עבור לתוכן

פרוייקט חדש בחיתולים

Featured Replies

פורסם

לגבי סליבינג..

לך על PET בתצורת שרינלקס (ללא שרוול מתכווץ בסוף). זאת שיטה מאד קלה למתחילים והתוצאות טובות! יש מדריך וידאו פנטסטי של מייק. כמובן כל שאלה טכנית שיש לך אתה מוזמן לשאול אותי ותקבל מענה מפורט.

מייק מוכר סליבינג שלטענתו, להבדיל מהסליבינג של נילס (MDPC),לא דורש מתיחה ע"מ שלא יראו את צבע החוט שמתחת. זה מקל על העבודה, במיוחד למי שמסליב ספק לא מודולרי. יש לי פה סליבינג של מייק, והשתמשתי בו לכמה כבלים בפנום. אני יכול להעיד שהאיכות מעולה, קליל לעבודה. לדעתי יותר טוב מ MDPC. עם זאת, נילס שווה להזמין ממנו כי הוא עדיין היחיד שיש לו צבעים יחסית מיוחדים. גווני כחול מיוחדים, גווני סגול, ירוק אפור. מכל אחד יש לו איזה 2-3 גוונים, זה משהו שאין כל כך למתחרים. הוא גם חתך מחירים בגלל התחרות העצומה שנהייתה. כמובן מעולה לנו, הצרכנים. בקיצור, תשווה מחירים, תחליט איזה צבעים אתה רוצה ולפי זה תזמין.

למייק יש היצע כלים יותר רחב משל נילס, עם זאת החושף חוטים של מייק הוא מעט מגביל. לפחות בטווח הארוך. קשה לחשוף איתו חוטים של מאווררים וחוטים דקים אחרים. יש חושף שאני ממליץ עליו, יקר, אבל זה קנייה ל 10 שנים ואפילו יותר.

המלצה שלי היא להשתדל קנות הכל ממייק או הכל מנילס. מה שפחות לפצל. זמני הגעה של משלוח זהים. גם מייק וגם נילס ידאגו שלא תצטרך לשלם עמלות מיותרות על המשלוח.

• תגובות 513
  • צפיות 162.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני לגמרי אבוד בכל מה שקשור לסליבינג.

אין לי כלום. מה אני צריך? :)

המון סבלנות ועצבים מברזל.

אה ואת כל שאר הדברים שכתבו.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הפריט נשלח מארה"ב ב 09/06/2014

עדיין....

בדואר כמובן טוענים שהחבילה עוד לא הגיעה לארץ, ולא קיבלו את הטענה שלי שאם הייתי קושר אותה לגב ושוחה לישראל כבר הייתי מגיע.

יש טעם לפנות ל-USPS? או פשוט לחכות בסבלנות?

פורסם

לא יודע, אני מחכה גם לפריט שהוזמן במאי ונשלח רק ביולי דרך UPSMI (זה USPS עם UPS משולב, ללא טראקינג) ושפניתי לחנות אמרו לי שיכול לקחת גם 6 שבועות (!)

פורסם
  • מחבר

זוועה.

ואין עם מי לדבר.

פורסם

וואו , ואני עוד מדבר עם SPECIALTECH על משלוח שלא הגיע מלפני שבועיים :facepalm:, אני מקווה שיגיע לכם הכל בקרוב ובבטחה .

אבל שוב , כמעט כל מה שמוזמן מUK מגיע תוך שבוע + - בגלל זה אני מעדיף לשלם עוד 10$ סה"כ שזה לרוב ההבדל בינם לבין אתרים אמריקאים ולקבל את זה תוך שבוע .

פורסם
  • מחבר

כן. בדיעבד אולי היה עדיף להזמין מהם :)

פורסם

זה למה אני מזמין דברים מ-PPCS כבר שלוש שנים עד כה. היו משלוחים שהגיעו אלי בתוך 5 ימי עבודה.

פורסם
  • מחבר

זה מ-ppcs....

פורסם

תלוי בגודל החבילה... לי לוקח בערך 3 שבועות לקבל משלוח.

פעם אחת הייתי צריך לנסוע למכס בתל אביב לשחחרר את החבילה :(

פורסם
  • מחבר

הם אמרו לך שאתה צריך או שאתה ביררת?

פורסם

קיבלתי מכתב מהדואר.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקבל מכתב מהדואר, או כל אות חיים מהחבילה :)

פורסם

עשית ביטוח על המשלוח? יש לך גם את paypal.

תמתין עוד קצת (לא יותר מ 40 יום ממועד ההזמנה) ותצור קשר עם החנות/paypal

פורסם
  • מחבר

יצרתי קשר עם החנות. הם חושבים שזה תקוע במכס. הציעו לברר מהצד שלהם, אבל אמרו שזה יקח עד 23 ימי עסקים. אמרתי להם שאני אחכה עוד שבוע ואז אצור איתם קשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים