עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-7000 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכול

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? Dvd

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7/8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך במערכת או אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ksp

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בעתיד. שהמפרט יחזיק לכמה שנים קדימה

פורסם

Logo.jpg

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150

350 ₪ - Gigabyte GA-B85M-DS3H

350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

2190 ₪ - * חדש במלאי * - Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5

870 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III

420 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

450 ₪ - Fractal Design Arc R2 Window Black

360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W

99 ₪ - NZXT Respire T20 CPU Cooler

מחיר סופי: 5969 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אם אתה גר באיזור השרון, אז המשלוח חינם.

תוכל לרכוש את המפרט במחיר זהה או זול יותר מTMS שעושים משלוח/איסוף חינם(לכל חלקי הארץ).

פורסם

בתקציב כזה ממליץ i7 bf4 במולטי מנצל אותו

פורסם

Lol

הוא טוען שמנצל ויש הבדל,

תביא קישור אחר

אני לא צריך כתבות נטרתי את המחשב שלי שעות עם bf3 וכבר שם היה הבדל, אין ויכוח שהתמורה למחיר של i5 גבוהה יותר בתקציב גבוהה אני ממליץ i7

פורסם
לא משהו שמצדיק 55% תוספת למחיר המעבד

לא אמרתי שאין ניצול/הבדל.

עדיף לשמור כסף בצד למקרה צורך, כמו כרטיס מסך שמשפיע הרבה יותר על הביצועים שיורדים עם השנים.

פורסם

מפרט שנראה מעולה ומשתלם, אבל הוא ביקש לנצל את כל ה-7k והעדפה ל-KSP.... יכול להיות שיש לו שם הנחה או משהו.

ag25, האם תשקול מפרט מחנות אחרת מ-KSP עבור מחירים טובים יותר?

האם חשוב לך המראה של המחשב? עם חלון\בלי חלון?

אפשר לנצל את כל התקציב, אבל עם ירידה משמעותית ביחס ביצועים למחיר לדעתי.

אחרת +1 למפרט של klayton

פורסם

המשחק הזה אוהב כח עיבוד גדול, כמה שיותר גדול לאורך ולרוחב. בעלי המעבדים משושי הליבות ומרובעי הליבות בעלי פונקציית HyperThreading הולכים להרוויח. זאת – בניגוד מוחלט לדעה הרווחת והנפוצה בקרב השוק בישראל שמעבד Core i5, לא משנה איזה, יתאים לכל משחק ויציג ביצועים זהים ל-Core i7 בכל מצב. חברים יקרים, זה לא המצב, לא עם משחקי הדור הבא בשימוש החומרה הקיימת.

יש תמורה בעד האגרה, בקיצור מעבד i7 מומלץ ביותר למשחק הזה מניסיון ובמיוחד עם כרטיסים חזקים, על אף כמה וכמה אם הוא הולך לחרוש על המשחק הזה.

בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1408

קירור למעבד:

NZXT Respire T20 CPU Cooler

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪463

מארז:

באנדל - Fractal Arc Midi R2 Window + Seasonic 550W-RT Gold - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪800

זיכרון:

Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪340

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield 4

כמות: 1 - מחיר: ₪2364

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪830

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪430

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6755

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6620 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/yzrv7su1

פורסם

הוא לא ממש מסביר את הבדיקה שהוא עושה בביקורת של hwzone... על מה המדדים האלה מצביעים? ביקורת אחרת באורך של 14 עמודים על ביצועים של מעבדים וכרטיסי מסך ספציפית ל multiplayer פה

הביקורת מראה שאין יתרון ל- i7. אינטואטיבית זה הגיוני ש i7 בסופו של דבר ישתלם. אבל מבחינת בדיקות ומדדים שנעשו ממקורות שונים, אין מסקנה חד משמעית על ייתרון של ה i7. בכל אופן, שני המפרטים נראים טוב. אבל בשאלת i7 מול i5, יש הרבה מידע סותר. עבור מי שרוכש מחשב, זה עדין בגדר הימור מסויים, לדעתי.

... as we say at this point in time it doesn't really matter which CPU you have. The game is optimized to fully utilize only CPUs with 4 cores or threads, and, that work load is being replicated to other more powerful CPUs...

זה אפילו מראה שה i7 פחות יעיל:

As we continue we see again that the i3 and i5 beat the i7 as well as the FX 6300 beating the FX 8350. We concluded that this is an optimization issue, since Frostbite 3 Engine employs CPU’s with an amount of load that a quad core CPU can handle. Don’t get us wrong, this doesn’t mean that the game doesn’t utilize extra cores or threads, it means that for example the FX 8350 is working at ~50% load while the FX 6300 works at 66%. Non of them work at 100%, however since data is being more efficiently processed with less cores/threads you will get a weird situation where the i7 and FX 8350 are performing worse than the slower CPU’s.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני גר בירושלים ויותר קרוב לי ksp לכן ביקשתי משם.

אני יקח את המעבד i7. מן הסתם המשחקים החדשים שיצאו יהיו הרבה יותר דורשים ממה שיש עכשיו אז נראה לי עדיף לקנות את זה עכשיו ולא להוציא כסף פעמים על המעבד

לא עדיף את הכרטיס מסך הזה nvidia 780 ti ?

פורסם

למה לך ללכת ל-KSP ולשלם שם כ800 שקלים יותר כשיש לך את TMS ירושלים?

לא, לא עדיף 780Ti למסך בודד 1920X1080, עדין המחיר שלו לא משתלם, במיוחד כשעוד כמה חודשים סדרת GTX800 עומדת לצאת.

פורסם
  • מחבר

בסדר אז יקנה את המפרט שהבאת מtms

האם אפשר לשפר את המפרט? בעוד 500 שקל

יש לי כרגע כרטיס מסך gf 9600gt האם אפשר להוסיף אותו בתור כרטיס מסך נוסף?

פורסם

תיסע לTMS בתלפיות, סמוך עליי הם יעשו לך הרבה פחות כאב מKSP.

חוץ מזה שהם עושים משלוח עד בית הלקוח, אין לך אפילו מה ללכת לאסוף או ללכת בשביל הקניה.

בכל מקרה,

במפרט שעידן הרכיב יש אפשרות לשים שני כרטיסי מסך, אבל אין לך מה לחבר את הכרטיס הזה (בוודאי אם אתה לוקח את הR290).

הכרטיס שלך כבר לא יתרום שום דבר למחשב החדש, שמור אותו על מדף בתור פריט תצוגה.

פורסם

תשנה במפרט שהרכבתי את כרטיס המסך לדגם ה-Tri x ותוודא אם נכנס במארז.

פורסם
  • מחבר

זה כבר נמצא במפרט-Tri x

אפשר עוד לשפר את המפרט יש לי עוד 500 שקל יש הצעות?

איזה מערכת הפעלה עדיף win 7/8 למשחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים