עבור לתוכן

פרוייקט חדש בחיתולים

Featured Replies

פורסם
הוזמנו בלוק, פלטה אחורית ל-290 השלישי. בנוסף, הוזמן בלוק "גישור" כדי לחבר את שלושת הכרטיסים בצורה יפה במקום צינורות ו-FITTINGS.

חבל שלא יצא לי לענות לפני כן , איפה הזמנת את הבלוק גישור ? כי לSPECIALTECH.co.uk יש מכירת חיסול של ציוד קירור מים .

• תגובות 513
  • צפיות 162.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ישירות מ-ek

- - - תגובה אוחדה: - - -

המחירים שלהם (אחרי ההנחה) לא כאלה מדהימים, בעיקר כי הם ממש גבוהים בלי ההנחה. לפחות בדברים כמו FITTINGS בהשוואה ל-PPCS למשל.

פורסם

זה רק נראה זול.

ואז אתה שם לב שזה ליש"ט

פורסם

תפתחו ACCOUNT שם , המחירים מופיעים כולל מע"מ מקומי ברגע שיש לך ACCOUNT המחירים יופיעו ללא מע"מ ( פחות 20% )

הבעיה היחידה שלי עם PPCS הוא מחיר המשלוח המטורף שלהם לכל דבר קטן בניגוד לSPECIALTECH שהמשלוח מאוד נמוך .

פורסם
  • מחבר

צודק. הזמנתי משם כמה דברים. הרבה מהדברים שרציתי היו oos.

פורסם

מה הזמנת שם?

יש highlights במחיר שווה?

שמתי עין על ה-RS240 הזה, לא יזיק לי עוד נפח קירור והמחיר די מגוכך.

פורסם

תמיד שווה לבדוק עודפים ב-PPCS גם, לפעמים יש שם דברים טובים בהנחות די רציניות.

פורסם
  • מחבר

כל מיני fittings בזוויות שונות. די רנדומלי, אבל בטח אשתמש ברוב.

פורסם
  • מחבר

photo11_zpse5b5712e.jpg

photo21_zpsce6ea399.jpg

כפול 3 :)

פורסם

נראה מצויין.

אבל טיפים כלליים לצילום, בין אם עם אייפון או DSLR - אור יום!! אור יום זה הפלאש הכי טוב, זה ישפר פלאים כל תמונה.

פורסם
נראה מצויין.

אבל טיפים כלליים לצילום, בין אם עם אייפון או DSLR - אור יום!! אור יום זה הפלאש הכי טוב, זה ישפר פלאים כל תמונה.

:xyxthumbs:

ותתחדש , גם אני זוכר כמה כיף היה לראות את הכרטיס דקיק כזה , כאילו זה היה אתמול .....כאילו זה היה אתמול .....כאילו זה היה אתמול ( צליל של פלאשבק מה"אייטיז" )

פורסם
ותמונה של צחי ומאיר...

דרך אגב , קפטן , גשר פרללי קנית או שאתה מחבר כל כרטיס לבא אחריו ?

גשר פרללי יפצל כניסת צנרת אחת ישירות לשלושת הכרטיסים וכך הטמפרטורה תהיה שווה במקום שהכרטיס הראשון יתקרר והבאים אחריו יתחממו יותר ככל ששתקדם בכרטיסים .

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר

פורסם
קניתי כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים