פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים נכון , ראיתי כמה מדריכים צריך להיות מדויק אבל לא משהו בלתי אפשרי עם קצת סבלנות כל אחד יכול (אני גיבור גדול לפני שבכלל נגעתי בחומר אבל לפחות ככה התרשמתי מהעניין).
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים צריך לעבוד מאוד בזהירות..הסיכוי חדליפות גבוהה יותר (נניח החיבור בין שני כרטיסים- משתמשים בהם אבל נחשב לפחות בטוח ממחברי sli אחרים) נערך 2014 בפברואר 2011 שנים על-ידי amadey
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים ^+1 מה שהוא אמר. חוסר גמישות במערכת אספקת מים היא דבר יחסית מסוכן שדורש פי 10 קפדנות בדיקות ומשנה זהירות.אם רוצים לקבל מראה סרגלי, אפשר עדיין להשתמש בצנרת גמישה אבל במחברי זווית מדוייקים.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים אם זה עדיין רלוונטי - אתה מוזמן לקנות את הציוד ולהגיע אלי.אשמח לעזור לך עם הכיפופים והחיתוכים השונים(יש לי בלואר).אתה תופתע לגלות כמה זה פשוט.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר זה רלוונטי כי אני עוד רחוק חודשים מרכישת הציוד. אחכה עם הצינורות והמחברים עד שארכוש את החומרה... כשתגיע פלטפורמת x99.
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים תתחדש הכמויות הזויות לגמרי , אבל אמרת קיצוני אז.. אגב כמה זמן לקח למשלוח הזה להגיע אליך בסופו של דבר?
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים אגב דיברנו קודם על הצנרת , אתה יודע כבר או יש לך רצון לצנרת בצבע מסויים או שקוף או שעדיין לא הוחלט?
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים מחבר לא אמורים לשמוע אותם. מקווה שזה אכן יהיה המצב.בכל מקרה מחכה לי עבודת חיווט רצינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.