פורסם 2014 בינואר 111 שנים אני כבר כמה וכמה פעמים עם מדריכים שונים ותוכנות שונות מנסה להפעיל, וכל פעם הבוט לא עובד ושולח אותי לווינדוס(כשאני מנתק את הHDD הוא לא מפעיל דבר)זה לא אמור להיות תהליך של 10 דקות? (כמו שאומרים בסרטונים ביוטיוב על התקנת לינוקס)מה אני עושה לא נכון? ואיך תהליך כל כך פשוט אומנם עושה לי כל כך הרבה בעיות?
פורסם 2014 בינואר 111 שנים מחבר win7 מחשב נייח(אני חדש בעולם הלינוקס)ניסיתי את כל ה4 אפשרויות של USB בF12ואני יודע שהמחשב שלי מאפשר בוט מדיסק און קי כי הפעלתי עליו כבר בוט מחורבן של אובונטו וזה עבד נערך 2014 בינואר 111 שנים על-ידי Vlad3
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר כמות הבאגים שיש במערכת ההפעלה הזאת נוראיתיש למישהו המלצה למערכת הפעלה אחרת שגרפית נראת אותו דבר ולא כזו מבוגבגת?
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר אני משתמש בXUBUNTU. קלה וזריזה לצרכים שלי. מה היתה הבעיה בסוף?זה היה תחת הקטגוריה HDD בboot screenאיך אתה מסתדר עם כמות הבאגים שיש בה? אני כל כך רוצה לאהוב את הסביבת העבודה הזאת..
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר רק עכשיו שמתי לב שדיברת על xubuntu. איזה באגים?אודיו לא עבד לי,f.lux גם לא רצה לשתף פעולה ובגלל זה לא יכולתי להמשיך לעבוד על המערכת.רקעים אף פעם לא נשמרים, בטעות מחקתי מהתפריט התחל כמה "פקודות" וכפתור להחזרה לdefault לא עבד.וזה רק משעה או שעתיים של עבודה רצופה מול המערכת.
פורסם 2014 בינואר 311 שנים בלינוקס יש דסקטופים שונים - KDE Gnome וכו. תנסה אותםותנסה מערכות הפעלה אחרות פרט לאובונטו. opensuse למשל
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר בלינוקס יש דסקטופים שונים - KDE Gnome וכו. תנסה אותםותנסה מערכות הפעלה אחרות פרט לאובונטו. opensuse למשלאבל אובונטו אמור להיות קל למתחיל, בולשיט הכל כל כך מסובך.יש שם גם קטע שלפעמים כל המערכת נתקעת בגלל חלון אחד ולך תחפש אותו כדי להמשיך לעבוד(כשסוגרים אותו המערכת ממשיכה לעבוד)
פורסם 2014 בינואר 411 שנים אובונטו מנסים לקדם את עצמם בתור מערכת קלה למתחיל, אבל בכל הפעמים שבהם ניסיתי אובונטו (לא xubuntu) מגרסה 6 ומעלה המערכת היתה כבדה ומלאת באגיםמערכת שכן מבוססת על אובונטו ומנסה לסדר בעיות מסוימות שיש אם אובונטו היא mintיש דברים כמו mageia ו opensuse שנחשבים יחסית למיינסטרים ולא מבוססים על אובונטו, מה שאומ שיש סיכוי טוב שלא יהיו להם את אותן בעיות שהיו לך אם אובונטו(נציין שאני לא משתמש בהן ולא השתמשתי בהן מעבר להתקנה-בדיקה כמה דקות, אני משתמש ב arch שאינה מיועדת למתחילים)
פורסם 2014 בינואר 411 שנים Ubuntu כבדה בטירוף. Xubuntu היא פתרון סביר. לומר שarch היא לא למתחילים זה. Understatement
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר אז איך נגיד אני לוקח את אותן המערכות שאתם מדברים פה עליהן ומתקין סביבת עבודה xfce?(נידבקתי עליו כי הוא היחיד שעושה דסקטופ שנראה כמו שצריך) נערך 2014 בינואר 411 שנים על-ידי Vlad3
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מתקינים את מערכת ההפעלה ואז מתקינים את XFCE....יש אולי מיליון מדריכים און ליין רשמיים ולא רשמיים עבור כל שילוב של הפצה וסביבות עבודה או מנהלי חלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.