עבור לתוכן

יש חנות שאפשר לקנות מאווררים של Delta ?

Featured Replies

פורסם

אני מטייל קצת התעניינתי במאווררים למארז ואיזה מהירויות הם מגיעים

ראיתי שמאוררים של Delta ידועים במהירות מטורפת ומזיזים הרבה אוויר

עכשיו ברור שזה אוברקיל אבל חשבתי שיהיה נחמד לשים אחד כזה בנוסף למאוררים הקיימים במארז

בחלק האחורי שיוציא אוויר

לחבר אותו ללוח אם ולשלוט בו דרך התוכנה שכל הזמן יהיה במינימום מהירות ואם אפשר בכלל לא פעיל

ורק לפעמים שמתחשק לי לטהר את המארז מאוויר חם אני ישים אותו על 100% ל 30 שניות בשביל האפקט

לא רואה שיש מקום לקנות כזה בארץ אבל

זה יעבוד התוכנית שלי? או שגם במינימום הוא ירעיש או שבכלל אי אפשר לשלוט במהירות אולי

http://youtu.be/-BeTVOgVkAA

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835213006

LOL

http://youtu.be/9Dcj7tB4NCk

פורסם

מאווררי דלתא חד וחלק לא מיועדים לשימוש במחשבים ביתיים. מה שאתה צריך הם מאווררים עם לחץ סטטי גבוה שיהיו גם שקטים

ככה או ככה, אין היום מערכת מחשב, מתקדמת ככל שתהיה, שלא יספיקו לה מאווררים שקטים למדי.

פורסם
  • מחבר

האמת הייתי מופתע מהמהירות של המאוררי מארז שהגיעו עם ה HAF X

הם כולם באזור ה 700 חוץ מהאחורי שעולה ל 1000

כולם שקטים לגמרי והמארז קריר אבל היה לי בראש זכרונות מהמארז הקודם שלי אנטק 900

ואני זוכר שהייתי מעביר את היד בחלק העליון של המארז וממש היה משב רוח מה 200 + שישב שם למעלה

לעומת ה HAF שדומה יותר לפליטה של מחשב נייד שאתה מעביר את היד קרוב למאוררים

חסר לי ההרגשה של זרם אוויר משמעותי יוצא החוצה מהמארז

פורסם

פרוזן וPPCS בחו"ל מחזיקות את המאווררים הנ"ל.

לא יודע אם יצא לך לשמוע כאלה אי פעם - אבל זה כאילו יש לך שדה תעופה בחדר.

פעם הם היו באופנה, בסשן של OC על קירור אוויר חזק. היום הם נפוצים בציוד תעשייתי - לא ביתי.

יש חלופות מספיק טובות.

פורסם
  • מחבר
מה טמפרטורות הרכיבים אומרות?

כמו שאפשר לראות הרכיבים קרירים

פשוט הפתיע אותי הזרימת אוויר שכמעט בלתי ניתנת להרגשה ביד מול המאוררים

פורסם

יצא לי להחליף מאוורר כזה במקרן של Benq.

קניתי בeBay.

מאורר רגיל לא עזר למקרן כי הוא מסתובב בסל"ד נמוך והמקרן דיווח שיש בעיה במאורר.

אז לא היתה לי ברירה וקניתי כזה. (כמו המקורי שהיה במקרן.)

קח בחשבון שאלה מאוררים רועשים.

פורסם

לא רואה סיבה לרכוש אחד במיוחד שיש להם רעש של שדה תעופה, יש מספיק חלופות לשוק הבייתי שיעשו אחלה עבודה.

פורסם

יש להם סל"ד מטורף.

פורסם

דלתא הם לא היחידים שמייצרים מאווררים כאלה, יש גם את Sanyo Denki (San Ace) ו Minebea (זה אותה חברה שמייצרת את Scythe)

יש מאווררים כאלה גם ל 24V ו 220V, שים לב שאתה קונה את זה של 12V

באלה של ה 12V ההספקים הם משהוא כמו 1W (100mA) או פחות במאוורר "שקט", 1.5W (140mA) במאוורר מארז גנרי, 3-4W (250-300mA) במאוורר חזק יותר כמו של CPU, ו 6W (500mA) במאוורר שמעיף דברים (לפחות זה שיש לי כאן במקרה, יכול להיות שיש גם יותר מזה)

לא תמיד יציאות בלוח בנויות להתמודד אם יותר מ 3-4W, בשביל מאווררים חזקים תצתרך לחבר מתאם מהספק כדיי לא לסכן את הלוח

פורסם

:scared0018::nono::nono::nono:

אני קבלתי שני מאווררים של DELTA מ"מ120 עם בקר קרמי מיוחד לכול מאוורר חייבים אתו ששולט עד 50W והם משוגעים תשמעו

300 CFM מקסימום אוויר פי שלוש וקצת יותר ממאוורר טוב נותן 90CFM מטורף מטורף:gguyz::cwm31:

9030 RPM סל"ד מקסימום מהירות פי שלוש וקצת יותר ממאוורר טוב נותן 2800 RPM סל"ד מטורף מטורף:gguyz::cwm31:

3000 RPM מינימום עדיין גבוהה

לחץ סתתי לא זוכר מאוורר רגיל מהטובים מגיעה ל 5 MM-H2O זה מגיעה ליותר מכפול:gguyz::cwm31:

והרעש מטורף מטורף יותר חזק מיפן על מקסימום אפילו במינימום זה רועש יותר ממאוורר רגיל אבל עדיין רועש גם ממרחק של שתי מטר זה רועש

:scared0018:

:surmene:חבל על העצבים והשמיעה :surmene:

פורסם

:scared0018:

קישור למאווררים עם הבקר שקנית יתקבלו בברכה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים