עבור לתוכן

שיתוף קבצים ללא סיסמה בין 8 לXP

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לשתף מערכת מבוססת 8 X64 עם שלושה מחשבים אחרים שמריצים XP. מדובר על רשת קווית ללא חיבור לאינטרנט עם IP סטטי. בכל המחשבים המשתמשים הם ללא סיסמה. כאשר אני ניגש מהמחשב עם ה8 למחשב עם הXP נדרש משתמש וסיסמה שאי אפשר להזין כי הוא לא מקבל סיסמאות ריקות. נסיתי לשנות את האפשרות הזו בGROUP POLICY, SECURITYPOLICY, מרכז הרשת והשיתוף ועוד ועדיין הדרישה למשתמש וסיסמה ברשת נשארת. איך נפטרים מזה?

פורסם

קרה לי פעם עם Win7. משום מה עם Win8 זה לא קרה עכשיו. לא יודע למה.

בכל מקרה, תבדוק את הפתרונות של Win7 אם לא ניסית אותם עדיין:

http://superuser.com/questions/307144/how-to-disable-windows-xp-password-prompt-on-windows-7-computers

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/056ad9d2-b459-4820-b06f-77472e277ac6/windows-7-computers-asking-for-network-password-to-access-shared-files-and-printers-on-windows-xp?forum=w7itpronetworking

אגב, תשתף מה הפתרון כשתפתור את בעיה. כי אני בזמני לא שיתפתי אף אחד ועכשיו שכחתי מה בדיוק פתר לי את הבעיה. :(

פורסם

בשביל גישה ללא אימות (אין דבר כזה סיסמא ריקה למשתמש) צריך לאפשר גישה למשתמש guest שהוא שווה ערך לזהות של anonymous בשרת HTTP.

רק guest יכול לבצע אימות ללא סיסמא. במיוחד במחקרה שלא ניתן לבצע אימות דרך home group.

פורסם
  • מחבר

זה הפתרון היחיד שלא ניסיתי ואני מעדיף לשמור אותו כמוצא אחרון. אין אף אפשרות אחרת?

עריכה:

מחשבי הXP ניגשים אחד לשני בלי בעיה.

נערך על-ידי ag43

פורסם
  • מחבר

עדכון: בדקתי שוב הבוקר והמחשבים פתאום כן נגשים אחד לשני מלבד אחד. כעקרון כולם מוגדרים אותו דבר. מה יכול לגרום למחשב הסורר לדרוש סיסמה?

פורסם

בחלונות 7 השיתוף שונה מבעבר ודורש תמיד סיסמה.

בקבוצת ביתית - חלונות יספק לך סיסמא ואין צורך בסיסמה למשתמש

אבל אפשר לשתף אך ורק רק תיקיות שמוגדרות כספריות של חלונות

בקבוצת עבודה - חייבים בסיסמת משתמש ואין הגבלה בשיתוף.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
אבל אפשר לשתף אך ורק רק תיקיות שמוגדרות כספריות של חלונות
שמה זה אומר? מה למשל אי-אפשר לשתף?
פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי - זה עובד עכשיו גם מ8 לXP חוץ מבמחשב אחד.

פורסם

הבנתי.

בכל מקרה יש דרך לשתף הכל (כולל שורש של כונן), בלי הצורך בסיסמאות. רק לא זוכר מה בדיוק סדר הצעדים בשביל לגרום לזה לעבוד. אולי זה קשור לגישת guest שmulticore ציין...

פורסם

עדיף שמות זהים. זה מפשט את התהליך.

אצלי (לא דוגמה) כולם בשם אדמיניסטרטור. גם ב 7 וב 8 .

פורסם
  • מחבר

השאלה למה המחשב האחרון לא עובד. הוא מוגדר אותו דבר כמו כולם.

פורסם

חומת אש ? תוכנות הגנה ? גרסה שונה של XP ? טעות בהגדרות ?

אי אפשר לדעת מקריאה בפורום.

פורסם
  • מחבר

הכל אותו דבר. כולם הותקנו באותה תקופה על ידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים