עבור לתוכן

ה Thread הרשמי לפריקת לחץ ועצבים על משחקים

Featured Replies

פורסם

:angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:

אני מזמין את כולם לשחרר לחצים ולשתף מה הרגיז אותכם היום ובאיזה משחק כמובן

להשתדל לשמור על שפה לא וולגרית מדי , אבל זו כן במה להגיד את מה שיושב לכם

על הלב או בתוך הבטן , אנחנו כאן כדי לעזור ולתמוך!.... אז מה הרגיז אותך היום?

:angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire::angryfire:

פורסם

מזעזע.

אלוהים יודע למה ואיך עברתי את השלב הראשון.

זה כמו לשחק הנסיך הפרסי בעיניים עצומות.

פורסם

מה זה החרא הזה? עד שעברתי כברת דרך עם החתול, בעודי מנסה לקפוץ ננעלו עלי כמה קוביות מלמעלה וכלאו אותי במקום. :angryfire:

פורסם

מרגיז לשחק בהם בשעה שכזו ..

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

משחק מלא עצבים ובסוף בונוס :badhairday:

נערך על-ידי bagetrek

פורסם

נו באמת...

http://kayin.pyoko.org/iwbtg/

וכמובן הגרסה האכזרית הזו:

(אם הסרטון לא קופץ למקום המתאים, תעברו ל-7:25)

נערך על-ידי שניצל

פורסם

6/30 LEVEL

משחק נאחס :D וממסטל !!!

נערך על-ידי bagetrek

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Doom 3 BFG!!!!

ראבאק, כמה פעמים אני יכול לעבור באותו מקום ויישבר עוד קיר ותצא עוד מפלצת??? איףףףףףףףףףף קרציות.

פורסם

בבאטלפילד 3 , עדיין יש באגים ..................................................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים