עבור לתוכן

פרוייקט חדש בחיתולים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
http://www.sidewindercomputers.com/swexflmcdu121.html המשאבה כנראה... נראה לי שתספיק לכל מה שאני צריך ועוד קצת :)

עדכון קטן, אני אחכה ל-MCP50X שאמורה להגיע בסוף החודש. אמורה להיות חזקה יותר, שקטה יותר וקרירה יותר מה-35. בתקווה שתגיע גרסא כפולה באותו זמן. ואם לא, נקנה שתיים :)

• תגובות 513
  • צפיות 162.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין.

אני אעקוב אחריה.

נשמע לא רע בכלל.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

מכיוון אינטל קצת אכזבה, ה-8 CORE היחיד יהיה ה-5960X והוא יעלה בסביבות ה-1K. אני עכשיו מתלבט בינו לבין ה-5930X. השילוש יהיה יקר מאוד בכל מקרה, DDR4 יהיה כנראה יקר מאוד בהשקה.

בנוסף, SWIFTECH עדיין לא שחררו את המשאבות החדשות שלהם (MCP50X). אבל מכיוון שהמעבדים עוד לא יצאו, לא בוער לי.

פורסם

1K דולר כן?

פורסם
  • מחבר

yes

פורסם

קיצוני.. ה 5930K יכול מאוד להיות שיעלה בערך חצי מאחיו הגדול (כמו שהיום 4960K 4930K) למה לא ללכת עליו?

פורסם
  • מחבר

אני אכן מתלבט. בניגוד לדור הנוכחי, פה יש הבדל במספר הליבות.

פורסם

נכון.. אפשר להבין את הרצון לטופ האפשרי במיוחד שזה טופ חדש שעוד לא נראה , אבל מצד שני הכל עדיין עניין של תקציב שהגדרת לעצמך +- לסיים את הפרוייקט וגם האם באמת יהיה לך צורך בכל כך הרבה כח.. זה רק אתה יודע

ואל תשכח שעם מארז ומערכת קירור כזו כל דור חדש שיוצא ידגדג לך לשדרג ודורות חדשים יוצאים במרווחי זמן קצרים יחסית..

פורסם
  • מחבר

לא באמת צריך את זה. אני אמנם משחק לא מעט, ובדרך כלל MULTIBOXING (למשל DIABLO3 X 4), אבל גם המחשב הנוכחי שלי סוחב את זה. זה בעיקר קטע של E-PEEN :)

פורסם

מכיר את זה...

בכל מקרה משעמם לא יהיה בפרויקט הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי. swiftech מרגיזים. המשאבה החדשה היתה אמורה להיות זמינה כבר מזמן ועדיין אין לה זכר.

כששאלתי נציג שלהם שנמצא ב-http://www.overclock.net/ לפני כמה שבועות הוא אמר שתוך שבוע (היה אמור להיות בתחילת מאי) היא תהיה זמינה...

נראה שיש שם בעיות. אבל לי נמאס לחכות. אני תוהה אם פשוט ללכת על ה-MCP35X2 שאפשר למצוא בהנחות די יפות עכשיו.

דרך אגב, שמועות אומרות שה-haswell-e יוצג רשמית בעוד יומיים.

פורסם

הגיוני, קומפיוטקס מתחיל עוד שלושה ימים.

ולמה לקחת 35X2 ולא שתי 655? ה-655 יותר שקטות ואמינות, ואין לך בעיה של מקום.

פורסם
  • מחבר

הממ... יש איזה TOP כפול בשבילן?

פורסם

כמובן.

יש את של EK שהוא קצת מסיבי ומכוער, ואת של ביטספאוור, שבשילוב עם המוד קיט נראה משגע:

8.jpg

db_file_img_2016_800xauto.jpg

של EK:

ek-d5_dual_top_csq_front__1200.jpg

אני משתמש בטופ של BP למשאבה יחידה עם המוד-קיט, הלכתי על מראה יחסית Stealth של שחור על שחור, אבל הצבעים הזמינים הם: שחור מט, ניקל כהה, כסף מבריק, אדום, כחול, זהב.

54F777ll.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים