עבור לתוכן

הזמנת Dell Latitude E6410 באיביי בכ-1300 ש"ח, ללכת על זה?

Featured Replies

פורסם

לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח?

האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה?

http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

פורסם

תוסיף על המחיר הזה מע"מ ותיקח בחשבון שאחריות לא תהיה לך (ובלפטופים כדאי מאד שתהיה לך אחריות)

פורסם

אני לא יודע לומר לך אם זה משתלם או לא - זה לשיקולים שלך. תביא בחשבון גם מע"מ על המחיר.

העברית זו לא בעיה, אם אתה מקליד עיוור. אם אתה צריך עברית על המקשים, אפשר לחרוט/להדביק מדבקות/להחליף את המקלדת.

מה שחשוב לברר הוא עניין האחריות. מדובר במחשב שלטענת המוכר הוא DELL refurbished ומקבל אחריות ל90 יום ישירות מDELL. הייתי מברר איתו כיצד עניין האחריות עובד, האם צריך לרשום את המחשב איפשהו כדי שתיכנס לתוקף וממתי (יכול לקחת חודש מרגע הקנייה עד שתקבל את המחשב - האם זה נכלל בזמן האחריות?), ואיך מממשים אותה, האם היא תקפה בישראל (לרוב, כן, אבל למחשבים refurbished אין לי מושג האם לDELL יש נהלים אחרים).

בכל מקרה מדובר באחריות קצרה שמקסימום תציל אותך אם משהו קצת נדפק במשלוח או אם יש פאק מאוד ברור במחשב. ייתכן שכמו שאמר erbrt, שווה להתייחס לזה כמחשב ללא אחריות כלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, שמעתם שהיו תקלות עם דגם כזה או באופן כללי עם המחשבים של dell שדומים לזה?

פורסם

לא יצא לי לשמוע.

פורסם
אוקיי תודה, שמעתם שהיו תקלות עם דגם כזה או באופן כללי עם המחשבים של dell שדומים לזה?

כן, לחבר שלי הלך פעמיים הרכיב של הWIFI בלוח אם, בשתי הפעמים המחשב היה בתקופת אחריות והחליפו את הלוח אם בלי שום בעיות

פורסם

אתה בטוח שבמחשב הזה יש Wifi בלוח האם? לא נתקלתי בהרבה מחשבים שהWifi בהם הוא לא מודול נפרד.

פורסם

החליפו לו את ה"לוח אם" של הכרטיס WIFI :rolleyes: מה לא ברור :lol:

פורסם

הרכיב לא על לוח האם, אלא זה כרטיס שעולה 10-20 דולר (לפשוטים שבהם) ומחובר בחיבור mSata.

אם הוא הולך אפשר פשוט לשים דונגל usb קטן ולסגור את הסיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים