשתמש בממשק web, כלומר בתכלס לעשות את האפליקציה שלך אתר אינטרנט. אבל גם אז תצטרך שיהיו לה שתי תצוגות שונות - אחת עבור טלפונים ואחת עבור מחשבים (כי צורת המסך שונה). אני מציע שתחשוב על ASP.NET MVC, התמיכה שלה בריבוי ממשקים טובה מאוד.

נערך על-ידי שניצל

פורסם

מבחן אמריקאי לא דורש הרבה קלט מעבר להקשה על התשובה הנכונה, ואת זה ניתן לעשות באותה מידה אם עכבר או על מסך מגע. אם כבר, ההבדל בין העמוד למחשב ולטלפון יהיה בכמות ה "מילוי" בעמוד חוץ מהתשובות עצמן, ואותו ניתן להראות או לא להראות על ידיי if פשוט.....

פורסם
  • מחבר

מכירים מדריך שמסביר את הASP.NET הזה מההתחלה ועד לרמה מתקדמת?

(webmaster מתחילים מההתחלה אמנם אבל לא מגיעים לרמה מתקדמת ממש, לפחות לפי מה שקלטתי מרפרוף במדריך)

תודה!

פורסם

אני למדתי PHP בלי אתר, פשוט פתחתי עורך טקסט והתחלתי לחפש דוגמאות קוד בגוגל.... הייתי מנחש שגם ASP.NET ניתן ללמוד כך

פורסם
  • מחבר

לא כולם כל כך מוכשרים...(:

אני דווקא כן מחפשת מדריך מסודר.

פורסם

תנסי גם בלי.... מי אמר שלא תצליחי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים