פורסם 2014 בינואר 2611 שנים מחבר mc_elad שלום, אם איזו תוכנה/אתר ביצעת את ההמרה?האמת שאני לא זוכר את שמה(מחקתי אותה ישר אחרי שניסיתי אותה) ..פשוט חיפשתי בגוגל תוכנה חינמית שעושה את ההמרה וניסיתי.. וזה לא ממש הצליח..
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים זה גם לא ממש יצליח באופן כללי, אף פעם, בלי הגרסה המלאה והלא חינמית של Adobe Acrobat. מידי פעם יכולות להיות הצלחות נקודתיות.אם הPDF הוא בכלל תמונה, אז צריך תוכנת זיהוי תוים (OCR).
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים בגדול אין תוכנה שעושה את זה כמו שצריך.אם המסמך מוקלד באנגלית וללא סימונים מיוחדים (כמו סימונים מתמטיים) יש סיכוי שתצליח להמיר וגם אז יכול לצאת קשקוש.בעברית סיכוי עוד יותר נמוך.אם המסמך מורכב מתמונות אז בכלל שהסיכוי נמוך.יש את ABBYY FineReader שנחשבת לאחת הטובות בתחום ה-OCR.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים ABBYY FineReader בהחלט הטובה ביותר.מוזר שמאז שהפורמט הפך לחופשי אין תוכנה שממירה את זה כמו שצריך.
פורסם 2014 בינואר 2611 שנים וורד 2013 עושה את העבודה.אני לא יודע מה התנאים, וכנראה שעם מסמך סרוק זה לא יעבוד, אבל היו לי מספר מאמרים שהוא המיר מ-PDF כולל גרפים וטבלאות אקסל בצורה מצויינת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.