פורסם 2014 באוקטובר 2011 שנים מחבר לקחתי הפסקה קטנה מהמעבד ובדקתי מה ה-RAM יכול לעשות. אז כאמור קניתי את הכי זול שמצאתי מתוך מחשבה שהצ'יפים אותו דבר, וחוץ מ-heat spreader מצועצע אין ממש הבדל. מ-2133 (15-15-15-35) לזה בלי בעיה
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים מחבר הביטוח הזה לא מכסה מעבד שעובד למיטב ידיעתי.- - - תגובה אוחדה: - - -הממ... או שכן. קראתי עכשיו. זה פשוט נותן לך להחליף מעבד פעם אחת.עשיתי אותה כבר לפני חודש בערך, מעניין איך ממשים.- - - תגובה אוחדה: - - -The Performance Tuning Protection Plan is an additional plan that a customer can purchase to cover processor failures caused by operating the eligible processor outside of Intel’s published specifications.אין לי שום כשל... פשוט לא סוחב גבוה כמו שציפיתי.- - - תגובה אוחדה: - - -ובכל מקרה נראה שצריך לשלוח למוכר המקורי... במקרה של המעבד הזה - AMAZON. זה יקח הרבה יותר מכמה ימים. נראה לי שאחליף מעבד, ואז אנסה לשלוח את זה להחלפה במסגרת התוכנית. אם אקבל חדש אוכל למכור אותו כחדש.
פורסם 2015 ביולי 3010 שנים מחבר התגלגלו לידי אלה: וזה היה נראה לי כמו רעיון נחמד להחליף את 3 ה-290 ב-4 כרטיסי 290x. יש לי כבר שלושה בלוקים מה-290, ולכן הוספתי רק אחד: ו-backplate כמובן: בנוסף גשר לחבר בין 4 הבלוקים: ולבסוף ספק נוסף כי ה-1300 שיש לי לא יסחוב את כל זה: המשך יבוא [emoji4]
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים אתה עושה טיזינג שפשוט בריא לנפש... הרגת אותי איפה אתה מייבש אותם... לפחות השתמשת בפריי פייר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.