פורסם 2014 בינואר 2711 שנים שלום. זה המפרט שלי:I5 2400GTX760 2 GB4GB RAMכשאני משחק בקמפיין הכל על ULRTA FHD ורץ חלקכשאני במולטי יש קצת נפילות בממיוחד שאני באיזור עם הרבה שחקנים. גם כשאני מוריד את הAA ל2האם הוספת 4GB נוספים תעזור? תודה
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מה הרזולוציה של המסך? למרות שדרוש שדרוג לזיכרון בלי שום קשר. ואני משוכנע שגם אם תשדרג, אתה עדיין תחווה נפילות עם AA.
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מחבר הרזולוציה היא 1920 על 1080המסך הזה קצת בעייתי ולכן כשהוא על הרזולוציה הזו הקצוות נחתכים(אין אפשרות לקבץ את התמונה דרך המסך) אז אני מריץ אותו על הגדרה מיוחדת-1804X1014
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מחבר זה מסך סאנסוי סאקורה שמגיע מהמפעל פול HD. זה בעקרון מסך טלוויזיה עם כניסות HDMIהבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב ברזולוזיה של FHD התמונה נמתחת אל מחוץ לגבולות. בשביל להיות בתוך הגבולות עשיתי רזולוזציה קאסטום בעזרת התוכנה של NVIDIA
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים הבנתי.זה מצב ידוע בטלוויזיות.תשנה את הרזולוציה למצב הטבעי ( 1920x1080) , ותגדיר בטלוויזיה מצב התאמה למחשב- תבדוק בהגדרות הטלוויזיה.
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים תראה במקרה שלך זכרון זאת לא תרופת פלא.יש הרבה משתשנים שמשפיעים על חווית המשחק, במולטי בפרט.המשחק הזה דורש הרבה יכולת עיבוד, וAA בהחלט מקשים מאוד על המעבד שלך וגם על הכרטיס מסך שלך.אתה כן צריך להוסיף זיכרון, אבל כמו שציינתי שזה לא יפתור לך לגמרי את הבעיה.אתה תצטרך להוריד את הפילטרים לגמרי (ללא AA) וניראה לי שההגדרות האופטימליות למערכת שלך הם בנוניות-גבוהות ולא מעבר.
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מחבר תראה במקרה שלך זכרון זאת לא תרופת פלא.יש הרבה משתשנים שמשפיעים על חווית המשחק, במולטי בפרט.המשחק הזה דורש הרבה יכולת עיבוד, וAA בהחלט מקשים מאוד על המעבד שלך וגם על הכרטיס מסך שלך.אתה כן צריך להוסיף זיכרון, אבל כמו שציינתי שזה לא יפתור לך לגמרי את הבעיה.אתה תצטרך להוריד את הפילטרים לגמרי (ללא AA) וניראה לי שההגדרות האופטימליות למערכת שלך הם בנוניות-גבוהות ולא מעבר.אין אפשרות כזאת בטלווזיה
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים התכוונתי להגדרות במשחק.אתה יודע בקטגוריה של אפשרויות.....וכמו שציינתי, אני ממליץ לך גם להוריד מאולטרה לבנוני-גבוהה. נערך 2014 בינואר 2711 שנים על-ידי YoniDahan
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים מחבר התכוונתי להגדרות במשחק.אתה יודע בקטגוריה של אפשרויות.....וכמו שציינתי, אני ממליץ לך גם להוריד מאולטרה לבנוני-גבוהה.סורי ניסית לצטט את הבחור עם ההמלצה על כיוון הטלוויזיה.אני תוהה כמה זה שקשור להוריד את הכל- כי שוב על סינגל הכל רץ על אולטרא חלקאני לא מבין איך המעבר למולטי דורש עוד כוח עיבוד (ההנחה שלי שהוא דורש אולי עוד זיכרון)בקשר למסך- אין לי שלט. אני נכנס להגדרות דרך המסך עצמו ושם אפשר רק להוזיז את התמונה ולא למתוח או לקבץ
פורסם 2014 בינואר 2711 שנים סורי ניסית לצטט את הבחור עם ההמלצה על כיוון הטלוויזיה.אני תוהה כמה זה שקשור להוריד את הכל- כי שוב על סינגל הכל רץ על אולטרא חלקאני לא מבין איך המעבר למולטי דורש עוד כוח עיבוד (ההנחה שלי שהוא דורש אולי עוד זיכרון)בקשר למסך- אין לי שלט. אני נכנס להגדרות דרך המסך עצמו ושם אפשר רק להוזיז את התמונה ולא למתוח או לקבץאני יכול להעיד על מה שקורה במערכת שלי.שאני משחק בסינגל, המעבד במצב ניצול של 40-45% והזכרון כ4.5 / 5GB (שזה בסביבות ה20%).שאני משחק במולטי על אותם הגדרות, המעבד במצב של ניצול 55-60% והניצול של הזכרון לא משתנה. נערך 2014 בינואר 2711 שנים על-ידי YoniDahan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.