עבור לתוכן

Titanfall - השרשור המלא

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי שעשיתי קופה בפורים (הולדם :D), החלטתי לפנק את עצמי במשחק (על חשבון חברים שלי כמובן)...

ואני חייב לציין שאני אוכל את הכובע.

המשחק ממש טוב, ועושה חשק ליותר למרות שחשבתי אחרת בזמן הבטא.

הקצב שם מטורף ומרגיש כל הזמן מאוזן, ואיך שהוא שומר על רמה טובה של גיימפלי ונמנע מלהיות סתאם בלאגן.

המשחק די יציב ולא נתקלתי בבאגים או משהו כזה.

החיסרון היחיד שמצאתי כרגע הוא הזמן המתנה המוגזם בין משחק למשחק, אבל בסך הכל חוויה מרעננת ושינוי מבורך במשחקי FPS.

• תגובות 237
  • צפיות 39.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בינתיים התלונה היחידה שלי זה על ה- capture the flag. מה השטות הזאת של המחצית? עוד לא ראיתי משחק שעושה את זה... שנייה לפני שאני תופס את הדגל המשחק פתאום מפסיק באמצע ו"מחליפים צדדים"?!!

---

Shadowplay לא עובד לי עם המשחק ועם DXtory יש בעיות עם הסאונד. למישהו יש רעיון איך להקליט את המשחק?

עריכה - עדכנתי לגרסה האחרונה של DXTORY והמצב נראה יותר טוב. עריכה 2 - טוב לא ממש...

עריכה 3 - סידרתי את זה. סיבוך של כמה דברים...

א. ניסיתי להקליט 60 FPS - טעות גדולה, הדבר הזה תופס פי 2 נפח מהקלטה רגילה

ב. הקלטתי על אותו הכונן שממנו אני משחק שהיה מלא כמעט לגמרי - אין לי מושג למה, אבל הכונן כותב לאט יותר כשהוא מלא...

אני מניח שהדבר העיקרי שהשפיע לי על המשחק זה ב'

פורסם

אני קניתי מ CDJ KEYS גירסה רוסית ב 130 שקל אח"כ הפכתי את זה לאנגלית

מה שמציק במשחק שהמשחקונים כל כך מהירים.. אבל ממש מהירים!

הכי כיף זה DOMINON שמשתלטים על נקודות במפה

פורסם
500 פזו - ~38$

הם משתמשים באותו הסימן מטבע $

הייתי צריך לדעת :)

תודה,קניתי.

פורסם
  • מחבר

חחח כן עניין ה CAPTURE THE FLAG הרג אותי מצחוק גם ... P:

בקשר לDEXTORY והקלטות בכללי ...

ממה שהבנתי ממש לא מומלץ להקליט איפה שמערכת ההפעלה נמצאת ועדיף להקליט בכונן יעודי ....

אני מקליט עם DEXTORY ללא בעיות ... 60FPS זה ממש מוגזם וזה נפח ענקי ... אני אשמח לעזור לך יש לי כמה טיפים טובים !

הזמן בין משחקים הוא יחסית כן גדול ... אבל אני לומד לאהוב אותו כי כשמתחיל משחק אתה לא זז מהמסך ( ואתה לא רוצה גם ) אז זאת הפסקה מבוקשת ללכת להביא משהו לאכל לשתות או לשירותים ... ( ולמי שמעשן כמוני יודע כמה מבורך זה 80 שניות ! למה במשחק אי אפשר לעשן בכלל ! )

שוב חברים אני מאד מחכה לשחק איתכם ! תוסיפו אותי לאור'גין ונארגן היום אחר הצהריים משחק ... !

שיהיה לנו שבוע טוב :}

פורסם

טוב אז סידרתי את dxtory :silly:

bi67sVG.png

עכשיו צריך לחפש כונן של 2-3 TB במיוחד להקלטות...

פורסם
  • מחבר

אני קניתי WD Black במיוחד בשביל זה ... מהירות 160mb לפי dextory ... מבסוט ממנו על הגג !

פורסם

הבלאק קצת יקרים, אבל רק 160 MB/S? הסיגייט שלי נותן 160, והWD BLUE נותן 140 (דגמים מדויקים במפרט בצד. בשניהם יש בערך 300 גיגה פנוי, שניהם עברו הרגע דיפרג - המדידה ישר לאחר זה. WD מחובר בSATA 2 והסיגייט ב- SATA 3 ועליו גם מותקנת מערכת ההפעלה)

אני שוקל לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=18274

ואני כנראה גם אצטרך לקנות גם קונטרולר SATA 3 נוסף, בלוח שלי יש רק חיבור אחד... אבל זה כבר לדיון נפרד...

---

אם תרצה להמשיך את הדיון על ההקלטה: http://hwzone.co.il/community/threads/543003-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%95%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99

פורסם
  • מחבר

אני אדבר איתך כבר בפרטי ;]

בכל מצב ... כל מי שרוצה משחק עכשיו מוזמן ...

עידכון:

המחיר לפי CJS ירד משמעותית ל 36$ = 120 שקל +-

לכל מי שעדיין לא החליט לגבי המשחק ממליץ לחכות עוד שבוע שבועיים אני בטוח שהמחיר יצלול שוב ...

עידכון 2:

טעות שלי הסתכלתי על ההרחבה ... אחרי 12 שעות עבודה לא שמים לב P:

פורסם

המשחק הזה פשוט כיף! חוץ מהבעיה הטיפשית עם CTF שמפסיק באמצע אני אוהב את כל סוגי המשחקים, התנועה, המהירות. פשוט כיף.

אבל צריך שרת במזרח אירופה או איפה שהוא במזרח התיכון דחוף.... 100MS זה הרבה יותר מידי ב 2014 :/

פורסם

יש במשחק הזה יותר מדי נפילות FPS..כולה מנוע סורס :S

פורסם

^ נפילות fps לא בהכרח מעידות על בעיה במנוע הגרפי במשחקי רשת.

לאגים בהחלט יכולים לגרום לדרופים של fps.

ובמשחק הנ"ל, לצערי אנו חווים פינג גבוהה שבהחלט יכול לגרום לדרופים.

אבל בכל זאת, לא הרגשתי במגמה קבועה של דרופים במשחק, אולי זה קרה לי פעם פעמיים. לא משהו שמשפיע על זרימת המשחק.

פורסם

מה ממוצע הFPS שאתם מקבלים?

אני עם R9 290, 1440P, כל ההגדרות במקסימום, 8AA, 16AF מקבל בין 40 ל50 בממוצע.

תקין? הגזמתי עם ההגדרות?

פורסם

תקין? הגזמתי עם ההגדרות?

זו הבעיה, שזה תקין. מה שאומר שהמשחק עצמו לא תקין.

איך לעזאזל משחק עם 6 על 6 שחקנים על מנוע סורס מצליח לפעול לי יותר גרוע מבאטלפילד 4 עם 64 שחקנים. עשו שגיאה רצינית עם המשחק הזה.

פורסם

תקין? הגזמתי עם ההגדרות?

לא בדקתי ממוצע אבל אני עם HD7970, כל ההגדרות במקסימום ויש לי דרופ אחד בכל מפה בדרך כלל, וגם הוא מאוד קצר. 99% מהזמן המשחק רץ חלק מאוד...

אגב גם הדרופ הזה לא מרגיש כמו כרטיס מסך, יותר כמו דרופ של מעבד.

EDIT:

AMD Gaming Evolved טוען ל 59.1 FPS בממוצע.

אני על 1920X1200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים