עבור לתוכן

מערכת 64 סיביות

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אבל אני לא יודע כל כך אם זה בעיה,

כמו בכותרת אני משתמש בווינדוס 7 מבוסס 64 סיביות בעבר הישמשתי ב32 סיביות מכיוון שהיה לי 4GB זיכרון

כיום שדרגתי ל 8GB ומערכת 64 במנהל משימות יש לי קרוב ל80 תליכים השאלה שלי האם זה תקין במערכת הזאת?

פורסם

כנראה שיש לך 60 וירוסים.

נו באמת...

אין מצב להגיע ל80 מבלי שרובם המוחלט יהיו לגיטימים, לכן המספר 80 הוא סביר להניח לגיטימי.

כן יש המון תהליכים רצים על הוינדוס.

כל דריוור מכניס כמה, כל אנטיוירוס מכניס כמה, חצי מהתוכנות מכניסות איזה אחד או שניים.

תעשה חיפוש בגוגל לכל תהליך ותבין מה קורה.

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי בעבר לא עברתי את ה40 תהליכים וז היה עם מערכת 32 סביות אם זה נורמלי כנראה שאין בעיה, תודה על העזרה:)

פורסם

אם משהו נראה לך מוזר אתה יכול לחפש מה זה.

יש הרבה תהליכים שנראו לי מוזרים וחיפשתי מהם.

חלק מהתהליכים ה"לגיטימים" הם סתם מיותרים והמפתחים דחפו אותם בכוח, ואז אתה יכול לבטל אותם בכיף.

פורסם

לי יש כרגע כ-60 אבל כ-20 מתוכם שייכים לדפדפן.

פורסם

^שזה ספציפית רק בגוגל כרום, מדהים גם שכרגע אני עם 74 תהליכים(אחד מהם הוא שועל האש עם תהליך אחד ו151 כרטיסיות ורק 14 טעונות) ואני רק פותח את הכרום עם כרטיסייה אחת מסכנה(ריק) ועליתי ל94 תהליכים בנוסף הזיכרון עלה ב8% (מ38% ל46%) ואני לא רוצה לחשוב מה ייקרה אם אני ינסה לפתוח את אותה כמות הכרטיסיות שיש לי בשועל האש או אפילו רק 14 כרטיסיות שהן אלו שטעונות כרגע.

פורסם

כי הכרום מודולרי יותר ומאפשר לכל טאב לעבוד על process נפרד. כך אם טאב אחד קורס, לשאר לא קורה כלום. זה לא שכרום תופס יותר זיכרון מהשועל בגלל זה.

פורסם

הכרום דווקא כן תופס יותר זיכרון משמעותית מהשועל גם תלוי במצב העבודה.

בכל מקרה זאת כנראה

כי הכרום מודולרי יותר ומאפשר לכל טאב לעבוד על process נפרד. כך אם טאב אחד קורס, לשאר לא קורה כלום. זה לא שכרום תופס יותר זיכרון מהשועל בגלל זה.

בדיוק הסיבה

Chrome vs Firefox - WikiVS

Chrome uses more memory than Firefox for relatively fresh starts when multiple tabs are opened, probably due to its separate-process-per-tab implementation.

יש גם Benchmark של גרסאות קצת יותר ישנות מה30 ליוני(שנה שעברה)

Chrome 27, Firefox 22, IE10, And Opera Next, Benchmarked - tom's HARDWARE

פורסם

אצלי יש 94 בלי שום תוכנה שרצה ידנית וזה אף פעם לא הדאיג אותי.

פורסם

+1 כמות התהליכים לא מעידה על ווירוסים.

ממליץ לפותח הדיון לצלמסך/ להביא רשימה של התהליכים. נראה אם באמת יש משהוא חשוד.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שזה וירוס אבל חשדתי שאולי תוכנה מסויימת פותחת כמה תהליכים במקביל דרך אגב זה 80 תהליכים בלי תוכנה ברקע. בכל מקרה אפשר לצמצם כמה מהם עם MSconfig ולבטל אותם שלא יעלו עם ווינדוס.

פורסם

תגיד, אתה רציני או סתם או עושה קרקס מהפורום?

מה זה משנה כמה תהליכים ספרת? תעבור על כל תהליך ותראה למה הוא שייך.

פורסם
  • מחבר

צודק אם לא היתי כזה עצלן היתי מחפש בכל מקרה תודה על התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים