פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אנסה בפעם הבאה, תודה על המידע.אגב, מעניין אותי איך בחוץ המוקפץ יוצא להם כהה ממש על גבול השחור? לא משנה כמה סויה איכותית(קיקומן) אני שם זה לא עוזר, יכול להיות שגם זה קשור לחום? נערך 2014 בספטמבר 1511 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים תחתוך את הבשר וירקות לחתיכות יותר דקות. שנית, תשתמש במחבט יותר קלה. שלישית תטגן במנות קטנות.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים בדרך כלל משתמשים בסויה תעשייתית בעסקי האוכל.אולי זה בגלל החום והלהבות שנכנסות ממש לתוך הווק.הימצאות סוכר בין החומרים שזורקים פנימה גם יכול להיות גורם.
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים ^ חחחח , רקורסיה .. שכל חתיכת עוף/ירק , תפנה לעצמה ותקרא לחתיכה יותר קטנה ..
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אני רק אניח את מה שאני בישלתי לפני כמה ימים: ממש ארוחה לעשירים, במה היא אמורה לקנא פה בדיוק? ואני אוהב את הארוחה הזאת כמו כל אחד אחר פה.
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים חשבתי על משהו מצחיק עכשיו. יש מצב שהיא תהפוך בסוף לאיזה גורו שמטיף לחיי התצמצמות ולהסתפקות במועט ובעצם תתעשר מזה ובתבזבז כסף על שטויות בסתר, קצת כמו מייק אנדרוז האגדי:
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים במקום לחשוב איך לעשות כסף היא חשבה איך לחסוך את הקצת שיש לה.בונקר.אל תתפלאו אחרי זה למה יש מלא עניים, זה אנשים אידיוטים.
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מיליון וחצי פלוס זה לא קצת והיא רחוקה מלהיות אדיוטית. כולה עשתה כסף ויצאה לפנסיה מוקדמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.