עבור לתוכן

התחדשתי ה GTX780Ti - רשמים ראשוניים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהבתי את סערת הרגשות.

האמת היא שבאמת קל לראות שאפילו בבנצ'ים (שלדעתי באמת לא נבדקים על הגדרות מקסימליות) לא מקבלים 60FPS

וברור שראיתי אותם לפני שקניתי, ואני עדיין חושב שזו הייתה קנייה טובה (אפילו משתלמת בצרה מעוותת).

כל כרטיס אחר היה מאכזב אותי עוד יותר

אולי גם הגענו לשלב שמעבד בינוני יוצר עיכובים ועוד מעט לכולנו יהיה I7 , אבל צריך לקחת את זה בקלות. ברור שעושים עלינו קופה, אבל מי שעבורו עוד אלף שקל על כרטיס מסך זה הוצאה בעייתית (וזה הכי לגיטימי בעולם) שלא יכנס לטירוף הזה.

• תגובות 69
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאתה אומר בעצם זה... שבנאדם שרוצה לשחק ברמה גבוהה, אבל לא יושב כל היום בבית לשחק.. ישלם או אלפי שקלים להכי טוב שיש או שפשוט יסתפק בכרטיס ישן?

פורסם

^ אחרי עשרות הודעות שלך, אני חייב להגיד לך, שאתה חייב לקחת קורסים בהבנת הנקרא...

הוא סך הכל מציין שאנחנו עוברים לעידן שבו צריך יותר כוח (CPU) עיבוד ומי שאין לו כסף לכרטיס ב-3000 ש"ח יכול להספק גם בכרטיס של 1500 ש"ח.

פורסם

יש אנשים שיש להם מערכת מחשב וכרטיסי מסך באלפי שקלים ויושבים ממש לשחק בסופי שבוע.

עכשיו תשאל למה הם משקיעים כל כך הרבה אם לא ממש מנצלים את זה?

יש אנשים אניני חומרה שכשהם רוצים לשבת לשחק הם רוצים חוויה, לא להתפשר על כלום, בעגה המקצועית קוראים לזה "זונת גרפיקה" :-)

פורסם

^ מזכיר לי מישהו..

פורסם

גם לי :D

פורסם

וואלה צודקים.. מאוד אוהב גרפיקה ברמה גבוהה, אבל לא ברמה של השקעה מטורפת ועקבית. פעם אחת משקיע ומתחזק.. ורוצה בעיקר ללמוד להוציא מקסימום ממה שיש

פורסם
  • מחבר

מסכים לגמרי.

אנחנו כבר לא ילדים :funn:

לי יש בקושי חצי שעה - 45 דקות על המחשב ביום (כולל את הזמן של ההורדות), אבל בסופי שבוע יש לי טיפה זמן ואז אני רוצה את המקסימום.

אם העבודה שלי גורמת לי לחזור מאוחר כל יום, לפחות היא מפצה אותי בזה שמתאפשר לי לקנות את את המחשב שאני רוצה :undecided:

פורסם

ככה זה הרוב.. יושבים בסוף שבוע שעתיים, ורוצים מקסימום חוויה... טיטאן זה הכרטיס היחיד היום שמביא fps 60 גם על.פילטרים גבוהים?

פורסם

במשחקים הטיטן חלש יותר.

פורסם

אין דבר כזה מביא, כל משחק עם סט ההגדרות שלו, עם המשקל שלו. אי אפשר לשטח את כל המשחקים החדשים בעולם לתוך פיתה אחת שמסמלת כמה ביצועים תקבל. דברים לא עובדים ככה.

פורסם

אז בוא נקנה כרטיס מסך לכל משחק.. איזה כיף!:-)

פורסם

מפספס את הנקודה ואת כל שאר האותיות...

פורסם

צחקתי חברים.. קצת חוש הומור אף פעם לא הזיק :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים