עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב 24 אינץ רזולוציה יותר מ19200x 1080

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך 24 אינץ' עם רזולוציה גבוהה יותר מfull hd אם זה קיים בכלל.. אשמח להמלצות, תודה!

פורסם

יש מסכים של 1920X1200 במחיר סביר , מעבר לזה הקפיצה היא למסכי 2560X1440/1600 בגדלים של 27" ומלעה ועם מחיר בהתאם .

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה לקני סוגי המסכים? תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

לשני הסוגים.. תודה

פורסם

תלוי מה התקציב שלך.

מבחינת מסכי mainstream - יש דגמים מומלצים אצל DELL:

U2412M ב"24

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

U2713HM ב"27

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830777

אפשר לקנות מסך "27 עם רזולוציה 2560X1440 במחיר קרוב ל"24 אם מזמינים דרך EBAY אחד ממסכי noname הקוריאניים שיש (כל מיני חברות "מדבקה" או "חצי מדבקה" שלוקחות את הפאנלים שLG מייצרת, עוטפים אותם בפלסטיק זול ואלקטרוניקה זולה, ומוכרים בזול). :) יכול להיות מאוד משתלם אם אתה מחפש רק מסך איכותי ולא מעניינים אותך כל מיני פיצ'רים מסביב (שלל כניסות, מעמד מתכוונן וכו').

פורסם
  • מחבר

מחפש רק מסך איכותי, עמיד, ברזולוציה גבוהה, חברה טובה

פורסם
מחפש רק מסך איכותי, עמיד, ברזולוציה גבוהה, חברה טובה

מה השימושים שלך?

פורסם
  • מחבר

משחקים בגרפיקה גבוהה

פורסם

קח בחשבון שרזולוציה גבוהה מעלה את הדרישות מכרטיס המסך ביחס לינארי.

פורסם

לגרפיקה המסך מעולה כולל IPS אם אתה מבין בזה למשחקים אתה תצטרך כרטיס סופר חזק כי שיעמוד בדרישות.

פורסם
  • מחבר

יש לי gtx770 4gb. תומך ברזולוציה הזאת

פורסם

תומך כן אבל במשחקים תלויים עוד אלמנטים בעיקרון אני חושב שלא תהיה בעיה עדיף שתשאל בפורום כרטיסי מסך.

פורסם

הוא כמובן יריץ כל משחק אבל את המשחקים הכבדים באמת הכרטיס יתקשה להריץ על הגדרות גבוהות.

פורסם

אני לא יודע למה ,אבל כל אתרי הטכנולוגיה הפכו את כל כרטיסי המסך שהם לא R9 290X / 780Ti למיושנים ,חלשים , עלובים , GTX770 יריץ את המשחקים של השנה בלי בעיה ,גם אם זה אומר לא להריץ אותם על Ultra Extra HD עם 32MSAA .

פורסם
  • מחבר

אחי הלוואי שאתה צודק.. GeForce experience מוריד לי הגדרות, וגם המומחים בפורומים פה הסבירו לי שזה לא כרטיס שיריץ הכל על ultra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים