עבור לתוכן

התייעצות לגבי חברה. רכישת מחשב "נייד" למשקים בקנדה. 2500 דולר. לא לייבוא חזרה לארץ.

Featured Replies

פורסם

****דברים שנערכו מלווים בכוכביות****

tl;dr

תקציר:

אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש.

אחריות בינ"ל זה רק בונוס.

תקציב 2500 דולר קנדי.

**אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.**

--------------------------------------

שלום חברים,

אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה.

.

אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר.

אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300.

כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת.

***עריכה: אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 או מתחת אז בכלל טוב. ***סוף עריכה

המחשב ישמש אותי פחות ללימודים ויותר למשחקים בזמני הפנוי המועט.

אני יודע על הבעייתיות שבמחשב "נייד" למשחקים אבל במצב הנוכחי זהו הפתרון שבחרתי לעצמי.

ההמלצה שאני מבקש היא אמנם למחשב, אבל כמו שכבר רשמתי, יותר מדגם מסויים, אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לחברה מסויימת.

תנאי השירות והאחריות מאוד חשובים לי, בעיקר מקומית.

אני אפילו (אולי) מעדיף אחריות מחברה שלא תיתן שירות בארץ ואינה בין לאומית, אם זה אומר שבזמן שאני כאן בקנדה אני מטופל טיפ טופ עם מינימום התעסקות מהצד שלי.

למשל, אפילו שחשבתי על משהו של sager, חשבתי אולי במקום ללכת על alienware. שהם ממש יקרנים יחסית לתמורה, אבל שמעתי שיש להם תנאי אחריות ושירות טובים אם אני גר בחו"ל (להבדיל מאם אני מביא לארץ).

יש גם כמובן Asus, MSI ועוד...

אשמח אם מישהו פה במקרה יכול לעזור לי, גם בבחירת חברה מתאימה קודם כל, ואח"כ גם בבחירת מחשב "נייד" מתאים.

במחשב חשוב לי קודם כל, תנאי שירות ואחריות מקומיים בקנדה.

אח"כ לא לפי סדר עדיפות:

# מסך מט. אבל מוכן למבריק אם יש הצדקה. המחשב יחובר למסך חיצוני ברוב הזמן גם ככה.

# 16 גיגה זכרון. ( 32 כבר לא רלוונטי*** אם אפשר 32 אז עדיף כי אולי אעבוד עליו***)

#דיסק קשיח לשיקולכם. הבאתי איתי מהארץ ssd Samsung 840 pro שישמש אותי בנוסף.

#מעבד חזק

#כרטיס מסך nvidia עדיף על at I עקב תאימות לתכנות במקרים בהם כן אעבוד עליו.

וזהו... נראה לי...

לא מצפה לחיי בטריה ארוכים ולמשקל נוצה. הוא ינוייד רק במקרה הצורך. לדעתי פחות מפעם בשבוע.

החברה המקומיים פה לא ממש מבינים ו אני מקווה שאוכל למצוא כאן עזרה.

סוף קיר הטקסט.

תודה (:

* מצטער אם קצת מבולגן. אני כותב מטאבלט 7" כרגע.

פורסם

לי יש מחשב של CLEVO/SAGER ואני ממש מרוצה ממנו:

http://www.lpc-digital.com/sager-np7330-features.html

תתקשר לחנות הזאת (שהיא בין הזולות למחשבים של CLEVO) ותראה מה השירות שהם נותנים למחשבים שנקנים בקנדה.

בנוסף, תבדקו לגבי ריסלרים של CLEVO בקנדה.

לדעתי התקציב שלך סופר גבוה ולא מוצדק, אין כמעט שום סיבה שאתה תצטרך 32 ג'יגה ראם. בתקציב של 1700-1800 אתה יכול לקנות מחשב מטורף ובהפרש לקנות טלויזיה של 50-55 אינטש ולחבר את המחשב אליו.

פורסם

אין לי יכולת כרגע להמליץ לך על דגמים מסוימים (אני לא ממש מכיר מחשבים ניידים למשחקים, בטח לא בקנדה), אבל שתי נקודות שלדעתי מוטעות אצלך:

* כמו שאמר bomba90 - ממש לא ברור - למה אתה חושב שתצטרך 16GB זכרון, או אפילו 32GB? למשחקים זה בטח לא נחוץ. על מה אתה מתכוון לעבוד?

* ברור לי למה שירות טוב למחשב הוא משהו חשוב, אבל להרחיק ולומר שזה הדבר הכי חשוב מבחינתך ושאר המחשב משני - זו הגזמה לא מוצדקת לדעתי. מה יעזור לך שירות לתפארת אם המחשב עצמו לא מתאים לך ולא נוח לך לעבוד איתו? ואם כבר מתקלקל, אני מעדיף מחשב שמתקלקל פעם אחת ב3 שנים, אפילו אם התיקון לוקח שבוע ומכריח אותי לנסוע למעבדה ולהתייבש שם 3 שעות, מאשר מחשב שמתקלקל פעם בחודש, אפילו שיבואו כל פעם לתקן לי אותו הביתה ועוד יביאו לי קפה עם התיקון.

פורסם

אני כרגע לא מוצא איפה ניתן לרכוש אותו או מחיר אבל נראה מאוד מפתע

דק יפה עם בוצועים מעולים (שני 765m)

אבל אם ממש חשוב לך שירות לקוחות אני חושב שתלך על alienware

הם הרבה יותר שמנים וגם יקרים אבל עם שירות של DELL

ויש אפשרות (או שזה כלול במחיר אני לא סגור) של שירות עד הבית

באים מנסים תקן במקום אם לא הולך לוקחים למעבדה ומחזירים לך אותו הביתה

בהתאם לתקציב שלך אתה יכול להרכיב הכל מ14 עד 18 אינץ עם 765m עד שני 780m

שחק עם זה באתר שלהם תראה מה מתאים לך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם

הסיבה ל 16/32 היא העבודה שתכננתי לעשות מדי פעם (היא יכולה לצרוך גם יותר).

אבל אחרי עוד בירורים אני רואה שהמחירים קופצים הרבה יותר מידי, בעיקר ל32 שם כמעט כל המערכת קופצת במחיר ברמה מטורפת. אז כנראה שאני יורד מ 32. לרדת מ16 אני עדיין לא בטוח שאני מוכן.

לגבי שירות, זה לא שאני מעדיף מחשב פחות טוב עם טיפול/שירות טוב אבל אני כן מעדיף מחשב יותר חלש ( מחברה ב' על פני חברה א') אם זה אומר שיקבל טיפול/שירות יותר טוב. מצטער אם זה לא היה ברור. רק הדאיג אותי מה יקרה אם אני אצטרך לטפל בו באיזה "מצב חירום" או משהו כזה.

פה הייתה פסקה שאני לא זוכר והטאבלט שלי התחרפן ועכשיו אין (:

אחרי עוד כל מני בירורים על alienware באמת אומרים פה שהשירות שלהם מעולה עם איסוף מהבית/תיקון בבית.

עם כמה שזה נחמד, זה אולי יותר מידי. חשבתי מקסימום על "איסוף מהבית" שגם זה הרבה במדינה גדולה (:

אני אפילו בכלל לא בטוח אם ארצה לחכות בבית לטכנאי בזמן לימודים. אבל כל זה העדפות זה לא משהו שאני לא זז ממנו במילימטר. אני מעדיף לא "להתייבש שלוש שעות במעבדה" אבל לא בהכרח על זה אני מדבר. אם תגיד לי, "שמע אתה תתייבש אצלם שלוש שעות אבל תדע שהם עושים את זה כדי להוציא את המחשב פיקס" אז מן הסתם הם יכנסו לרשימה ה"טובה". ואם תגיד לי שיבואו לי לאן שאומר להם, לא משנה אם זה בית או לימודים או כיסאות מוסיקליים אבל המחשב יתקלקל כל חודש אז מן הסתם הם לא ייחשבו אצלי לנותני טיפול/שירות טובים. אם יהיו נחמדים מהירים ואדיבים אבל יגישו לי חרא בלחמניה, כנראה שאני לא ישאיר טיפ (:

איסוף יהיה מעולה אבל לא איכפת לי לשלוח בדואר. אני רק לא מרוצה מהחוויות של לשלוח לחו"ל ולהאבק אח"כ עם מכס כמו שקרה לי בעבר בארץ ומעדיף שזה יטופל בתוך המדינה אם ניתן.

מצד שני, אולי זה ככה רק אצלינו /:

לncix יש שירות לא זול בו אתה קונה ביטוח/אחריות מהם בנוסף ליצרן ואז הם מתקנים. אני רק לא תפסתי עדיין את אסוס/MSI כדי לשאול אותם אם זה מפר את האחריות שלהם. גם לא הבנתי למה הבנק שלי היה סגור.. סופ"ש ראשון שלי כאן (:

על סאגר אני בכלל לא מוצא יותר מדי מקומית.

מחכה לשמוע דעתכם

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

זב ארוך וקצת חופר אבל בכל זאת... מישהו? (:

פורסם

עם אתה לא מניד באמת ,וצריך למשחקים

כבר עדיף 2 מחשבים ניפרדים ,אחד לפטופ תקציבי ,שאתה יוצא מהבית

והשני מחשב משחקים ניח שתחבר אותו לטלוויזיה ,שאת החומרה שלו שאפשר לשדרג במקרה הצורך

לפטופים מישחקים רצינים עולים הרבה כסף -זה יותר מתאים לאנשים שהם גימרים רצינים ,אבל נוסעים ממקום למקום

זמן הבטריה בלפטופים האלו די גרוע

אתה יכול לרדת למשהו פחות רציני ,אבל עדין שיריץ הרבה מישחקים על בינוני או נמוך

פורסם

לא נראה לי שכסף זו הבעיה שלו במקרה הזה. וגם לא נראה שחיי סוללה הוא משהו שמעניין אותו.

במצבים מסוימים יש יתרון למחשב נייד מפלצתי, אפילו שהוא, ובכן, מפלצתי, גדול וכבד. למשל, אם אתה גר בדירה קטנה, במעונות סטודנטים וכו'. או אם אתה מתנייד לעיתים רחוקות, אבל מבלה זמן רב במקומות שונים (שבוע פה, שבוע שם וכד').

פורסם

אבל הוא אמר שהוא מיתניד איתו פעם בשבוע בערך

בעניין מחשב ניח -אפשר לבנות היום בגדלים של קונסולה

בקרוב יהיו סטים בוקסים מוכנים גם ב500$

היתרון בחלקם לפחות זה האפשרות שדרוג עם הזמן ,לא צריך לשרוף המון כסף בבום אחד

משדרגים רק מה שצריך

טלוויזיה גם ככה בטח יש לו ,מעונות או לא ,אני לא מדבר על עמדת מחשב ניח סטנדרטית

שצריך כיסא ומסך וכו

פשוט מחשב משחקים מחובר לטלוויזיה ,ואיזה מקלדת ועכבר וגימפאד אלחוטים

כל העניין שבתקציב "לפטופ מיפלצתי" ,אפשר להכניס 2 מחשבים שעלות תועלת יהיו הרבה יותר משתלמים לרוב האנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים