עבור לתוכן

האם הבדלי מהירות של תשתית וספק יגרמו לבעיות בגלישה ?

Featured Replies

פורסם
הבעיה שלך היא שהיית ב-012 וזה חרא של ספק. אין קשר למהירויות השונות.

כרגיל, אתה צודק.

פורסם
http://en.wikipedia.org/wiki/Network_congestion

Cause[edit]

When more packets were sent than could be handled by intermediate routers, the intermediate routers discarded many packets, expecting the end points of the network to retransmit the information. However, early TCP implementations had very bad retransmission behavior. When this packet loss occurred, the end points sent extra packets that repeated the information lost, doubling the data rate sent, exactly the opposite of what should be done during congestion. This pushed the entire network into a 'congestion collapse' where most packets were lost and the resultant throughput was negligible

בבקשה תגיד לי שזאת בדיחה.

בלינק עצמו שפירסמת כתוב שהבעיה המדוברת (אם בכלל קשורה לדיון, לא התעמקתי) נפתרה כבר בשנת 1987.

פורסם

זה שיש פתרון לא אומר שבזק מיישמים אותו מול הספקים.

אין ממש מקומות בעולם שבהם הספק והתשתית הם חברות נפרדות ככה שקשה למצוא מידע ספציפי על מה שקורה ביניהם אלא אם כן אתה עובד באחת מהן ומתעסק בקישוריות בין הספק לתשתית.

כל מה שרשום בקישור הזה כולל הפתרון מתייחס לשכבות 3 ו-4 ובזק מתעסקים רק עם שכבה 2. לא קראתי לעומק כי זה לא עד כדי כך מעניין אותי. אבל או שהפתרון לא ישים בתשתית שכולה שכבה 2 או שבזק פשוט לא רואים סיבה ליישם אותו.

חוץ מלהגיב בשלילה, לא נתת שום דבר שתומך בתשובה שלך או ששולל את מה שאחרים רושמים.

פורסם

אני לא צריך "לתת שום דבר שתומך בתשובה שלי", כי המציאות תומכת בתשובה שלי.

מה שאתה נתת כדי לתמוך בתשובה שלך הוא קישור לויקיפדיה על ערך כלשהו שמדבר על מושג שהיה קיים בטרום עידן האינטרנט, איזשהו "באג בפרוטוקול" שתוקן כבר בשנות השמונים.

ואז אתה בא ואומר ש"קשה למצוא מידע ספציפי על מה שקורה ביניהם".... נו באמת. :rolleyes:

מעניין אם עדיין יש מלריה באגם החולה.

אין ממש מקומות בעולם שבהם יש אגמים כאלה עם מלריה ככה שקשה למצוא מידע ספציפי על מה שקורה באגם הספציפי בעמק החולה אלא אם כן אתה עובד באגם הזה ומתעסק בקישוריות בינו ובין המלריה.

פורסם

אצלי הספק הוא100(החליטו "לפנק" אותי בתור לקוח קבוע) והתשתית 15 של בזק

אני גולש ככה כבר המון זמן בלי שום בעיות!

פורסם

אם זה כל מה שיש לך להגיד, כל מה שנשאר לי זה

כרגיל, אתה צודק.
פורסם
נראה לי שהתבלבלת כי מי שעשה שדרוגים חינם מ-10 ל-15 אלה בזק וכמו שאמרתי תשתית גבוהה יותר לא תגרום לתקלות.

אוּפס - בסוף התבלבלתי פעמיים :)

נערך על-ידי Klayhamn

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים