פורסם 2014 ביוני 2311 שנים הוזמנו בלוק, פלטה אחורית ל-290 השלישי. בנוסף, הוזמן בלוק "גישור" כדי לחבר את שלושת הכרטיסים בצורה יפה במקום צינורות ו-FITTINGS.חבל שלא יצא לי לענות לפני כן , איפה הזמנת את הבלוק גישור ? כי לSPECIALTECH.co.uk יש מכירת חיסול של ציוד קירור מים .
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים מחבר ישירות מ-ek- - - תגובה אוחדה: - - -המחירים שלהם (אחרי ההנחה) לא כאלה מדהימים, בעיקר כי הם ממש גבוהים בלי ההנחה. לפחות בדברים כמו FITTINGS בהשוואה ל-PPCS למשל.
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים תפתחו ACCOUNT שם , המחירים מופיעים כולל מע"מ מקומי ברגע שיש לך ACCOUNT המחירים יופיעו ללא מע"מ ( פחות 20% ) הבעיה היחידה שלי עם PPCS הוא מחיר המשלוח המטורף שלהם לכל דבר קטן בניגוד לSPECIALTECH שהמשלוח מאוד נמוך . נערך 2014 ביוני 2411 שנים על-ידי Works4me
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים מה הזמנת שם?יש highlights במחיר שווה?שמתי עין על ה-RS240 הזה, לא יזיק לי עוד נפח קירור והמחיר די מגוכך.
פורסם 2014 ביוני 2411 שנים תמיד שווה לבדוק עודפים ב-PPCS גם, לפעמים יש שם דברים טובים בהנחות די רציניות.
פורסם 2014 ביוני 2811 שנים נראה מצויין.אבל טיפים כלליים לצילום, בין אם עם אייפון או DSLR - אור יום!! אור יום זה הפלאש הכי טוב, זה ישפר פלאים כל תמונה.
פורסם 2014 ביוני 2811 שנים נראה מצויין.אבל טיפים כלליים לצילום, בין אם עם אייפון או DSLR - אור יום!! אור יום זה הפלאש הכי טוב, זה ישפר פלאים כל תמונה. ותתחדש , גם אני זוכר כמה כיף היה לראות את הכרטיס דקיק כזה , כאילו זה היה אתמול .....כאילו זה היה אתמול .....כאילו זה היה אתמול ( צליל של פלאשבק מה"אייטיז" )
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים ותמונה של צחי ומאיר... דרך אגב , קפטן , גשר פרללי קנית או שאתה מחבר כל כרטיס לבא אחריו ? גשר פרללי יפצל כניסת צנרת אחת ישירות לשלושת הכרטיסים וכך הטמפרטורה תהיה שווה במקום שהכרטיס הראשון יתקרר והבאים אחריו יתחממו יותר ככל ששתקדם בכרטיסים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.