עבור לתוכן

גיבוי אונליין

Featured Replies

פורסם

מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין?

אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B.

בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש?

קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה?

בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בדפדפן להעלות את הקבצים.

תודה!

פורסם

מה הסדר של גודל של הנפח שאתה רוצה לגבות? מה התדירות?

CRASHPLAN הוא לא גיבוי לענן, אלא גיבוי בין המחשבים השונים שלך.

פורסם

הוא גם גיבוי ענן

פורסם
  • מחבר

באזור ה500-1000 גיגה. גיבוי חד פעמי שאני מעלה פעם אחת ואז להעלות קבצים חדשים שאני אקבץ פעם בחודש.

פורסם

ואתה בטוח שאתה מסוגל להעלות כזה דבר באמצעות ה UPLOAD במדינת ישראל? נראה לי יותר הגיוני לקנות שני קשיחים חיצוניים, לגבות ולשים אותם במיקומים פיזיים שונים.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2.5 מגה אפלואד שזה דיבר דביר לדעתי.

רק בפעם הראשונה תיהיה כמות גדולה של חומר אחר כך אולי אולי אולי 5 גיגה בחודש בלחץ אם התפרעתי ואגרתי את המידע של כל המחשבים של המשפחה ביחד.

וזה גיבוי נוסף על הדיסק החיצוני למטרות תוכנית ב'.

פורסם

דמיין לך רגע משונה בו לא יהיה אינטרנט :surmene:

עדיף שתקנה לך כונן אחסון של 1TB ותגבה אליו

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר כונן חיצוני אני רוצה בנוסף אליו גם גיבוי בענן על כל מקרה. לא מזמן התפםגר לי דיסק חיצוני :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים