עבור לתוכן

האקר מחפש עבודה !

Featured Replies

פורסם

ברור שזה משהו פשוט יחסית למה שהוא טוען שהוא עשה אבל זה יאפשר לברר אם יש לו רמה מינימלית כלשהי.

• תגובות 40
  • צפיות 20.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה שעשו בFXP מדריך איך להירשם לאתר פה....

מנהלים תשנו את ההרשמה לאנגלית ותראו איך מספר הנרשמים מFXP יורד פלאים

פורסם

צריך להוסיף שאלה בהרשמה ... משו כמו

כמה זה 7 +4

פורסם

הממ...

כיצד באמת ניתן לעשות את זה?

מבלי להיכנס למסד הנתונים של האתר, הדרך היחידה שאני רואה היא פישינג ממוקד ואולי איחזור סיסמא מהאתר- 2 שיטות שלא נראות לי פרקטיות במקרה הנ"ל...

בעצם גם ברוטפורס... אבל אני בטוח שלאתר הנ"ל יש הגנות כנגד ברוטפורס פשוט ומשהו יותר מסובך (אולי IP שונה) כבר עולה קצת כסף.

לא?

פורסם

My name is Inigo Montoya, you killed my father, prepare to die

Suck it, BITCH :flipa:

פורסם

xD

אחלה דיון אנשים.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה "קוטלים" אותו כאילו שזה ספורט לאומי - בסה"כ מדובר על בחור צעיר שמחפש דרך לעשות כסף

יכול להיות שיש לו ידע \ כשרון לכו תדעו - כבר היו מקרים

לא מבין למה צריך להיות כל כך שליליים

פורסם

בנוסף למה גבריאל כתב הואו צודק לגמרי. מספיק לעשות מהדיון הזה גן ילדים.

לפתוח הדיון - יש לך הזדמנות להוכיך כמה אתה רציני בנושא פה.

פורסם
אילו רק היית מבין על מה אתה מדבר......... דביל, זה באמת לא נראה לך מוזר שאני מפרסם פה את ההודעות שלי ?

אתה צריך להבין שאם אחד כמוני מפרסם פה את ההודעות שלי, אז כנראה שלא יתפסו אותי...

אתה בטוח לגבי זה? אולי נשאל את 012, ספקית האינטרנט שלך, מה דעתה בנושא.

פורסם

חחחחחחח אולי באמת תפרט את תיק העבודות שלך?

פורסם

OK, בלי תגובות של גן ילדים. אם פותח השרשור יכול לתת מידע על יכולת אחת שיש לו? אני לא חושב שהוא מתכוון ברצינות שנמצא לו עבודה בלי לדעת משהו על ההתמחות\התמחויות שלו.

פורסם

הוא כתב מה ההתמחות שלו - הוא אהקררררררררר כובעעעעע שחורררררררר פשערשעעעעע פושעעע מסוכןןןן וואהההואוואההה אלתעסקואיתוו כובעשחוררררר

פורסם

סתם שאלה...

איך תתייחסו לאדם שפורץ לאתר שלכם, אך מוסר לכם מידע לגבי פרצות האבטחה לאחר מכן, ואפילו מציע איך לתקנם?

כשירות בהתנדבות או כפושע שיש לתופסו ולמצות איתו את הדין?

בהנחה, כמובן, שלא נגנב מידע לרווח או מטרות פוגעניות/זדוניות, ולא נוצר נזק ממשי לאתר (אולי השבתת שירותים זמנית).

המניע הוא סקרנות לא יותר.

פורסם

אם תיקח את הגלולה הכחולה, הסיפור ייגמר כאן, אתה תתעורר ותאמין במה שאתה רוצה להאמין.

אם תיקח את הגלולה האדומה תישאר בארץ הפלאות.

רק אם הגוף שלך מכסה את הצ'קים שהאגו שלך רושם, קח את האדומה, שלח לי הודעה פרטית

ואני אראה לך כמה עמוקה מערת הארנב". להתראות.

blue-pill-red-pill_the-matrix.jpg

פורסם
סתם שאלה...

איך תתייחסו לאדם שפורץ לאתר שלכם, אך מוסר לכם מידע לגבי פרצות האבטחה לאחר מכן, ואפילו מציע איך לתקנם?

כשירות בהתנדבות או כפושע שיש לתופסו ולמצות איתו את הדין?

בהנחה, כמובן, שלא נגנב מידע לרווח או מטרות פוגעניות/זדוניות, ולא נוצר נזק ממשי לאתר (אולי השבתת שירותים זמנית).

המניע הוא סקרנות לא יותר.

בחשד רב. איך אני יכול לדעת מה לקח ומה לא?

כמו האגדה על המתכנת של מערכת בנק שדאג שמיליונית הסנט (סכום שהפקיד לא רואה במסך) תגבה על כל פעולה בנקאית ותועבר לחשבון סודי, עד שחשבון זה תפח במהירות למימדים הגדולים ממה שהמערכת מסוגלת לה והתרמית התפוצצה.

למה שהפורץ לאתר לא יעשה לי כמעשה המתכנת לבנק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים