עבור לתוכן

עפי מה בוחרים UPS?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לא מדבר מבחינת איכות או שם של חברה

הכוונה שכאשר אני נגש לחנות מה אני אמור לחפש/לומר למוכר, אני צריך לדעת את המפרט של המחשב? צריכת החשמל שלו?

במידה וכן איך אני מוציא את המידע הזה (מצטער על השאלה הנובית)?

עריכה: אני יודע שהספק כוח שלי זה ANTEC 550W

בRSM המליצו לי על

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2106

אבל זה נראה לי קצת יקר, אני לא צריך משהו מטורף, השאלה אם זה אכן מה שכדאי או שזה מוגזם?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, קראתי

אבל בכנות, זה היה כמו סינית בשבילי..

האם הUPS ששמתי בלינק אכן מספיק? הוא נחשב טוב ממי שמבין?

עשיתי גם קצת מחקרים בגוגל אבל נתונים יבשים לא עוזרים לי כי...זה כמו סינית :)

פורסם

יש כלל איך מחשבים UPS, ניתן לנסות להסביר בצורה פשוטה יותר את הכלל אבל אין כלל תחליםי פשוט יותר או משהוא

יש צריכת חשמל של החומרה במחשב, ב W. היא תלויה בחומרה שיש לך והיא לא כוללת ספק

כדיי להביא בחשבון את הספק תחלק ביעילות שלו (למשל חחלק ב 0.80 כלומר תכפיל x1.25 בשביל ספק איכותי ממוצע)

כדיי להביא בחשבון מסך וכו' פשוט תוסיף אותם

וזהו, יש לך נצון מדוייק ב W למקרה הגרוע. כל סוללה של UPS מחזיקה 250W - בשביל 250W קח UPS אם סוללה 1, בשביל 500W קח 2 סוללות וכו

פורסם
  • מחבר

זה היה קצת יותר ברור, תודה : )

אבל אפילו שאני עכשיו הבנתי איך זה עובד אני עדיין לא מבין בUPS-ים מה יותר טוב מה פחות טוב איזה חברה נחשב ואיזה לא

אבל זה באמת עזר,תודה...

פורסם

בוא ננסה להגיע לנתוני W ולראות מה אתה צריך. איזה חומרה יש לך ? איזה מסך יש למחשב (אם כמובן אתה רוצה גיבוי למסך, שתוכל לראות מה קורה בזמן הסקת חשמל ולשמור קבצים וכו) ? איזה דברים אחרים שצריכים גיבוי (דיסק קשיח חיצוני למשל)

בחברות, מבחינתי זה מתחלק בערך ככה :

חברות שיצא לי לפרק UPSים שלהן, והמבנה שלהם נראה לי בסדר : רוזטק, אדוויס, APC, FSP....

חברות שיצא לי לפרק UPSים שלהן, והם על הפנים : איתן הנדסה

וחברות שאני פשוט לא מכיר (מעבר ללראות את ה UPS מבחוץ) ולא יודע מה האיכות שלהן : כל היתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים