עבור לתוכן

המלצה למודם כבלים

Featured Replies

פורסם

הי חברים מה שלומכם?

אני רוצה המלצה למודם שיחליף את ה- HOTBOX המזעזע של HOT. אני צריך מודם כבלים שיכול להגיע ל- "מאה מגה" ויותר.

יש המלצות? מישהו כבר ביצע החלפה?

פורסם

ההוטבוקס כמודם מתפקד בסדר גמור. כראוטר אומרים שהאלחוטי לא הכי טוב אבל זהו בעצם.

פורסם
  • מחבר
ההוטבוקס כמודם מתפקד בסדר גמור. כראוטר אומרים שהאלחוטי לא הכי טוב אבל זהו בעצם.

אם הוא היה מתפקד לי טוב ולא הייתי מחליף כבר 4 כאלה מילא אבל מאחר והחלפתי אותם כמו גרביים אני יכול להגיד לך שזה חרא של מוצר. בכללי ביטלתי את הראוטר שלו כי הקליטה שלו ברחבי הבית על הפרצוף וכשאתה מוסיף ראוטר נוסף אז אתה חייב לבטל כדי שהקליטה תהיה איכותית יותר. על כול פנים אני עדיין מחפש תחליף ראוי אשמח להצעות.

פורסם

אני לא חושב שבארץ מוכרים מודמים DOCSIS3 כי פשוט אין לזה ביקוש.

לך תדע אם מה שנמכר בחו"ל יהיה תואם במאה אחוז לרשת של הוט ואז במקרה של תקלות, ניתוקים, לאגים וכו' הם יזרקו אותך לכלבים כי ציוד הקצה לא שלהם ולא אושר על ידם.

פורסם
  • מחבר

בחו"ל מוכרים. וראיתי כמה מודמים בארץ שהם לא של הוט השאלה האם מישהו יודע מה הדגמים האפשריים!

פורסם

זה לא משנה. הוא לא יעבוד לך, כי (ככל שידוע לי) הוט לא יסכימו לרשום מודם שקנית עצמאית במערכת שלהם.

אתה לא היחיד שיש לו אינטרנט 100Mb, והרוב לא מתלוננים. אז כנראה, הציוד שלהם עובד בסדר. תמצא ספציפית מה הבעיה אצלך (או יותר נכון שהטכנאים של הוט ימצאו). אולי זה בכלל בעייה בתשתית / בכבל איפשהו? ואם אתה מתכוון שהם נשרפים אצלך, אז אולי יש בעיה בחשמל / בשקע / בספק הכוח?

פורסם
  • מחבר
זה לא משנה. הוא לא יעבוד לך, כי (ככל שידוע לי) הוט לא יסכימו לרשום מודם שקנית עצמאית במערכת שלהם.

אתה לא היחיד שיש לו אינטרנט 100Mb, והרוב לא מתלוננים. אז כנראה, הציוד שלהם עובד בסדר. תמצא ספציפית מה הבעיה אצלך (או יותר נכון שהטכנאים של הוט ימצאו). אולי זה בכלל בעייה בתשתית / בכבל איפשהו? ואם אתה מתכוון שהם נשרפים אצלך, אז אולי יש בעיה בחשמל / בשקע / בספק הכוח?

זה לא נכון בכלל. כול מי שמשתמש בהוט בוקס מתלונן. לא סתם הוא עובדים על הוטבוקס 2. וראיתי כמה אנשים שכן הצליחו להשתמש במודמים שפשוט הטכנולוגיה שלהם עובדת בהתאמה לטכנולוגיה של הוא כמו מוטורלה למינם (לא אלה שהם מוכרים) השאלה האם אתם מכירים את הדגמים..

פורסם

לאף אחד אין 100 מגה עובד תקין בהוט? קשה לי להאמין.

לגבי חיבור מודם מבחוץ, תשאל את אותם אנשים שהצליחו איך הם עשו זאת. :nixweiss:

פורסם

אי אפשר לחבר מודם פרטי לתשתית הוט,הוא מזהים מודם לפי הMAC שלו ולפי זה הם מאקטבים אותו,הם בחיים לא יאקטבו מודם שהMAC שלו לא תואם לשלהם.

רק בבזק אפשר לחבר כל ציוד שבא לך כי שם אין זיהוי MAC. (אבל תמיכה טכנית זובי תקבל מבזק )

יש לי הוטבוקס על 100 מגה בבית ואחרי מעבר ב3 ספקיות (012,013,הוטנט הנוכחי),הוטבוקס זה הראוטר הכי גרוע שיכול להיות,הטורנט שלי בחיים אבל בחיים לא עלה מעל ל3-5 מגה, היו אינספור פעמים שהייתי צריך לנתק הוטבוקס מהחשמל ולהחזיר כדי שאוכל לגלוש,שלא נדבר על הדיליי המטורף שיש באלחוטי(למשל בוואטס אפ לוקח לו איזה דקה להסתנכרן,כשב3G הכול מיידי), ניתוקים מוזרים באלחוטי ואז זה חוזר למרות שמוגדר לי תדר קבוע ולא אוטומטי,או שאני מתחבר באלחוטי אבל לא מצליח לגלוש עד שלא אשחק קצת בהוטבוקס.

בבדיקות מהירות תמיד קיבלתי 90-100 מגה ופינגים נמוכים של 10-20 אבל עצם השימוש בהוטבוקס כראוטר הוא פשוט נוראי,לא ניסיתי אותו אף פעם כמודם,מבחינת טווח אלחוטי הוא דיי טוב מבחינתי כי יש לי בית של 70 מטר מרובע אז מכסה מעולה(יותר טוב בקצת מTPLINK 741),וכבר הזמנתי טכנאי פעמיים

פורסם
  • מחבר
אי אפשר לחבר מודם פרטי לתשתית הוט,הוא מזהים מודם לפי הMAC שלו ולפי זה הם מאקטבים אותו,הם בחיים לא יאקטבו מודם שהMAC שלו לא תואם לשלהם.

רק בבזק אפשר לחבר כל ציוד שבא לך כי שם אין זיהוי MAC. (אבל תמיכה טכנית זובי תקבל מבזק )

יש לי הוטבוקס על 100 מגה בבית ואחרי מעבר ב3 ספקיות (012,013,הוטנט הנוכחי),הוטבוקס זה הראוטר הכי גרוע שיכול להיות,הטורנט שלי בחיים אבל בחיים לא עלה מעל ל3-5 מגה, היו אינספור פעמים שהייתי צריך לנתק הוטבוקס מהחשמל ולהחזיר כדי שאוכל לגלוש,שלא נדבר על הדיליי המטורף שיש באלחוטי(למשל בוואטס אפ לוקח לו איזה דקה להסתנכרן,כשב3G הכול מיידי), ניתוקים מוזרים באלחוטי ואז זה חוזר למרות שמוגדר לי תדר קבוע ולא אוטומטי,או שאני מתחבר באלחוטי אבל לא מצליח לגלוש עד שלא אשחק קצת בהוטבוקס.

בבדיקות מהירות תמיד קיבלתי 90-100 מגה ופינגים נמוכים של 10-20 אבל עצם השימוש בהוטבוקס כראוטר הוא פשוט נוראי,לא ניסיתי אותו אף פעם כמודם,מבחינת טווח אלחוטי הוא דיי טוב מבחינתי כי יש לי בית של 70 מטר מרובע אז מכסה מעולה(יותר טוב בקצת מTPLINK 741),וכבר הזמנתי טכנאי פעמיים

הם לא בדיוק מזהים לפי MAC הם מזהים לפי מסדר סידורי שהוא לא מספר MAC. ההבדל הוא ש- MAC היא גם עם אותיות. את המספרים הסידורים הם נותנים מראש למכשירים כמו שיש ברקודים כאלה ואחרים על מוצרים. העניין הוא שיש מוצרים שכן אפשר לחבר מחוץ להוט. אני נראה לי אתקשר לברר לעומק ואני מסכים עם כול מילה לגבי ההוטבוקס, פשוט גועל נפש. אתה יודע כמה פעמים אני מכבה ומדליק בשבוע כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?! לפחות פעמיים - שלוש ביום!

פורסם
עצם השימוש בהוטבוקס כראוטר הוא פשוט נוראי,לא ניסיתי אותו אף פעם כמודם

נשמע כאילו לנסות להשתמש בו כמודם בלבד ולא כראוטר זה הדבר שהיית צריך לעשות, לאור כל הבעיות שאתה מתאר. ובדיוק את הדבר הזה לא ניסית.

:nixweiss:

פורסם
זה לא נכון בכלל. כול מי שמשתמש בהוט בוקס מתלונן. לא סתם הוא עובדים על הוטבוקס 2. וראיתי כמה אנשים שכן הצליחו להשתמש במודמים שפשוט הטכנולוגיה שלהם עובדת בהתאמה לטכנולוגיה של הוא כמו מוטורלה למינם (לא אלה שהם מוכרים) השאלה האם אתם מכירים את הדגמים..

חביבי אני משתמש בHOTBOX כבר מעל שנה בתור מודם ולעולם לא נתקלתי בבעיות כאלה

עובד אצלי מעולה באמת כדאי שתבדוק אם הבעיה היא לא אצלך ספציפית

כראוטר ידוע שהוא בעייתי מאוד

פורסם
  • מחבר
חביבי אני משתמש בHOTBOX כבר מעל שנה בתור מודם ולעולם לא נתקלתי בבעיות כאלה

עובד אצלי מעולה באמת כדאי שתבדוק אם הבעיה היא לא אצלך ספציפית

כראוטר ידוע שהוא בעייתי מאוד

ארבע הוטבוקסים החלפתי והחמישי כנראה בקרוב. עברתי בית בנוסף וגם בבית החדש זה ככה. ביטלתי ראוטר וזה עדיין ככה. השתמשתי ב- 4 מחשבים שונים וזה עדיין ככה. הבעיה במוצר נטו ואם תעשו בגוגל "בעיות בהוטבוקס" או משהו בסגנון תראו גליונות על גבי גליונות. זה ידוע שמדובר במוצר פגום..

פורסם

אגב, עברתי על הדיון ולא מצאתי שום מקום שבו אתה מסביר מה זה "עדיין ככה". כלומר מהי בעצם הבעיה / בעיות שממנה / מהן אתה סובל עם ההוטבוקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים