עבור לתוכן

Titanfall - השרשור המלא

Featured Replies

פורסם

אצלי origin הזוי, הוריד לי את titanfall הבטא על 161M למרות שיש לי רק 10, הייתי בעננים באותו יום :)

• תגובות 237
  • צפיות 39.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שזה באמת רק PRELOAD ואי אפשר לשחק במשחק עד ה 13 ...

http://www.titanfall.com/news/preload-and-unlock-details

כאן מראים את השיחרור בכל איזור בעולם ...

אני אנסה מחר בבוקר להתחבר דרך VPN קוריאני ... זה עבד לי ב BF4 מצויין ;]

פורסם
פורסם

מישהו יודע אולי מאנשים ששיחקו איך המצב של המשחק? לא מלא באגים כמו BF?

אני רוצה לדעת אם שווה לקנות כרגע..

פורסם
  • מחבר

אוקיי המשחק עובד עם VPN הונגקונגי ללא בעיה

יש עומס רב על השרתים ומאד קשה להתחבר לשרת ... כל שרת ... מה שכן עוזר זה להתחבר ואז ישר לבטל ישר עד שנכנס לשרת ( ניסיון ראשון עבד ישר )

אחרי כמה ראונדים המשחק עובד חלק ללא בעיות או באגים למינהם ... ממש מלוטש !

הבאסה הגדולה היא הCAMPAIN ... בגלל שזה CAMPAIN שתלוי בשחקנים אחרים יצא לי לעשות את המשימה הראשונה פעמיים-שלוש בגלל שלא היו שחקנים "זמינים" למשימות הבאות אחריה ... אבל עשיתי איזה 3 ...

הכל הוקלט ויערך ויעלה בקרוב עם ערוץ חדש ... אשמח עם מישהו יכנס איתי לטימספיק ואני מקווה שנוכל לשחק ביחד!

סה"כ המשחקיות בידיוק כמו בבטא חוץ משידרוגים כמו נשקים טיטיאנים מפות וכ'ו ... אני מאד מבסוט מהמשחק וכנראה יהיה תקוע בו זמן רב :)

פורסם

השרתים האירופאים בכלל עובדים עכשיו?

פורסם
אוקיי המשחק עובד עם VPN הונגקונגי ללא בעיה

יש עומס רב על השרתים ומאד קשה להתחבר לשרת ... כל שרת ... מה שכן עוזר זה להתחבר ואז ישר לבטל ישר עד שנכנס לשרת ( ניסיון ראשון עבד ישר )

אחרי כמה ראונדים המשחק עובד חלק ללא בעיות או באגים למינהם ... ממש מלוטש !

הבאסה הגדולה היא הCAMPAIN ... בגלל שזה CAMPAIN שתלוי בשחקנים אחרים יצא לי לעשות את המשימה הראשונה פעמיים-שלוש בגלל שלא היו שחקנים "זמינים" למשימות הבאות אחריה ... אבל עשיתי איזה 3 ...

הכל הוקלט ויערך ויעלה בקרוב עם ערוץ חדש ... אשמח עם מישהו יכנס איתי לטימספיק ואני מקווה שנוכל לשחק ביחד!

סה"כ המשחקיות בידיוק כמו בבטא חוץ משידרוגים כמו נשקים טיטיאנים מפות וכ'ו ... אני מאד מבסוט מהמשחק וכנראה יהיה תקוע בו זמן רב :)

אז יש קמפיין או לא? זה COOP?

פורסם

קמפיין מבוסס מולטיפלייר

גם לא בדיוק קמפיין, כמה משחק tdm ו domination (או מה שלא יהיה השם שלהם פה) עם סרטון בהתחלה ובסוף...

פורסם

ממש מרגיז, הרגע קיבלתי החזר מ JustCDkeys.com על המשחק בטענה ש:

Titanfall Multi-language version stock delayed. You can purchase RU version on our website now for $38 at justcdkeys.com Sorry for any inconvenience

עכשיו הוא הרבה יותר יקר בשאר האתרים..... ממש מרגיז.

פורסם

שיחקתי בשרתים האמריקאים. נחמד מאוד, הפינג קצת מציק. נחכה עד להשקה באירופה.

פורסם

מישהו הצליח לקנות דרך VPN מקסיקני? שיניתי את הכתובת למקסיקו ואני מצליח להגיע לקופה והכל אבל בסוף נותן לי שגיאה 10048

פורסם

עובד יופי עם Hola (יתכן שעשוי להיות בעייתי בדפדפן אחד, אפשר לנסות עם אחר). את התשלום רצוי מאוד שתבצע עם פייפאל.

נערך על-ידי ALÞHA

פורסם

עריכה: הצלחתי לא משנה :)

נערך על-ידי ABL

פורסם

מה יצא המחיר עם VPN מקסיקני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים